Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την παρακατω καρτα και τελευταια μου κανει διαφορα κολπα (black screen και μηνυμα display driver nvidia wondows kernel mode driver has stopped working κατι τετοιο) και εχω δοκιμασει τα παντα. Εχω αλλαξει drivers απο τους πιο παλιους μεχρι τους πιο καινουργιους. Ετρεξα και ενα furmark (αλλα δεν το αφησα πανω απο 5 λεπτα γιατι ανεβασε 77 βαθμους χωρις ομως να ανεβαζει θερμοκρασειες σε idle η σε games). Προσωπικα υποψιαζομαι τροφοδοτικο ομως δεν ειμαι σιγουρος.. Υπαρχει καποιος τροπος να διαπιστωσω ακριβως την πηγη του προβληματος; (psu lc6600gp2 v2.3 lc-power)

Δημοσ.

βάλε τον 350.12 η ακόμα πιο παλιό τον 344.75 και δες την συμπεριφορά της κάρτας.

Είναι γενικό το θέμα με τις τελευταίες εκδόσεις του nvidia driver τα θέματα τούτα.

Δημοσ.

Όντως τελευταία η nvidia σε ότι αφορά τους drivers θυμίζει παλιές ένδοξες μέρες της ATI :-D . Πόσο χρόνια έχεις το τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Όντως τελευταία η nvidia σε ότι αφορά τους drivers θυμίζει παλιές ένδοξες μέρες της ATI :-D . Πόσο χρόνια έχεις το τροφοδοτικό;

Το τροφοδοτικο το εχω γυρω στα 4-5 χρονια. Παντως δεν μενει να δοκιμασω αλλους drivers... Τους εχω δοκιμασει ολους. Ακομα και αυτους που καποτε ηταν ολα οκ (τουλαχιστον στα windows 7 γιατι τωρα τρεχω 8,1) Παντως πρωτου βγαλω συμπερασματα αναμενω και τα windows 10 μπας και παιζει θεμα σταθεροτητας και μου κανει παιχνιδια. Υπαρχει τροπος να τσεκαρω το τροφοδοτικο αν δινει σωστο ρευμα;

Δημοσ.

Εδωσα σε εναν φιλο την gtx 550 ti μου και αυτος μου εδωσε την 650 του και ολα δουλευαν ρολοι για τον καθενα μας.. Τι μπορει να παιζει; Ειναι λογικο;;

Δημοσ.

Νομίζω οτι φταιει η τροφοδοσια , μιας και η 650 εχει αρκετα μικρωτερη καταναλωση απο την 550. Ξαναπαρτην πισω και βαλε τους ιδιους drivers με τον φιλο σου και δοκιμασε.

Δημοσ.

την ειχα την καρτουλα και ειχε και σε εμενα τα ιδια προβληματα ηταν θεμα οδηγων 100% δεν θυμαμαι τωρα με ποια εκδοση ηταν που λειτουργουσε καλα, απο ενα 320 και πανω ειχε πολυ σοβαρα προβληματα οπως μαυρες οθονες κοληματα ακομα να φτανει σε επιπεδο να μην την βλεπει ο υπολογιστης,  νομιζω η nvidia εγινε μια ατι πλεον κριμας γιατι οι καρτες της ηταν οι καλυτερες. Το θεμα παντως με τους οδηγους της ειναι οτι εκαναν ενα λαθος στο οποιο δεν ξερω αν μεχρι σημερα το φτιαξανε ειχε ενα θεμα οτι οταν εβαζες τους οδηγους τους καινουριους εκανε την καρτα overclock με αποτελεσμα πολλες καρτες να φτανουν στο σημειο να καιγονται κιολας φυσικα η nvidia δεν εδωσε την παραμικρη σημασια σε αυτα που λεγονταν απο τους ανθρωπους που ειχαν τις καρτες τους διαφορα μοντελα αν θυμαμαι καλα απο σειρα 4 5 6 και 7 νομιζω τωρα πρεπει να το φτιαξανε λιγο το θεμα με τους οδηγους δεν ξερω

Δημοσ.

χμμ αστο για καμια εβδομαδα την καρτα σου εκει να δουμε τι θα κανει, κυριως εσενα που σε εβγαζε προβλημα οταν εβαζες παιχνιδι ή οταν ειχες τον υπολογιστη σου σε αδρανεια;

Δημοσ.

Κυριως το εκανε οταν ειχα youtube ενω ταυτοχρονα εκανα και αλλες δουλειες (π.χ. καποιο Install).. Αλλα καμια φορα απλα στο ακυρο το εκανε.. Ωστοσο στο furmark ολα μια χαρα (η ακομα και σε games ολα οκ)

Δημοσ.

ακριβώς όπως σε έμενα φίλε μου τα ίδια ακριβώς, στα παιχνίδια όλα καλά, όταν ήταν σε ήρεμη κατάσταση ή όταν άκουγα μουσική, ή έβλεπα κάποιο βίντεο στο youtube κολλούσε και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση, με ταλαιπώρησε τόσο πολύ η όλη ιστορία, αν σου πω δηλαδή ότι αναγκάστηκα άλλαξα την μητρική, άλλαξα το τροφοδοτικό μετά έκανα 2 φόρμα τον δίσκο και μετά από 6 μήνες να δω ότι φταίνε οι οδηγοί της nvidia πέρασα μια ταλαιπωρία χωρίς τέλος, ΕΕ μετά πήγα και πηρά α κάρτα και τέλειωσε το θέμα, θα μου πεις μέχρι χτες η nvidia ήταν πολύ καλή και σωστή σε όλα τώρα έγινε το αντίθετο έπεσε η nvidia ανέβηκε η α για το marketing είναι να μην την πατήσεις και πάρεις nvidia το ξανά λέω δεν ξέρω αν το έφτιαξαν το πρόβλημα με τους οδηγούς ή αν ακόμα υπάρχει γιατί αν υπάρχει ακόμα πολλές κάρτες γραφικών και κυρίως αυτές που είναι και χωρίς εγγύηση θα φύγουν χωρίς να το καταλάβεις, γιατί αυτοί οι οδηγοί τον μόνο σκοπό που έχουν είναι να πειράζουν τα ρεύματα της κάρτας με αποτέλεσμα να τα παίζει και να έχει αυτά τα προβλήματα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...