odink Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 γεια σας , εχω ενα dell studio 1535 και μου χαλασε η φυσα που συνδεετε ο δισκος με την μητρικη , και πηρα caddy και εβαλα δισκο και το εβαλα στην θεση του dvd rw. εβαλα windows απο την αρχη αλλα δεν μου μπουταρει απο το caddy, το bios δεν το βρισκει σαν primary , δοκιμασα τα παντα σαν firs bootable device αλλα τιποτα ! ! ! γαιτι γινετε αυτο ? απο την στιγμη που στην εγκατασταση των windows το βρηκαν σαν δισκο και εγινε κανονικα η εγκατασταση δεν θα επρεπε να μπουταρει απο κει ?? οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι εχω τρελαθει !! σας δειχνω φωτο απο το bios που εχει "none" τον primary δισκο αφου ειναι χαλασμενος και δεν εχει δισκο , και το caddy το εχει σαν " Fixed Bay device " και φωτο οταν κανει boot το λαπτοπ τι μου πεταει. ουτε με F12 αν πατησω δεν μου βγαζει τον δισκο ?? τι μπορει να φταει ??
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μπορεί, επειδή η εγκατάσταση δεν τον είδε σαν πρώτο δίσκο, να μην πέρασε mbr στον δίσκο νομίζοντας ότι θα ξεκινάει από τον πρώτο. Ξεκίνα ξανά την εγκατάσταση τον windows (πως την ξεκίνησες πράγματι; ) και τρέξε ένα fixmbr/fixboot.
odink Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 κανονικα ξεκινησα την εγκατασταση , εφτιαξα usb bootable windows απο τον σταθερο , εχω φτιαξει και αλλες φορες.. το εβαλα στο λαπτοπ και με F12 μπουταρα απο το usb κανονικα , τα windows στην εγκατασταση τον ειδαν τον δισκο, τον φορμαρα , εφτιαξα και ενα particion και προχώρησα κανονικα στην εγκατασταση , και στο πρωτο restart μου πεταξε το μηνυμα που εχω στην φωτο ..... " internal hard disk drive not found " αλλαξα ολα στο bios σαν firs boot device , τιποτα το ιδιο !! ξαναπερασα και δευτερη φορα τα windows , τιποτα ....το ιδιο !! το fixmbr/fixboot πως το τρεχω , απο που ?? δεν εχω windows να μπω μεσα !!!
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 το fixmbr/fixboot πως το τρεχω , απο που ?? δεν εχω windows να μπω μεσα !!!Μια αντιγραφή επικόλληση στο google και σου βγάζει άπειρα tutorial π.χ. http://www.howtogeek.com/howto/32523/how-to-manually-repair-windows-7-boot-loader-problems/
odink Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 το εκανα το πιο πανω , αλλα υπαρχει ενα θεμα ..... στην εικονα την δευτερη του πιο πανω link που λεει Location εμενα δεν εχει C: αλλα εχει D : παιζει ρολο ?? και αν ναι πως το αλλαζω ???
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ναι κάνε την διαδικασία στο d όπου είναι το λειτουργικό. Βλέπει το usb σου σαν C και για αυτό υπάρχει το πρόβλημα,μακάρι να σου φτιάξει με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα