dimitrisOP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ψαχνω λαδια 5w-40, αλλα δεν ξερω σε ποια μαρκα να καταληξω.. Οι προδιαγραφες του μοτερ ειναι ACEA A3 / B3 /B4, API SL / CF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημήτρη εγω μάλλον αυτα θα πάρω τον άλλο μήνα για το σερβις μου http://www.car-e.gr/bmw-5w-40-1ltr.html ειχα 5-30, εδω και 1 χρόνο το γυρισα στα 5-40 (υποτιθεται οδηγία της bmw hellas, who knows). Μια χαρα λαδακι ειναι, castrol είναι νομίζω magnatec... Στα 5-30 ειχα βάλει δύο φορές τα edge αλλα δεδομένου οτι ανα 10000 χλμ τα αλλαζω δεν υπηρχε νόημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Αυτο εννοεις ? https://www.skroutz.gr/s/6138423/Castrol-Magnatec-5W-40-C3-4L.htmlειναι και οικονομικο Παντα 5-40 του εβαζα , στην τελευταια αλλαγη ειχα βαλει raxol 5-40 αλλα δεν βγηκαν καλα....εχω κανει 3,5κ χλμ με αυτα αλλα το μοτερ δεν ακουγεται καθολου καλα σε σχεση με πριν Το μανυαλ λεει αλλαγη αυστηρα καθε 7,5κ ισως και με καλητερα λαδια να μπορουσα να τα αφησω και 10κ? Το budget ειναι ανοιχτο παντως ,μεχρι 40-50€ αρκει να αξιζει τον κοπο βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ναι θεωρητικά ειναι αυτα αλλα για την Bmw... τίμιο λαδάκι, edge δεν είναι αλλα μια χαρα ειναι... τι αυτοκινητο εχεις και θέλει ανα 7500 χλμ αλλαγη; εμενα στις 25χ ειναι κανονικά, στην ελλαδα λόγω καιρου προτείνουν 20χ και τα αλλαζω στις 10000 και με λενε όλοι υπερβολικό..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 pajero 3.0 V6 ειναι το αυτοκινητο Ακομα και στα 7,5κ που τα αλλαξω τα λαδια ειναι καταμαυρα, και καει κιολας αναλογα τα ζορια (φορτωματα,υψηλες στροφες κτλπ) Παντα με την αλλαγη αλλαζω και φιλτρο λαδιου μαζι Αμα τα αφησω για 10κ δεν ξερω πως θα ειναι τα λαδια , ποσο μαλλον για 15κ, παιζει να μην μηνει και τιποτα μεσα Βεβαια μιλαμε για αυτοκινητο 2 τονων + 5% μεγαλητερα λαστιχα + το εξτρα μονιμο βαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ναι περιέργη περιπτωση... και V6... κοιτα, τα θεωρω καλη περίπτωση τα magnatec, αν σε παίρνει όμως για 6 € επιπλέον πηγαινε στα edge... Στο ίδιο δίλλημα είμαι και εγω για να ειμαι ειλικρινής μιας και σκέφτομαι να γυρισω στα edge 5-30 (ακουγόταν πιο ήρεμο το μοτερ) αλλα δε ξερω αν ειναι σωστό να αλλαξω (πάλι) ιξώδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ετσι και αλλαξω ιξωδες μετα απο 130κ χλμ με 5-40 πιθανον το μοτερ να ακουγεται σαν τρακτερ, αυτο που εχω παρατηρήσει και απο αλλα αυτοκινητα τα μοτερ "συνηθιζουν" σε ενα ιξωδες και δεν και τοσο καλο συνεχομενη αλλαγη Tα edge θα παρω και ας πεταχτουν στα 7,5κ δεν πειραζει , αρκει να δουλευει το μοτερ σωστα απο 5-30 σε 5-40 δεν ειναι τρομερη αλλαγη, αν ακουγονταν καλητερα το μοτερ πριν θα μπορουσες να γυρισεις στο 5-30 Οσο για το φιλτρο λεω να παρω καποιο tokio filter η bosch , μεχρι τωρα επερνα το γνησιο στα 15€ αλλα λεω να παρω ενα φθηνοτερο aftermarket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 <p>ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και πιο κοροιδια λαδι απο το castrol ποσο μαλλον το edge δεν υπαρχει.Για αυτο και ειναι και φθηνο κιολας για αυτα που υποτιθεται λεει οτι εχει.<br /> Καταρχην δεν ειναι 100% συνθετικο αλλα γραφει fullβsynthetic και καλα.ειναι λαδι 3 κατηγοριας οταν τα 100% συνθετικα ειναι 4. Για εμενα μονο motul 8100 η 300v .Οσον αφορα τα μαυρα λαδια εαν εστω και μια φορα τα αφησεις μπολικα χιλιομετρα μετα παντα μαυρα θα βγαινουν δεν πας να τα αλλαζεις και στα 1000...<br /> Καθαρο λαδι βγαζεις εαν τα αλλαζεις μεχρι τα 7-7500 χιλιαδες</p> <p>Αλλαγη απο 5-30 σε 5-40 μονο καλο μπορει να κανει στο μοτερ.ειδικα με θερμοκρασιες που εχουμε τωρα το καλοκαιρι το 5-30 γινεται νερακι</p> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και πιο κοροιδια λαδι απο το castrol ποσο μαλλον το edge δεν υπαρχει.Για αυτο και ειναι και φθηνο κιολας για αυτα που υποτιθεται λεει οτι εχει. Καταρχην δεν ειναι 100% συνθετικο αλλα γραφει fullβsynthetic και καλα.ειναι λαδι 3 κατηγοριας οταν τα 100% συνθετικα ειναι 4. αυτο απο που το συμπεραίνεις;;το πήγες σε χημείο;; μια χαρά λαδάκι είναι,go for it!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 <p> Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και πιο κοροιδια λαδι απο το castrol ποσο μαλλον το edge δεν υπαρχει.Για αυτο και ειναι και φθηνο κιολας για αυτα που υποτιθεται λεει οτι εχει. Καταρχην δεν ειναι 100% συνθετικο αλλα γραφει fullβsynthetic και καλα.ειναι λαδι 3 κατηγοριας οταν τα 100% συνθετικα ειναι 4.<br /> αυτο απο που το συμπεραίνεις;;το πήγες σε χημείο;;  <br /> μια χαρά λαδάκι είναι,go for it!!<br /> <br />Με λιγο ψαξιμο και εαν το εχεις χρησιμοποιησει και σε καλο μοτερ τοτε θα το καταλαβεις και μονος σου το "νερολαδο"</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δεν ξερω τι να παρω τωρα, θα κανω αυριο μια βολτα να δω τι παιζει απο μαρκες και τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 <p><br /> Με λιγο ψαξιμο και εαν το εχεις χρησιμοποιησει και σε καλο μοτερ τοτε θα το καταλαβεις και μονος σου το "νερολαδο"</p> προσωπικά το θεωρω απο τα καλύτερα της αγοράς και σε νορμαλ τιμή... τουλάχιστον στο μοτερ μου κάθεται μια χαρα... Tα 300 V που λες εχουν και 15€ το λιτρο! Ε παει πολυ, κανεις άλλη μια αλλαγη...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 τα 300v ειναι αγωνιστικα απο οτι ξερω και δεν κανουν για πολλα χλμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 <p> Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Με λιγο ψαξιμο και εαν το εχεις χρησιμοποιησει και σε καλο μοτερ τοτε θα το καταλαβεις και μονος σου το "νερολαδο"<br /> <br /> προσωπικά το θεωρω απο τα καλύτερα της αγοράς και σε νορμαλ τιμή... τουλάχιστον στο μοτερ μου κάθεται μια χαρα...<br /> Tα 300 V που λες εχουν και 15€ το λιτρο! Ε παει πολυ, κανεις άλλη μια αλλαγη...!<br /> <br />Για αυτο προτεινα και το 8100 που ειναι και αυτο 100% συνθετικο και εστερικο αν θυμαμαι καλα.</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τα 300v μην τα βάζετε σε καθημερινά αυτοκίνητα δεν περιέχουν καθαρίστηκα και μετά από αρκετά χιλιόμετρα θα έχετε σοβαρό πρόβλημα . Εαν κοιτάς σε 5W-30 τα καλύτερα για εμένα είναι τα Mobil 1 ESP Formula Full S Τα λάδια άλλαξε τα με βάση την χρήση που κανείς εάν το πιέζεις όλη μερα δεν θα τα αλλάξεις στο ίδιο διάστημα που θα τα άλλαζες εάν το πήγαινες χάλαρα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα