vamvakoulas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εγω εστειλα ΟΧΙ και αντι να μου βαλει 1500 μου μηδενισε και αυτα που ειχα 3
georgepppo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 νοιώθω λες και η χώρα είναι με 37 πυρετό και της κάνουνε χάρες για να χαρεί...........αυτά είναι μηνύματα και καλά χρεωκοπούμε,αυτή είναι η προπαγάνδα και όχι το ναι στο μήνυμα. αν ψηφίσουμε όχι θα γίνουμε καλά αλλά τα ξεπουλημένα τρις κατάρατα κανάλια τα παρουσιάζουν όπως θέλουν.
Stoliver Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Για όσους λένε για την WIND: Συγγνώμη που σας το χαλάω, αλλά καιρό τώρα η wind για να ενεργοποιήσεις μια προσφορά ή υπηρεσία κατά αυτόν τον τρόπο λειτουργεί. Γράφεις την προσφορά ή την υπηρεσία και δίπλα το ναι. Μη λέτε ότι να΄ναι. πχ ενεργοποίηση ειδοποίησης κλήσης. Για να την ενεργοποιήσεις στέλνεις ΝΑΙ στο 1265 Και για να μην καταλαβαίνει ο άλλος ότι έχεις ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΛΗΣΕΩΝ στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265.
Stoliver Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Στο 1330, όχι στο 1256! Εχω whatsup. Στελνω 400 στο 1256 και μου απανταει "η προσφορα δεν ισχυει στο οικονομικο σας πακετο" Εχει βαλει κανεις ?
qwertz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 τραβα και ξεκινα να τηλεφωνεις για να τα φας ....μεχρι τις 7/7 θα ισχυουν αυτα....προσωπικα δε θα καθομουν στο τηλεφωνο με τις ωρες να πιανω την παρλα !!!εξαλλου δε νομιζω να εχει και κανεις την ορεξη σου τετοιες μερες ! Τι λες ρε νούμερο; Ειδατε ένα άρθρο κ βγάζει ο καθένας τα κόμπλεξ του από κατω.
techninja Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Οι υπηρεσίες wind είναι διαθέσιμες μόνο για ιδιώτες .... Είμαι εταιρικός πελάτης εστειλα 1500 ΝΑΙ Κ ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΔΙΑΟΛΕ
pcuser Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Έχω Wind και Cosmote. Η Wind μου το έδωσε αμέσως. Η κ....Cosmote θέλει λεφτά. Αμ δε... 1
geekas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μπράβο και στις 3 εταιρίες, ωστόσο η Wind κάνει ξανά την μεγαλύτερη παροχή. Έστειλα το NAI και ενεργοποιήθηκαν σχεδόν αμέσως!
21century Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Η καλύτερη κίνηση για να πούμε ένα ΟΧΙ...όχι όπως το έλεγε κάποτε ο Κηλαηδόνης...
Cyber_Spartacus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Σορρυ για το οφφ αλλα ειναι κρίμα της βλακιες που διαβάζουμε στο φμπ για το οχι για το ναι κλπ να τα μεταφερουμε εδω και να βλέπουμε παντου εχθρούς και θελω να πιστεύω πως ήμαστε μεσα στην λογικη και οχι οτι βρέχει... Και δυστυχώς αυριο μεθαύριο σε όποια κατασταση ειναι η Ελλάδα θα ήμαστε παλι με τα ιδια ατομα που θα ξανα δουν εχθρους αυτους που εχουν αντίθετη άποψη.... 1
stefanos_th Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Στο 1330, όχι στο 1256! Ευχαριστω πολυ ...... 1
eko13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εμενα η wind τα εβαλε χωρις να στειλω ή να κανω κατι
humanoid Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Έχω Wind και Cosmote. Η Wind μου το έδωσε αμέσως. Η κ....Cosmote θέλει λεφτά. Αμ δε... Wind και πάλι Wind. 1500 λεπτά και SMS. Τι να μας πουν τώρα και οι άλλοι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα