Fulgore Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Τα κινητα Samsung δυστηχως στην Ελλαδα ειναι τελειως overrated και δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πουλανε τοσο πολυ..... Επισης το Touchwiz ειναι οντως για τα κλαμματα,και ειναι η αιτια ακομα και το S5 να κολλαει ελαχιστα(σαν lag spike ενα πραγμα)σε αντιθεση με το Sense πχ της Htc κλπ Και δεν το βγαζω απο το κεφαλι μου,οι ιδιοι οι κατοχοι του S5 απο την προσφορα του Kaizer το αναφερανε.
voldemort Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 όχι να μου λέει ότι λέω βρομες Kαποιο προβλημα εχεις. "δεν λέω κανένα παραμύθι είναι η αλήθεια από έναν αγανακτησμενο χρήστη συσκευών σαμσουνγκ..ούτε θέλω να πλάσαρω στον κόσμο βρομιές" Δικα σου δεν ειναι αυτα τα λογια;ποιος σου ειπε οτι λες βρομες; Μετα το kit kat 4.4.4 ολα τα samsung δουλευουν απροσκοπτα.Ισως και για το λογο οτι πλεον και το android εχει ενηλικιωθει. Τα υπολοιπα ειναι δικα σου και μην παραπονιεσαι.
Grumandel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Kαποιο προβλημα εχεις. "δεν λέω κανένα παραμύθι είναι η αλήθεια από έναν αγανακτησμενο χρήστη συσκευών σαμσουνγκ..ούτε θέλω να πλάσαρω στον κόσμο βρομιές" Δικα σου δεν ειναι αυτα τα λογια;ποιος σου ειπε οτι λες βρομες; Μετα το kit kat 4.4.4 ολα τα samsung δουλευουν απροσκοπτα.Ισως και για το λογο οτι πλεον και το android εχει ενηλικιωθει. Τα υπολοιπα ειναι δικα σου και μην παραπονιεσαι. μήπως εσύ έχεις το πρόβλημα ; με τον όρο βρομες εννοώ όλα αυτά που έχουν ειπωθεί παραπάνω του στιλ "παραπονιέμαι, λέω παπατζες και ετσι" έχεις ένα πρόβλημα να καταλάβεις τι σου λέω και τα βάζεις για κάποιο λόγο μαζί μου ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ είμαι δυσαρεστημενος με την σαμμι δεν έχω κανένα θέμα με τα αντροιντ ίσα ίσα μου αρέσει το όλο concept απλά λέω ότι το touchwiz είναι πολύ βαρύ και προκαλεί στα σαμσουνγκ λαγκ και δεν είμαι ο μόνος που το λέει εσύ δεν ξέρω τι συσκευές σαμσουνγκ αγοράζεις και πάνε σφαίρα σου ξαναλεω όμως ότι έχω πάρει 3 συσκευές και οι 3 πανάθεματες έχουν το ίδιο πρόβλημα.."ΛΑΓΚ" μια χαρά είναι το αντροιντ γιαυτό κιόλας υποστηρίζω lg
voldemort Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 μήπως εσύ έχεις το πρόβλημα ; με τον όρο βρομες εννοώ όλα αυτά που έχουν ειπωθεί παραπάνω του στιλ "παραπονιέμαι, λέω παπατζες και ετσι" έχεις ένα πρόβλημα να καταλάβεις τι σου λέω και τα βάζεις για κάποιο λόγο μαζί μου ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ είμαι δυσαρεστημενος με την σαμμι δεν έχω κανένα θέμα με τα αντροιντ ίσα ίσα μου αρέσει το όλο concept απλά λέω ότι το touchwiz είναι πολύ βαρύ και προκαλεί στα σαμσουνγκ λαγκ και δεν είμαι ο μόνος που το λέει εσύ δεν ξέρω τι συσκευές σαμσουνγκ αγοράζεις και πάνε σφαίρα σου ξαναλεω όμως ότι έχω πάρει 3 συσκευές και οι 3 πανάθεματες έχουν το ίδιο πρόβλημα.."ΛΑΓΚ" μια χαρά είναι το αντροιντ γιαυτό κιόλας υποστηρίζω lg Εγω εχω "προβλημα" μαζι σου;γιατι;φανταροι μαζι ειμασταν;Οταν λες lag να μιλας καθαρα.Αυτο κι αυτο. Προς το παρον οπως ειπε αλλος σχολιαστης με το συμπαθειο λες παπατζες. Εγω ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος οπως και αλλοι. Κατα τα αλλα κανεις δεν σε υποχρεωνει να αγορασεις κατι που δεν θες. Οχι ομως να μας λες οτι και το note 4 ειναι καρο μπροστα στο G3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα