Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικα σε ακυρα σημεια η οθονη μου κολλουσε διχνοντας ενα συγκεκριμενο χρωμα το οποιο υπηρχε πριν στο background. Αν ειχε περισσοτερο πρασινο, τοτε ξαφνικα ολη η οθονη θα εδειχνε πρασινο. Με reboot εφτιαχνε αλλα μετα απο 10 λεπτα, κυριως αν εμπαινα στο youtube ξανα συνεβαινε. Μετα απο 3-4 φορες, οταν προσπαθησα να το ανοιξω, αφου εδειξε την εικονα με γενικες πληροφοριες της μητρικης, κοκκινα artifacts. Ειναι λοιπον 100% η καρτα? Εβαλα την παλια 6950 και ολα μια τωρα....

Δημοσ.

Αφού έβαλες την 6950 και λειτουργεί κανονικά τότε μάλλον η κάρτα θα είναι , αλλά πριν κάνεις μια κίνηση χαμήλωσε την συχνότητα των μνημών ή του πυρήνα να δεις αν ξανακάνει τα ίδια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παω εδω: https://service.msicomputer.com/msi_user/support/ts_form.aspx

Συμπληρωνω τα παντα, παταω submit αλλα ξαναφορτωνει η ιδια σελιδα.

Εδω δεν πρεπει να απευθυνθω?

Αφού έβαλες την 6950 και λειτουργεί κανονικά τότε μάλλον η κάρτα θα είναι , αλλά πριν κάνεις μια κίνηση χαμήλωσε την συχνότητα των μνημών ή του πυρήνα να δεις αν ξανακάνει τα ίδια.

Προσπαθισα, αλλα δεν δουλεψε. Ειναι καθαρα η καρτα πλεον.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου εστειλαν RMA αριθμο και Δευτερα θα παω να την στειλω. 

Υπαρχει περιπτωση να φτεει η dvi θυρα? Το καλωδιο δεν εχει θεμα μιας και ειμαι οκ με αλλη καρτα. Οποτε ή η καρτα ειναι ή η θυρα dvi (αν μπορει να προκαλεσει τετοιο προβλημα)

Την καρτα θα την στειλω Ολλανδια, αν τελικα την στειλω. Ποσες μερες θα κανει με τα ΕΛΤΑ?

Δημοσ.

Ανάλογα αν την στείλεις με το express το γρήγορο δηλαδή φαντάζομαι 3 4 μέρες θα ειναι στα χέρια τους αλλιώς με αργό ίσως κανει περισσότερο , σε κάθε περίπτωση ρώτα στο ταχυδρομίο εκτος και την στείλεις με courier αλλα θα πληρώσεις πολύ παραπάνω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Dear Sirs

For below model we do not have stock at the moment.

Can you possibly accept an alternative model (marked yellow)

RA2-1580096

2

Nickos Dimou

R7970 TF 3GD5/OC BE

602-V277-110B1312081358

R9 280X GAMING 3G

Thank you and Best regards,

MSI Europe BV

Mainboard and VGA Card Service

Μου ηρθε αυτο. Οποτε επειδη δεν εχουν 7970, θα στειλουν 280χ?

Δημοσ.

Γενικα βλεπω οτι παιρνω 2-10 fps αναλογα τις συνθηκες. Yeyy!!

Μου ειπαν οτι θα την στειλουν σημερα. Θα στειλουν καποιον κωδικο για να παρακολουθω το δεμα?

Δημοσ.

Γενικα ευχαριστημενος εμεινα. Σε 4 μερες και ειναι ηδη Βουλγαρια. Λογικα Τριτη θα την εχω. Ειχα παρει και μια τσαντα απο πωλητη στην Βουλγαρια και εκανε 3 μερες να ερθει. Υπαρχουν βεβαια και πιθανοτητες για αυριο, εκτος αν σταλθει στα ΕΛΤΑ για παραδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Ενω μεχρι χθες ηταν Θεσσαλονικη, τωρα την βλεπω Αθηνα την καρτα. Την εστειλαν με dpd οποτε μαλλον πρωτα επρεπε Αθηνα....  :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...