Vasilis 07 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Θεωρητικά πάντα άπο ότι έχω ακούσει η αλλαγή σε νόμισμα και η παράλληλη υποτίμηση θα φέρει μια τιμή 3πλασια.Άρα μετά στην ουσία θα εϊναι σαν να αγοράζεις 3 iphone...
chrisxkar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 απογοητευτηκα αρκετα θα ελεγα καθως τα concept για το 6s τα οποια το εδειχναν να εχει κουρμπα στο πισω μερος ηταν πολυ μα πολυ ποιο ομορφα
Filthy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ξεκινσω να βγαζω 60σρισ σπο τα ΑΤΜ απο σημερα κιολας. Πιστευω-ελπιζω μεχρι να ερτει στο Ελλαντα να εχω μαζεψει τα ευρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ποτε δεν πηρα iphone ποτε και τωρα τελευταια εχω δωσει ολα τα κινητα που ειχα και εμεινα με ενα αρχαιο lg optimus p880 και σας πληροφορω οτι και παλι η δουλεια μου γινεται κανονικα.αυτο που θελω να πω ειναι μακρυα απο ακριβα κινητα εκτος αν οντως τα χρειαζομαστε για τον αλφα βητα λογο,ε αν οχι και με 100 ευρω εισαι κομπλε,τι ζητανε οι ποιο πολλοι λιγα email.τηλ.ιντερνετ.δεν χρειαζεται να παιρνουμε 700.ευρα κινητο για να σερφαρουμε ,οποιος θελει καμερα υπαρχουν και οι πολαροιντ
kyriakos_s Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Γιατι εχει τρυπα στο μηλο? Θα φωτιζεται το logo? Για να κολλήσει το μεταλάκι με το αντίστοιχο μαύρο, ασημένιο και χρυσό μηλαράκι.
stergiothess Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 <p>Κατευεθειαν να ανκοινωσει κατι η apple και κραζετε. Τελικα δε φταιει η apple σε τιποτα αλλα εσεις που δεν εχετε λεφτα να το παρετε και το κραζετε κομπλεξαρες, ε κομπλεξαρες. Και στο τελος οι πωλησεις θα ειναι πενταπλασιες παλι απο την πατατα της samsung.</p> 1
AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ios or Android? Ναι η Οχι? Φοβερα διλημματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα