panosell Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 πηρα απο ενα μελος ενα iphone 5 .. χωρις να μου πει οτι εχει αυτο το θεμα αλλα ας το αφησουμε αυτο και ας παμε στο προβλημα. βαζω την καρτα σιμ και στην αρχη μου την αναγνωριζει μετα απο λιγο μου λεει δεν υπαρχει σιμ ..και αυτο συνεχιζεται . υπαρχει καποια λυση ? η θα πρεπει να δωσω 50+ για να μου το φτιαξουν σε καταστημα. ευχαριστω
taslikos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δοκίμασε ένα restore & set up as new και αν δεν λυθεί δοκίμασε και άλλη κάρτα... Αλλιώς δυστυχώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα hardware
corsair04 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 εμένα σε ένα κινητό που είχε πρόβλημα με sim card reader δεν δεχόταν την κάρτα καθόλου ενώ εσύ λες πως στην αρχή έπαιξε κανονικά έχεις δοκιμάσει άλλη κάρτα να δεις μήπως το κάνει η κάρτα η άλλη βάση sim η nano sim είναι αγορασμένη η την έκοψες μόνο σου
panosell Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ειναι αγορασμενη . ειναι λες και δεν κανει καλη επαφη .επειδη μια μου το βγαζει και μια οχι .
paylidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 μηπως βραχυκυκλώνει η καρτα για καποιο λογο; μου εχει τυχει ελαττωματικη νανοσιμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα