hariC11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδια, εχω τα πράγματα του τίτλου Gigabyte 990fxa-ud3 rev 4.0 με Corsair Vengeance 8GB 1600MHz σε dual channel. Θελω να κάνω αναβάθμιση σε 16GB. Να αγοράσω άλλες δυο ίδες και να τις βάλω σε Dual Channel με 4 Module ή να τις δώσω και να πάρω 2 8αρες; Δηλαδη Dual Channel με 2 Module. Να σας πω τις εχω σε OC στα 1840MHz και ειμαι Φούλ ικανοποιημένος. Θα ξαναγίνει OC σε αυτές που θε πάρω... Πείτε μου γνώμες!!! Σας ευχαριστώ
nikos1982 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 καλο θα ειναι αν βγαίνεις οικονομικα τα 2χ8 για να μην ζορισεις τον κοντρολερ τις μνημης του fx αφου θα κανεις και oc.τα 2 μοντουλ θα τα διαχειριστεί πολυ καλυτερα απο τα 4. 1
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καλύτερα να πάρεις τις ίδιες αν μπορείς να τις βρείς
Millennium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 καλο θα ειναι αν βγαίνεις οικονομικα τα 2χ8 για να μην ζορισεις τον κοντρολερ τις μνημης του fx αφου θα κανεις και oc.τα 2 μοντουλ θα τα διαχειριστεί πολυ καλυτερα απο τα 4. +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα