TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 τα ενσωματωμένα γραφικά του παραπάνω επεξεργαστή είναι πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε κάρτα των 70-80 ευρώ.Καλά, χαλάρωσε λιγάκι,ιδίως με 1600 μνήμες στα ίδια επίπεδα με μια r7-240(55€ ) με ddr3 είναι.
chios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Διαβαζω ότι οι amd έχουν θέμα με τις θερμοκρασίες και θέλουν καλύτερη ψύξη ισχύει;; και αν ναι πια ψυκτρα να πάρω και τι πάστα;
Kris_Lyn Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλά, χαλάρωσε λιγάκι,ιδίως με 1600 μνήμες στα ίδια επίπεδα με μια r7-240(55€ ) με ddr3 είναι. Το 70-80€ ήταν συμβολικό, καθώς αυτό το ποσό ανέφερε σε προηγούμενο ποστ ο chios. Άντε να επαναδιατυπώσω, είναι στα ίδια επίπεδα με μια r7-240 των 55€ και σίγουρα θα τον καλύψει σε αυτό που ζητάει. Δεν αξίζει να βάλει ξεχωριστή κάρτα, ούτε των 70 ούτε των 80€. Καλύτερα; Όσο για τις θερμοκρασίες, μπορείς να το δοκιμάσεις κι αν δεις ότι ανεβαίνουν αρκετά ψηλά, παίρνεις και μια ξεχωριστή ψύκτρα, προσέχοντας να χωράει στο κουτί που ήδη έχεις. 1
aetos1988 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δεν εχω εμπειρία στους AMD επεξεργαστές αλλα απ`οτι διαβασω απο άλλους χρηστες δεν ισχυει κατι τετοιο , μια χαρα θερμοκρασιες εχουν απλως η ψυκτρα τους κανουν θορυβο 1
Millennium Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Οι stock amd σε συγκεκριμένα μοντέλα κάνουν θόρυβο.Σε αυτούς που κοιτάς εσύ όχι τόσο και από θερμοκρασίες υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι μια χαρά. Αν είσαι σε θερμό μέρος και δεν υπάρχει πολύ καλό κουτί καλό θα ήταν πάντως να βάζες μια ψύκτρα είτε με amd είτε με intel για να χες καλύτερες θερμοκρασίες και θα μπορούσες να τη κρατούσες και για το μέλλον. 1
chios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Τελικά έριξα παραγγελία σήμερα αυτά, πως βλέπετε το σύστημα είναι Οκ;
AETOLOFITIS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ωραια! Το μονο που θα προσθετα ειναι ακομη 4 gb ram. 1
Kris_Lyn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Συμφωνώ, με +20 ευρώ πας σε 8GB RAM σε dual channel. Όσο για την ξεχωριστή ψύκτρα που επέλεξες, δεν ξέρω αν θα δεις σημαντικές διαφορές από την στοκ.
chios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) εννοείτε ότι θα βάλω κάποια στιγμή αλλά 4 ραμ άλλη μία ίδια πάρω δεν ήθελα να ξεφύγω οικονομικά. όσο για την ψύκτρα την πήρα για πιο αθόρυβη. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2015 από chios
chios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ήρθαν σήμερα τα πράγματα αύριο πιάνω δουλεία . ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας 1
chios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τον εστησα και έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα, πρώτη φορά δουλεύω ssd και πραγματικά πετάει θα το δω όταν φορτώσω όλα μου τα προγράμματα. Ήταν πολύ καλή αναβάθμιση, και είναι εντελώς αθόρυβος .
Millennium Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τον εστησα και έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα, πρώτη φορά δουλεύω ssd και πραγματικά πετάει θα το δω όταν φορτώσω όλα μου τα προγράμματα. Ήταν πολύ καλή αναβάθμιση, και είναι εντελώς αθόρυβος . Μια χαρά,.Καλοδούλευτος. Έβαλες και μια μικρή after market και είσαι εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα