Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω αδιάβροχη θήκη για το κινητό αυτές που είναι σαν σακουλάκι άλλα είναι ανθεκτικές πολλές είναι διάφανες μόνο από την μια πλευρά εγώ θέλω και από τις 2 για να βγάζω φώτο μπρος-πίσω
και να έχει πολύ καλή σφράγιση από πάνω, προτείνεται κατή; μέχρι 10-15 το πολυυυυ (έψαξα άλλα μια βρίσκω διάφανη χωρίς τόσο καλή σφράγιση ή έτσι νομίζω  και μια με καλή σφράγιση αλλά δεν είναι διάφανη και από τις δυο μεριές.

Ευχαριστώ  :-D
LG G3

Δημοσ.

Κάτι σαν αυτό εδώ ->

%20SKU126753%20%20(3).JPG

Το έχει το banggood σε μπλε και ροζ στα 2.39$. Το μόνο μέχρι να ανοίξουν πάλι οι τράπεζες, εάν δεν έχεις λεφτά στον paypal λογαριασμό σου, δεν μπορείς να κάνεις αγορά.

Δημοσ.

Κάτι σαν αυτό εδώ ->

%20SKU126753%20%20(3).JPG

Το έχει το banggood σε μπλε και ροζ στα 2.39$. Το μόνο μέχρι να ανοίξουν πάλι οι τράπεζες, εάν δεν έχεις λεφτά στον paypal λογαριασμό σου, δεν μπορείς να κάνεις αγορά.

Τελικά αγόρασα από ένα μαγαζάκι στην Θεσσαλονίκη δεν μπαίνει νερό, ΑΛΛΑ δεν λειτουργεί η αφή κάτω από το νερό, γιατί γαμώτο; ενώ με την θήκη χωρίς νερό από πάνω είναι μια χαρά...lg g3

Δημοσ.

παιδιά επειδή δεν βρήκα σχετικό θέμα να κάνω μια ερώτηση, πως την βλέπετε αυτήν την θήκη(S4 samsung) την έχει δοκιμάσει κανείς, είναι όντως αδιάβροχη να την χρησιμοποιήσεις για υποβρύχιες φώτο; http://www.gadget-shop.gr/adiavroxi-thiki-gia-samsung-s4---mauri-oem-334αξίζει τα χρήματα; Προσωπικά σκέφτομαι να την αγοράσω περισσότερο για προστασία απο άμμο,υγρασία,σκόνη γιατί καλύπτεται ολο το κινητό.(Είχα πρόβλημα στο home button απο αυτές τις συνθήκες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...