Προς το περιεχόμενο

Anti-Malware Premium (1 year free)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον TS για την ενημέρωση και τον discoboyminimal για τον κωδικό. Είχα το free και τώρα έχω premium για 409(!) μέρες!

• Like 1
Δημοσ.

μηπως το κλειδι απο το αμαζον ειναι απο αυτα που προσπαθεί να αντικαταστίσει η εταιρία? 20 ευρώ lifetime ειναι υπερπροσφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς να αντικαταστήσει;Μου έστειλαν email με την προσφορά και απλώς το τσίμπησα.Το πήρα με us adress βέβαια αλλά δουλεύει απροβληματιστα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μάλλον πάνε για φούντο και ότι προλάβουν να μαζέψουν :) αστιεύομαι φυσικά. απλώς όλοι κλείνουν η κατανάλωση φέρνει κέρδος και ότι η καλύτερη προστασία από τη πειρατία είναι η φτήνια και ηδού η προσφορα. 

Ετσι και η πειρατία χάνει έδαφος και οι πελάτες πολλαπλασιάζονται και ίσως το κέρδος να παραμένει σταθερό αλλά δεν έχει πτωτικές τάσεις.. μακάρι να το κάνουν όλοι.

μακάρι το χόλιγουντ να βγάλει streaming την ταινία μετά από ένα μήνα κυκλοφορίας με 1-2 ευρώ την ταινία και μάλιστα δίχως δικαιώματα.. να μπορούμε να την δώσουμε και να την κοπιάρουμε όπου θέλουμε. Αυτό για τις απλές παραγωγές.. για τις μεγάλες παραγωγές 4-5 ευρώ.

Και μάλιστα να έχουν και μέσα στο στριμ και τους υπότιτλους ενσωματωμένους έναν για κάθε χώρα... 

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τόρεντς και σαιτς με υπότιτλους θα κλείσουν σε μια βδομάδα...

Απλά πράγματα.. σκέψη θέλει?

Δημοσ.

μηπως το κλειδι απο το αμαζον ειναι απο αυτα που προσπαθεί να αντικαταστίσει η εταιρία? 20 ευρώ lifetime ειναι υπερπροσφορα.

Παλαιοτερα ηταν μοναχα lifetime το licence, εγω το ειχα παρει με 14 ευρω απο προσφορα bitsdujour.

Το ειχα αναφερει και εδω στο ινσομνια, λεγοντας οτι αξιζει σαν τιμη αλλα και σαν προγραμμα.

Πρεπει να ειναι κανα χρονος που αλλαξε πολιτικη με year licence οπως σχεδον ολα τα προγραμματα ασφαλειας.

Τα πειρατικα ηταν lifetime (εχω καμια 10αρια), γι'αυτο τα "κυνηγησαν" με αυτον τον φαινομενικα παραδοξο αλλα πολλαπλως και αμοιβαιως ωφελιμο τροπο.

Tip: Αν δηλωσετε οτι το κατεχετε κανονικα το πειρατικο, δεν το κλειδωνει, το αφηνει lifetime. Εννοειται να μην χρησιμοποειται το ιδιο κλειδι σε πολλους Η/Υ. Παρολα αυτα, προτεινω την αγορα του, ειναι οντως πολυ καλο προγραμμα και δεν χτυπαει με αλλα AV λογισμικα, δοκιμασμενο χρονια τωρα με πολλα μαζι.

Ειναι δε απο τις εταιρειες που παραγουν κωδικα, δεν αντιγραφουν απο αλλες.

Με την προσφορα αυτη, θα εχετε την δυνατοτητα να το δοκιμασετε και εσεις για εναν χρονο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα αλλά θέλω να κάνω format στο pc που είχα βάλει το premium. Με ποιο τρόπο μπορώ να έχω premium και μετά το φορμάτ;

• Like 1
Δημοσ.

Κανε απενεργοποιηση τον λογαριασμο σου στο Malwarebytes πριν το φορματ και μετα εγκατεστησε το προγραμμα ξανα και βαλε τον κωδικο σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...