mauros13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 σημερα ηθελα να σβησω ενα προγραμμα αυτο αρχισε να μου σβηνει προγραμματα αλλα και τα σχετικα εβαλα το Pandora recovery αλλα το μονο που καταφερα να κανω ειναι αυτο μπορω να γλιτωσω το format η παω καρφι για εκει?
visualizer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ήθελες να σβήσεις ένα πρόγραμμα το οποίο άρχισε να σου σβήνει άλλα προγράμματα ? πως γενεν αυτο ??
mauros13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ξεκινησα να σβηνω ενα προγραμμα και αυτο δεν ξερω πως...αρχισε να μου σβηνει προγραμματα και αρχεια φορματ ειπα για να το φερω στα ισια του
visualizer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Έφόσον δεν έσβησες αρχεία του λειτουργικού το μόνο πρόβλημα που θα έχεις είναι με διάφορες εφαρμογές που ίσως να μην λειτουργούν πλέον, δεν βρίσκω λόγο για φορμάτ. 1
visualizer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Σβήσε ότι δεν είναι φάκελος .. και αν δεις ότι κάποιο πρόγραμμα δεν λειτουργεί πλέον απλά κάνε απεγκατάσταση και εγκατάσταση . Ακουλούθησε τις παραπάνω ενέργειες εφόσον δεν έχεις σημαντικά αρχεία.
mauros13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ναι με τις μοναδες δισκου που δεν φαινονται τα εικονηδια τι να κανω?
visualizer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δεν είμαι σε windows τώρα οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Αν θυμάμαι καλά άμα κάνεις δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο και επιλέξεις ιδιότητες μπορείς να επιλέξεις τι εικονίδιο θες να δείχνει..
Kris_Lyn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Να ρωτήσω ποιο πρόγραμμα ήθελες να σβήσεις εξαρχής και σου δημιούργησε το πρόβλημα;
spyros007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 κανε μια επαναφορά συστήματος σε ημερομηνία πριν την καταστροφή μπας και................. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα