sokinfragoul Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 δεν χάνει ευκαιρία η WIND να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορα γιατί είναι η τελευταία εταιρεία κινητής,παρόλο που βγάζει τις καλύτερες προσφορές..
Vector2D Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Οι σημαίες δεν είναι σε σωστή σειρά. Θα πρέπει να μπουν με το μέγεθος της εταιρείας. 1. Vodafone (με διαφορά! θα σου έλεγα να πιάσει και το 50% της εικόνας αλλά άσε, 33.3) 2. Cosmote 3. Wind
ariannaki85 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Σορρυ για το οφφ αλλα ειναι κρίμα της βλακιες που διαβάζουμε στο φμπ για το οχι για το ναι κλπ να τα μεταφερουμε εδω και να βλέπουμε παντου εχθρούς και θελω να πιστεύω πως ήμαστε μεσα στην λογικη και οχι οτι βρέχει... Και δυστυχώς αυριο μεθαύριο σε όποια κατασταση ειναι η Ελλάδα θα ήμαστε παλι με τα ιδια ατομα που θα ξανα δουν εχθρους αυτους που εχουν αντίθετη άποψη.... Καλά τα λες. Είναι μια θετική κίνηση από τις 3 εταιριες, με τη Wind να δίνει ως συνήθως την καλύτερη προσφορα
morby Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πραγματικά απίστευτο να συνδέεται το SMS που στέλνεις σε μια εταιρία με ΝΑΙ ή ΌΧΙ αντίστοιχα με πράγματα όπως το δημοψήφισμα!! Πάντως πολύ καλή κίνηση της Wind ο χρόνος ομιλίας και τα GB
Black Flag Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εγώ και ο πατέρας μου έχουμε εταιρικά και τα πήραμε αυτόματα. Ευχαριστούμε Wind. Και σημειωτέον η Wind ανήκει σε Έλληνες μικρομετόχους σε αντίθεση με τους άλλους δυο παίκτες του χώρου.
Hopi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Και σημειωτέον η Wind ανήκει σε Έλληνες μικρομετόχους σε αντίθεση με τους άλλους δυο παίκτες του χώρου. Πολύ σωστή η παρατήρηση. Πραγματικά χαοητική η διαφορά πάντως της προσφοράς, σε σχέση με τους άλλους δύο. Μπράβο στη Wind και από εμένα!
newtech Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εγω εστειλα ΟΧΙ Και μου λεει εχετε υπόλοιπο δυο χιλιάδες τριακόσιες σαράντα δραχμες... 1
Chester_Nox Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εγω εστειλα ΟΧΙ Και μου λεει εχετε υπόλοιπο δυο χιλιάδες τριακόσιες σαράντα δραχμες... Δάκρυσα..! :-P 1
dimi_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 η προσφορα της vodafone ειναι η πιο "πλουσια" αφου δινει και sms (που δεν δινουν οι αλλοι) αλλα επιπλεον το δινει και στα σταθερα (της hol) αλλα και τα vbc επαγγελματικα επιπλεον το λανσαρε 1η και ακολουθησαν οι αλλοι 2 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ (μη φωναζετε) αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται. μπραβο και στους 3 παντως
georgetsl Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τι λες ρε νούμερο; Ειδατε ένα άρθρο κ βγάζει ο καθένας τα κόμπλεξ του από κατω. Εγώ είμαι νούμερο ; Ή εσύ που κανείς σαν ιθαγενης .... Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2015 από georgetsl
Kostasspil Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 η wind,για να πάρεις την "βοήθεια" πρέπει να στείλεις τη λέξη "ΝΑΙ" αν αυτό δεν είναι προπαγάνδα τι είναι? Βρωμιά. Μόνο και μόνο για ένα τέτοιο σχόλιο μπήκα στο νήμα. Σε ευχαριστώ.. Μας ψεκάζουν 100%
Nikobel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Αλλη μια εκμεταλλευση δυσαρεστων καταστασεων για να κανουμε τον 'καλο'.
sifi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Εγώ είναι νούμερο ; Ή εσύ που κανείς σαν ιθαγενείς .... Βασικά ιθαγενείς είμαστε όλοι.
Veloni Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Εγώ και ο πατέρας μου έχουμε εταιρικά και τα πήραμε αυτόματα. Ευχαριστούμε Wind. Και σημειωτέον η Wind ανήκει σε Έλληνες μικρομετόχους σε αντίθεση με τους άλλους δυο παίκτες του χώρου Είσαι σίγουρος για το bold? Πρόκειται για τις επενδυτικές εταιρείες Anchorage Capital Group LLC και Mount Kellett Capital Management LP, οι οποίες, έχουν επενδύσει από το 2011 στη Wind Hellas. Οι δύο επενδυτικές εταιρείες διαχειρίζονται πάνω από 50 δισ. δολ. ΗΠΑ http://www.kathimerini.gr/792696/article/oikonomia/epixeirhseis/epistolh-twn-metoxwn-ths-wind-ston-samara-gia-tis-keraies-ths-kinhths
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα