Προς το περιεχόμενο

3ο Μνημόνιο...Καλώς μας ήρθε...

LiquidTroll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 885
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

το πρόβλημα είναι ότι τους πολιτικούς τους ενδιέφερε τόσα χρόνια να έρθουν στην εξουσία, τίποτα άλλο...ουτε οι ευθύνες ούτε ο λαος

τώρα ας καταλάβουν ότι εξουσία δε σημαίνει τρώω με χρυσά κουτάλια

είναι ενα καλο μάθημα για όλους τους πολιτικούς και ελπιζω να το θυμούνται τα επομενα χρονια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικοί τους ενδιέφερε τόσα χρόνια να έρθουν στην εξουσία, τίποτα άλλο...ουτε οι ευθύνες ούτε ο λαος

είναι ενα καλο μάθημα

Αυτο μαλλον εφαρμοζει στους Σαμαραιους κτλ.. Ο αλλος ειχε 750K αμαξι...

τόσα χρόνια ήταν φρουφρου και αρώματα, πρεστιζ και γκλαμουριά

και γι'αυτούς είναι ένα καλο μάθημα... 

οι συριζαίοι την πάτησαν οικτρά

ακριβως αυτο λέω

ήθελαν να έρθουν στην εξουσία χωρίς να έχουν στρατηγική για τη χώρα

φάτε εξουσια τωρα

Πες τα... οπως ο σαμαρας πηρε την αποφαση να σκισει τα μνημονια σελιδα σελιδα.... και την υποστηριζει μεχρι τελους...

Κοίτα που φτάσαμε..Να υποστηρίζω το σαμαρά.Που τον σιχαίνομαι εδώ και δεκαετίες. :fear: 

Επιτευγμα του σύριζα.

• Like 3

το πρόβλημα είναι ότι τους πολιτικούς τους ενδιέφερε τόσα χρόνια να έρθουν στην εξουσία, τίποτα άλλο...ουτε οι ευθύνες ούτε ο λαος

είναι ενα καλο μάθημα για όλους

Απο τη στιγμή που βλέπω άτομα μέχρι και σε αυτό το νήμα να υποστηρίζουν τις τακτικές μιας κυβέρνησης που χτίστηκε στο ψέμα, όπως και υποστηρικτές των προηγούμενων κυβερνήσεων που έκαναν πάλι τα ίδια (πιο πολύ έξω απο το forum είναι αυτοί), δεν έχω καμία ελπίδα για τον ελληνικό λαό.

• Like 1

• Super Moderators

είναι ενα καλο μάθημα για όλους τους πολιτικούς και ελπιζω να το θυμούνται τα επομενα χρονια

Οι πολιτικοί τόσα χρόνια μοίραζαν αφειδώς χρήμα: έπεφτε η κατανάλωση; Τσίμπα ένα επίδομα, μια αύξηση κτλ.

Πάρα πολλά από τα περίφημα "κεκτημένα" είναι κανονικότατη εξαγορά ψήφων. Πάρε να' χεις.

Το επίπεδο διαβίωσης που χάνεται τώρα, είναι το επίπεδο που επιτεύχθηκε με την κατασπατάληση των χρημάτων που έμπαιναν στη χώρα. Θα ξεχάσουμε τα πασπαλισμένα με μαρμαρόσκονη βαμβάκια, λ.χ.; Είπαμε, μνήμη χρυσόψαρου, αλλά πόσο πια;

Και η δήθεν αθώα και άμωμη αριστερά που δεν είχε δοκιμαστεί (καλά, προσπερνάω την προέλευση σε στελεχιακό δυναμικό και ψηφοφόρους της συντριπτικής πλειοψηφίας των δύο κυβερνώντων κομμάτων τώρα) μια ζωή σιγοντάριζε κάθε διεκδίκηση, κάθε απαίτηση της μίας ή της άλλης συντεχνίας.

Δεν είδατε που ο πρόεδρος των φαρμακοπειών, χρόνια στελεχάρα της Ν.Δ., μεταπήδησε αβλεπί στο ΣΥΡΙΖΑ; Με όποιον μας τάζει διαφύλαξη των "κεκτημένων", με αυτόν είμαστε. Τι ιδεολογίες και μπαρμπούτσαλα.

Οι τωρινοί, είναι απλά η οπισθοφυλακή (θέλω να ελπίζω, δηλαδή, ότι τελειώνουμε με αυτό το αίσχος) του μεταπολιτευτικού πανηγυριού.

Η Ελλάδα, όμως, δεν πρόκειται να ορθοποδήσει πραγματικά μέχρι να απαλλαγεί ο λαός από τις ψευδαισθήσεις του και μέχρι να πάψει να αναζητά "σωτήρες". 

• Like 8

Μάλλον δεν είδες ειδήσεις για τον σύντροφό της συντροφισας, όπου με βιογραφικό 3 παραγράφων (έκανε ιδιαίτερα σε παιδιά) διοριστηκε διευθυντής της ευδαπ.

Υγ.

Είχε και μπαρ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία "παίρνει τ'όπλο της" αλλά προλαβαίνουμε; - "Θα σας βοηθήσουμε οικονομικά αν μας το ζητήσετε"!

Σε μία δραματική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, η Ρωσία που μέχρι σήμερα σχεδόν είχε σιωπήσει απέναντι στην σφοδρή σύγκρουση Ελλάδας-δανειστών, με εξαίρεση μια "διακριτική" δήλωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, απευθύνει πρόσκληση στην Ελλάδα και την ελληνική κυβένρηση να καταθέσει αίτημα για οικονομική βοήθεια!

Ενα αίτημα που μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί ποτέ, καθώς οι διαπραγματεύσεις ήταν σε εξέλιξη, αλλά πλέον η κατάσταση έχει περάσει την "ώρα Μηδέν" με την μη πληρωμή του ΔΝΤ (από το οποίο επίσης η Ρωσία είχε υποφέρει μετά την μεγάλη κρίση του 1998) και τώρα ζητεί από την ελληνική κυβέρνηση να καταθέσει αίτημα βοηθείας.

Πριν από λίγο ο Ρώσος πρεβευτής στην ΕΕ Vladimir Chizhov διακήρυξε επίσημα ότι "Η Μόσχα είναι έτοιμη να συνδράμει οικονομικά την Ελλάδα και να συμμετάσχει στην αξιοποίηση των υποδομών της", στέλνοντας διττό μήνυμα: Θέλουμε γενναίο μερίδο από το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων (ΟΛΘ, ΟΣΕ, ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΔΕΗ κλπ) και εμείς είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Βέβαια το ερώτημα είναι ποιες από όλες τις ανάγκες; Γιατί αν πριν την λήξη του προγράμματος απαιτούντο 10 δισ. τώρα χρειάζονται τουλάχιστον 50 δισ. και υπό όρους.

Εδώ μπαίνει στην εξίσωση και η Κίνα η οποία παραδόξως έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο από την ελληνική κρίση και μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο "σπυρί" για την ελληνική οικονομία"

wpid-20150701020221.jpg

Ρε μην τρελενεστε ολοι. Αυτη την στιγμη αυτο που γινεται ειναι ποιος θα λυγισει πρωτος η ΕΕ ή η Ελληνικη Κυβερνηση.. Δεν προκεται ουτε να μας διωξουν απο ΕΕ ουτε να μας αφησουν να πτωχευσουμε, δεν τους συμφερει...

Όχι ρε παιδιά ειδήσεις από defencenet. Καλύτερα από κανένα παιδικό παραμύθι...

Ρε μην τρελενεστε ολοι. Αυτη την στιγμη αυτο που γινεται ειναι ποιος θα λυγισει πρωτος η ΕΕ ή η Ελληνικη Κυβερνηση.. Δεν προκεται ουτε να μας διωξουν απο ΕΕ ουτε να μας αφησουν να πτωχευσουμε, δεν τους συμφερει...

Μέχρι να ετοιμαστούν κατάλληλα..

• Like 2

Εγω μονο που μου υπεδειξαν οι Γερμανοι και καποια φρουτα δικα μας οτι πρεπει να πω ναι θα πω ΟΧΙ.

Οτι θελει ας γινει αλλωστε δεν νομιζω να εχει σημασια τι θα βγει καθως αν ειναι αποφασισμενοι να μας κρατησουν θα το κανουν οπως και να εχει.

Απλα με το οχι θα τους δωσω ενα μηνυμα οτι δεν γουσταρω διαταγες.Εχω κι εγω την δικη μου κριση και σκεψη.

Ψαξτε την ομιλια του Γρεγκορ Γκιζι στην γερμανικη Βουλη.

Ο ανθρωπος τα ειπε ολα με το ονομα τους.

Μονο οι δικοι μας θελουν να βγαζουν τα ματια τους μονοι τους.

Αποψη μου γνωμη μου.

• Like 2

Κοίτα που φτάσαμε..Να υποστηρίζω το σαμαρά.Που τον σιχαίνομαι εδώ και δεκαετίες. :fear:

Επιτευγμα του σύριζα.

Κοιτα που φτασαμε.Να υποστηριζω το ΣΥΡΙΖΑ.Που δεν εχω παει σε εκλογικο κεντρο απο τοτε που πηραμε το EURO.

Επιτευγμα του Σαμαρα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...