iliamous92 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Γειά σας παιδιά. Προσπαθώ να κάνω format έναν desktop ο οποίος έχει Windows xp και εγώ θέλω να του βάλω Windows 7 Home x32. Το πρόβλημα είναι οτι αν και αλλάζω την πρωτεραιότητα να bootarei πρώτα από το cdrom όταν ξεκινάει ο υπολογιστής δεν ξεκινάει το format. Το dvd το τσέκαρα σε έναν άλλο υπολογιστή και δεν είχε πρόβλημα. Τί μπορούμε να κάνουμε;
discoboyminimal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 καλησπερα! 1)bios update. 2)αλλαξε τις θυρες απο τον hdd και το cdrom 3)δοκιμασε να bootαρει μονο με το cdrom πανω στο pc.
voldemort Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 καλησπερα! 1)bios update. 2)αλλαξε τις θυρες απο τον hdd και το cdrom 3)δοκιμασε να bootαρει μονο με το cdrom πανω στο pc. Μηπως εχει το παιδι τιποτε UEFI bios και τσαμπα θα πανε αυτα; Αφου οταν ξεκινανε να ρωτανε δεν μας λενε τι πσ εχουν. 1
iliamous92 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 αμα bootάρει μόνο με το cdrom πάνω στο pc, η εγκατάσταση των windows που θα γίνει; η μητρική είναι asus πάντως.
discoboyminimal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 αμα bootάρει μόνο με το cdrom πάνω στο pc, η εγκατάσταση των windows που θα γίνει; η μητρική είναι asus πάντως. το λεω για να δω αν ειναι λειτουργικο το cdrom. εγκατασταση φυσικα και δεν θα μπορει να γινει πουθενα.απλα αποκλειεις υποψιες παραπανω βοηθεια δεν μπορουμε να σου δωσουμε , μιας εσυ ο ιδιος δεν θες να βοηθησεις.. σου ειπε ο voltemort , να μας πεις specs . (μητρικη τουλαχιστον , επεξεργαστη , ραμ κλπ) εσυ πετας ενα ξερω 'asus' . σαν να σου λεω τι αυτοκινητο εχεις , και μου απαντας , nissan. (datsun? η κανα gtr?)
voldemort Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 αμα bootάρει μόνο με το cdrom πάνω στο pc, η εγκατάσταση των windows που θα γίνει; η μητρική είναι asus πάντως. Ποιο μοντελο εννοουμε.Τι να το κανω αμα μας λες οτι ειναι asus;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα