patriot21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Θα ηθελα να μαθω τα καλυτερα free προγραμματα,αλλα και τα πιο ευκολα στη χρηση για τους αρχαριους οπως εγω..Θελω να επεξεργαζομαι φωτογραφιες και βιντεο,με οσο πιο 'επαγγελματικο' αποτελεσμα γινεται.Βασικη προ'υ'ποθεση να υπαρχει ενας σαφης οδηγος για το πως ξεκιναω...Δεν εχω ιδεα και θελω να αρχισω να ασχολουμαι...Μη μου πετατε απλα ενα 'photoshop'..θα ηθελα λεπτομερειες και για το πως μπορω(και αν μπορω)να ξεκινησω απο καπου μονος μου...Ευχαριστω!
PanagiotisPC Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Για αρχάριους υπάρχει το movie maker που επιτυγχάνει μέτριο μοντάζ και slideshow, ενσωμάτωση τραγουδιών κλπ. Βέβαια κάθε πρόγραμμα είναι μέχρι να το μάθεις! Αν θες ξεκίνα με movie maker και μετά πας σιγά-σιγά σε sony vegas και μετά σε adobe premiere pro, που είναι απο τα καλύτερα για μοντάζ, το χρησιμοποιούν όλοι επαγγελματίες, αλλά το premiere και το sony vegas δεν είναι free Τώρα για το editing φωτογραφιών, εγώ έκανα το εξής και έμαθα (καλό σε γενικές γραμμές) photoshop και πιστεύω ότι αρκετοί αν έχουν κάποια απορία πχ. κάνουν search στo youtube για να μάθουν τον τρόπο. Για παράδειγμα μπορείς να βρεις παρόμοια βίντεο σαν το αυτό με ένα search: https://www.youtube.com/watch?v=WH5K5h4WkT4 Ελπίζω να βοήθησα
patriot21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Σιγουρα βοηθησες,μιας και ειμαι ασχετος εντελως.Ξεκιναω λοιπον με αυτα και στη πορεια βλεπουμε..Αν δω οτι τραβαει,αργοτερα τα αγοραζω κιολας..Ευχαριστω!
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Για ελεύθερα δες το aviutl για μοντάζ και το gimp και το paint.net για επεξεργασία εικόνας. Για βίντεο επίσης εξαιρετικό είναι το ffmpeg αλλά δουλεύει μέσου κονσόλας χωρίς γραφικό περιβάλλον,για πολλά πράγματα όμως είναι πολύ ποιο γρήγορο να (αντι)γράψεις μια εντολή στην κονσόλα παρά να ψάχνεσαι μέσα σε άπειρα μενού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα