panos2171 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ναι και εγω για οχι παω, αλλα ρε παιδια δεν μου φαινεται να πολυστεκει η ειδηση, μετα απο ολα αυτα που ελεγε προχθες στην ΕΡΤ και οτι θα ειναι μαζι με το λαο σε οποια αποφαση και αν παρει τι ηταν; Προεκλογικές δηλώσεις για αύξηση του κατώτατου μισθού, 13ή σύνταξη, σκίσιμο μνημονίου βεβαίως βεβαίως, νταούλια και ζουρνάδες και άλλα πολλά. Νομίζω ότι απάντησα στο ερώτημά σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Alert! Διάγγελμα Τσίπρα σε λίγη ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ακούγεται πολύ το σενάριο των προσχεδιασμένων εξελίξεων. Θα ρωτήσω κάτι -ρητορικά, αν θέλετε: κόψτε φάτσες πολιτικών ηγετών και αναρωτηθείτε, είναι αυτοί οι άνθρωποι ικανοί να στήσουν τέτοια συμπαιγνία; Εχώ για άσχετους που πίστεψαν πως πράγματι κρέμεται ο κόσμος όλος από τα καλότυχά μας μου φαίνονται. Μπορεί και να κάνω λάθος. Αλλά, αν έπρεπε να ποντάρω σε ένα από τα δύο, τα "ντουγάνια" που έγραψε σε άλλο νήμα ένα μέλος, θα ήταν η επιλογή μου. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Αν γίνει η συμφωνία και δεν πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα, οι τράπεζες θα αρχίσουν να λειτουργούν κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψουν συμφωνία με τον Τσίπρα... Είναι πλέον τόσο αναξιόπιστος παγκοσμίως που δεν μπορεί να τον εμπιστευτει κανένας.... Εώ μας έφτασαν οι τζογαδόροι... Γίναμε όλοι υποχείρια και τα ζάρια στα χέρια του τζογαδόρου Βαρουφάκη και του Τσίπρα στη "θεωρία των παγνίων" υποστηρίζοντας ότι η απόπειρα αυτοκτονίας μας θα έπαιρνε μαζί όλη την υφήλιο και υπό τον φόβο αυτόν θα έτρεχαν να μας σώσουν.Ποιός, η χώρα που εκπροσωπεί το 2% του ΑΕΠ της Ε.Ε και το 0.4% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Τελικά αυτοκτονήσαμε, αλλά η ζωή στον υπόλοιπο κόσμο συνεχίζεται όπως πριν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Οι πολιτικοι ειναι εκτελεστικα οργανα.Αυτοι που καταστρωνουν τα παιχνιδια εξουσιας χρηματος και μυαλου ειναι οι χρηματοδοτες που σαφως ειναι πολυ ποιο εξυπνοι απλα ειναι διεστραμενοι και δεν χρησιμοποιουν την νοημοσυνη τους για καλο σκοπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Αν γίνει η συμφωνία και δεν πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα, οι τράπεζες θα αρχίσουν να λειτουργούν κανονικά; Κοίτα, και στην Κύπρο οι κεφαλαιακοί έλεγχοι διατηρήθηκαν για καιρό μετά τη συμφωνία, 18μηνο αν δεν απατώμαι. Υ.Γ. Θα έγραφα πως το έχουμε ξεσκίσει στα διαγγέλματα. Αλλά, να 'ταν μόνο τα διαγγέλματα που έχουμε ξεσκίσει... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ακούγεται πολύ το σενάριο των προσχεδιασμένων εξελίξεων. Θα ρωτήσω κάτι -ρητορικά, αν θέλετε: κόψτε φάτσες πολιτικών ηγετών και αναρωτηθείτε, είναι αυτοί οι άνθρωποι ικανοί να στήσουν τέτοια συμπαιγνία; Εχώ για άσχετους που πίστεψαν πως πράγματι κρέμεται ο κόσμος όλος από τα καλότυχά μας μου φαίνονται. Μπορεί και να κάνω λάθος. Αλλά, αν έπρεπε να ποντάρω σε ένα από τα δύο, τα "ντουγάνια" που έγραψε σε άλλο νήμα ένα μέλος, θα ήταν η επιλογή μου. Snoob, θυμησου το ποστ που εκανα quote μαζι στο ποστ του Νατο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoellinaras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ακούγεται πολύ το σενάριο των προσχεδιασμένων εξελίξεων. Θα ρωτήσω κάτι -ρητορικά, αν θέλετε: κόψτε φάτσες πολιτικών ηγετών και αναρωτηθείτε, είναι αυτοί οι άνθρωποι ικανοί να στήσουν τέτοια συμπαιγνία; Εχώ για άσχετους που πίστεψαν πως πράγματι κρέμεται ο κόσμος όλος από τα καλότυχά μας μου φαίνονται. Μπορεί και να κάνω λάθος. Αλλά, αν έπρεπε να ποντάρω σε ένα από τα δύο, τα "ντουγάνια" που έγραψε σε άλλο νήμα ένα μέλος, θα ήταν η επιλογή μου. Να στήσουν τέτοιο κόλπο οι ίδιοι προφανώς και όχι, να την φέρουν εις πέρας ως απλά εκτελεστικά όργανα για λογαριασμό άλλων why not; Alert! Διάγγελμα Τσίπρα σε λίγη ώρα Τι έχουμε να ακούσουμε πάλι... Ελπίζω να δηλώσει παραίτηση να ησυχάσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Τράπεζες πριν τα Χριστούγεννα δεν θα λειτουργήσουν κανονικά. Και όταν το κάνουν θα έχουν κουρευτεί οι καταθέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Πιστεύεις ότι θα έχουμε εκλογές; Ειλικρινά ρωτάω, δεν είναι ρητορικό ή "παγίδα". Να σου απαντήσω εγώ. ΟΧΙ, μακάρι ΟΧΙ Βλέπω να πηγαίνει Τσίπρας σε ΠτΔ να παραιτείται και να ξεκινά διαδικασία διερευνητικών. Η κυβέρνηση που θα προκύψει θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. γράψε το. Προεκλογικές δηλώσεις για αύξηση του κατώτατου μισθού, 13ή σύνταξη, σκίσιμο μνημονίου βεβαίως βεβαίως, νταούλια και ζουρνάδες και άλλα πολλά. Αμφιβάλλεις ότι αν γίνουν εκλογές δε θα υπάρχει κόμμα που θα το πει ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Θα πει πως οι θεσμοί δεν δέχτηκαν την πρόταση που έστειλαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 [...] Αμφιβάλλεις ότι αν γίνουν εκλογές δε θα υπάρχει κόμμα που θα το πει ? Αν θα τα ξαναπούν, λέει. Θα τα ξαναπούν και πολύς κόσμος θα τα πιστέψει. Αυτό είναι το δράμα μας. Το έχω γράψει αρκετές φορές, δεν είναι οι κλειστές τράπεζες ο εφιάλτης, πού θα στραφούν οι αλαφιασμένοι είναι ο εφιάλτης. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Στο δικό μου μυαλό είναι κάπως αλλιώς τα πράγματα : Σάπιο κράτος με Σπατάλες στο δημόσιο (μίζες , καλοπληρωτές, δημόσιο, αργόμισθους κτλ) Φοροφυγάδες, κλέφτες Λεφτά που μπήκαν στην χώρα και φαγώθηκαν στο 90%, Χρέη που για να εξυπηρετηθούν , πήγαμε σε δάνεια με τρελό τόκο Όταν η κατάσταση έφτασε στο αμήν , ξανα δανειστήκαμε Αποτέλεσμα ο μέσος Έλληνας να έχει βιωτικό επίπεδο που δεν αντιστοιχούσε στα επίπεδα/δυνατότητες της χώρας = μεγάλοι μισθοί = μικρή δυνατότητα συναγωνισμού = μεγάλο ισοζύγιο εισαγωγών / εξαγωγών = ακόμα πιο βαθιά στο λούκι Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και αφού τα φάγαμε όλα, κάποιος πήγε για δανεικά αλλού με πιο ευνοικό τόκο αλλά με όρους Αντί να βάλει τάξη στη χώρα , εκανε άδικες περικοπές κ ακριβώς το αντίθετο από ότι έλεγαν οι δανειστές, το ίδιο και οι επόμενοι Ακόμα και μετά από τόσες αλλαγές, στο εσωτερικό της χώρας λίγα άλλαξαν = τα λεφτά τέλος Η συνέχεια γνωστή Κατά τα άλλα φταίνε οι δανειστές. Συγγνώμη αλλά στην θέση τους θα μας πέταγα σαν μπανανόφλουδα στην μοίρα μας... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δε ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό αλλά 2 στοιχηματικά sites δε προσφέρουν πια στοίχημα για το δημοψήφισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις