thelos257 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Την καλημερα μου σε ολους-ες σας σημερα εχω αγορασει το Tablet PRESTIGIO MultiPad Visconte 2 με τα παρακατω χαρακτηριστικα: Εσωτερική μνήμη: 32GB Οθόνη: Πολλαπλής αφής 10.1" IPS LCD capacitive Ανάλυση οθόνης: 1280 x 800 pixels Λόγος διαστάσεων: 16:9 Λειτουργικό σύστημα: Windows 8.1 Εφαρμογές: Micrososft Office Home & Student 2013 Επεξεργαστής: Intel Celeron N2806 1.6 GHz GPU: Intel HD Graphics RAM: 2GB Υποστηριζόμενοι κάρτες μνήμης: microSDHC Συνδεσιμότητα: microUSB, microHDMI, Wi-Fi 802.11 b/g/n, microSD, Bluetooth 4.0, 3.5mm jack Κάμερα/ webcam: 5.0 megapixels (πίσω), 1.0 megapixel (μπροστά) Μπαταρία: Lithium 6400 mAh Χρώμα: Γκρίζο Οι εντυπωσεις μου ειναι αρκετα καλες θα ελεγα για τα λεφτα του και με 32GB μνημη μια χαρα ειναι αξιζει πραγματικα και η δεκαρα η οθονη του επισης ειναι top για μενα. Επισης εχω μια ερωτηση απο που μπορω να αγορασω μνημη 64 ; Εχω εγκαταστησει τα προγραμματα adobe reader , google chrome , mozilla firefox , adobe flash player. Εικονες απο την συσκευη: Και απο το πληκτρολογιο: PRESTIGIO Keyboard for 10.1" Windows tablet Keyboard Manufacturer Article PKB07US Device Location External Miscellaneous Localization English External Colour Black Package Type Retail Compliance 10.1" Windows tablet (PMP810T/PMP810T3G/PMP810TN/PMP810TN3G) Warranty Warranty Products Returnable Yes Warranty Term (month) 12 month(s)* Warranty Validation Criteria Serial Number http://www.prestigioplaza.com/cy/pkb07us Χαρακτηριστικα σε εικονες: Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2015 από thelos257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα