atalli Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Φιλαράκο μην κάνεις ποτέ το λάθος να γεμίσεις με προϊόντα Samsung είναι άθλιοι και δεν σέβονται τον κόσμο πληρώνεις για τα κινητά τους και τα ταμπλέτ περιουσίες και τίποτα...ήμουν χρήστης s3-s5 ένα χάλι μαύρο. .. εν έτη 2015 και τα κινητά τους κολλάνε , άσε που τα updates μπορεί να μην τα πάρεις και πότε. Τέλος πάντων μετά από αυτά τα δύο κινητά είπα να πάρω το note 4 μπας και δω φως επειδή όλοι έλεγαν το κινητό πάει σφαιρα..ναι εντάξει ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ το κινητό τρώει σκάλωματα ασύστολα υποτίθεται ότι τα 3 gb ram κάνουν δουλειά... ο αδερφός μου έχει το g3 και ο θείος μ g2 και τους ζηλεύω γιατί πολύ απλά τα κινητά τους τρέχουν πολύ smooth και δεν πα να τα ζορίζεις δεν θα κολλήσουν... απαράδεκτη η σαμσουνγκ από δω και πέρα αγαπάμε lg το πρώτο άτομο που θα πάρει το lg g5 θα είμαι εγω! Kisses ! Το νοτε 4 σερνεται οκ τακουσαμε και αυτο 2
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Το νοτε 4 σερνεται οκ τακουσαμε και αυτο Ο ανθρωπος σου ειπε οτι τρωει σκαλωματα πραγμα που ισχυει και το εχουν παραδεχτει και αλλοι κατοχοι του κινητου,δεν ειπε οτι σερνεται. Το ιδιο ισχυει και με το S5 δυστηχως. Για το S6 γενικα ακουω καλα λογια για lag,Ui κλπ
voldemort Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ο ανθρωπος σου ειπε οτι τρωει σκαλωματα Οπως; Αναφερομαι σε lollipop ρομ.
StigmaX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Φιλαράκο μην κάνεις ποτέ το λάθος να γεμίσεις με προϊόντα Samsung είναι άθλιοι και δεν σέβονται τον κόσμο πληρώνεις για τα κινητά τους και τα ταμπλέτ περιουσίες και τίποτα...ήμουν χρήστης s3-s5 ένα χάλι μαύρο. .. εν έτη 2015 και τα κινητά τους κολλάνε , άσε που τα updates μπορεί να μην τα πάρεις και πότε. Τέλος πάντων μετά από αυτά τα δύο κινητά είπα να πάρω το note 4 μπας και δω φως επειδή όλοι έλεγαν το κινητό πάει σφαιρα..ναι εντάξει ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ το κινητό τρώει σκάλωματα ασύστολα υποτίθεται ότι τα 3 gb ram κάνουν δουλειά... ο αδερφός μου έχει το g3 και ο θείος μ g2 και τους ζηλεύω γιατί πολύ απλά τα κινητά τους τρέχουν πολύ smooth και δεν πα να τα ζορίζεις δεν θα κολλήσουν... απαράδεκτη η σαμσουνγκ από δω και πέρα αγαπάμε lg το πρώτο άτομο που θα πάρει το lg g5 θα είμαι εγω! Kisses ! Χωρίς να θέλω να υπερασπιστω τη σαμσουνγκ και το Note 4... Το να λες ότι το g3 πάει πιο στροτα από το Note 4 είναι επιστημονική φαντασία. Πλανοδιος πωλητής σε πανηγύρι λιγότερες παπαντζες λέει για να περάσει την άποψή του... 3
Grumandel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Χωρίς να θέλω να υπερασπιστω τη σαμσουνγκ και το Note 4... Το να λες ότι το g3 πάει πιο στροτα από το Note 4 είναι επιστημονική φαντασία. Πλανοδιος πωλητής σε πανηγύρι λιγότερες παπαντζες λέει για να περάσει την άποψή του... σου λέω αυτό που βλέπω...και ναι όντως πάει πιο στροτα...Όταν βλέπω το παραμικρό λαγκ σε κινητό του 2015 εκνευρίζομαι..και το g3 πόσο μάλλον το g2 βάζει κάτω όλα τα κινητά που έχει βγάλει μέχρι τώρα η σαμσουνγκ και δεν γουστάρω να δυσφήμιζω εταιρίες ή προϊόντα απλά αυτό το πράγμα με την σαμμι έχει καταντήσει αηδία και κουραστικό Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2015 από Grumandel
GianniSM Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Λατρεύω το G3 μου αλλά έλεος τώρα, πιο σβέλτο από το Note?
Federer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Λατρεύω το G3 μου αλλά έλεος τώρα, πιο σβέλτο από το Note? Μην υποτιμάτε την Samsung και τον δεινόσαυρο Touchwiz. Όσο δυνατό hardware κι αν τους δώσεις μπορούν να κάνουν θαύματα και να το γονατίσουν.
atalli Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 σου λέω αυτό που βλέπω...και ναι όντως πάει πιο στροτα...Όταν βλέπω το παραμικρό λαγκ σε κινητό του 2015 εκνευρίζομαι..και το g3 πόσο μάλλον το g2 βάζει κάτω όλα τα κινητά που έχει βγάλει μέχρι τώρα η σαμσουνγκ και δεν γουστάρω να δυσφήμιζω εταιρίες ή προϊόντα απλά αυτό το πράγμα με την σαμμι έχει καταντήσει αηδία και κουραστ κ φιλος σου αρεσουν τα lg γαμω μαζι σου γουστα είναι αυτά.Παραμυθιαζεσαι μονος σου όμως με αυτά που λες και μαλιστα προσπαθεις να πεισεις και τους αλλους με μηδενικα επιχειρηματα...το νοημα της συζητησης δεν το καταλαβαινω anyway
Grumandel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 κ φιλος σου αρεσουν τα lg γαμω μαζι σου γουστα είναι αυτά.Παραμυθιαζεσαι μονος σου όμως με αυτά που λες και μαλιστα προσπαθεις να πεισεις και τους αλλους με μηδενικα επιχειρηματα...το νοημα της συζητησης δεν το καταλαβαινω anywayδεν λέω κανένα παραμύθι είναι η αλήθεια από έναν αγανακτησμενο χρήστη συσκευών σαμσουνγκ..ούτε θέλω να πλάσαρω στον κόσμο βρομιές αλλά με όσους έχω συζητήσει που έχουν σαμμι μου λένε τα χειρότερα. ..τέλος πάντων, πιστεύετε ότι θέλετε εγώ την γνώμη μου την είπα και απλά το παιδί μου άνοιξε το θρεντ θα ήταν ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ Μ κρίμα να δώσει τόσα λεφτά για το νοτε. ..(πληκτρολογώ από νοτε αυτη την στιγμή , και επειδή γράφω γρήγορα κολλάει και μου τα τυπώνει μετά όλα μαζί)
voldemort Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Τα Notes ειναι οι καλυτερες(ποιοτικες και δυνατες) και απροσκοπτες συσκευες της samsung. Εαν εσυ τα λες βρωμιες...απο εκει να καταλαβει κανεις το βαθμο σοβαροτητας. To μονο προβλημα τους ηταν το touchwiz.Με το kit kat 4.4.4 ΟΛΑ πλεον τα κινητα της ειναι απροσκοπτα. Α5,Α7 κ.ο.κ...δεν υστερουνε σε τιποτε αλλο εαναντι αλλων κατασκευαστων.Παντα εχουν ποιοτικες καμερες,οθονες super amoled(με ολα τα πλεονεκτηματα),πλακετα,σασυ κ.α. Τιποτε αλλο.
Grumandel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Τα Notes ειναι οι καλυτερες(ποιοτικες και δυνατες) και απροσκοπτες συσκευες της samsung. Εαν εσυ τα λες βρωμιες...απο εκει να καταλαβει κανεις το βαθμο σοβαροτητας. To μονο προβλημα τους ηταν το touchwiz.Με το kit kat 4.4.4 ΟΛΑ πλεον τα κινητα της ειναι απροσκοπτα. Α5,Α7 κ.ο.κ...δεν υστερουνε σε τιποτε αλλο εαναντι αλλων κατασκευαστων.Παντα εχουν ποιοτικες καμερες,οθονες super amoled(με ολα τα πλεονεκτηματα),πλακετα,σασυ κ.α. Τιποτε αλλο. εγώ σου είπα ότι λέω την ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ ΒΆΣΗ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΒΛΈΠΩ τώρα αν εσύ δεν μπορείς να συμβιβαστεις επειδή είσαι σαμμι μποι δεν φταίω εγώ ότι λέω δεν το κάνω για να προσβάλω κάποιον από δω μέσα. ..τώρα αν το δικό σου και γενικά το δικά σας επίπεδο δεν μπορεί χωρίς να βρίσει τότε αντίο η συζήτηση τελειώνει εδώ
voldemort Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 εγώ σου είπα ότι λέω την ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ ΒΆΣΗ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΒΛΈΠΩ τώρα αν εσύ δεν μπορείς να συμβιβαστεις επειδή είσαι σαμμι μποι δεν φταίω εγώ ότι λέω δεν το κάνω για να προσβάλω κάποιον από δω μέσα. ..τώρα αν το δικό σου και γενικά το δικά σας επίπεδο δεν μπορεί χωρίς να βρίσει τότε αντίο η συζήτηση τελειώνει εδώ Για να εχει μια συζητηση επιπεδο πρεπει κατα την γνωμη σου να βριζει καποιος; Μαλιστα. Κι εγω την γνωμη μου σου ελω.Γιατι να ειμαι fanboy εγω και οχι εσυ;Με αυτη την λογικη εισαι hater. Γιατι νομιζεις οτι εχεις περισσοτερο δικαιο απο τους αλλους; Οτι λες τεκμηριωσε το και τα λεμε. Και τα iphones χαλανε σε πολλα.Πηγαινε κι εκει να τα πεις βρωμιες.Πας;
Grumandel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Για να εχει μια συζητηση επιπεδο πρεπει κατα την γνωμη σου να βριζει καποιος; Μαλιστα. Κι εγω την γνωμη μου σου ελω.Γιατι να ειμαι fanboy εγω και οχι εσυ;Με αυτη την λογικη εισαι hater. Γιατι νομιζεις οτι εχεις περισσοτερο δικαιο απο τους αλλους; Οτι λες τεκμηριωσε το και τα λεμε. Και τα iphones χαλανε σε πολλα.Πηγαινε κι εκει να τα πεις βρωμιες.Πας; ξαναλεω δεν είμαι χαιτερ. .. γιαυτό κιόλας έχω αγοράσει τόσα προϊόντα σαμσουνγκ..αγανακτησμενος είμαι. .και συγγνώμη αλλά γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να δεχτείς ότι το touchwiz είναι βαρύ και κάνει το κινητό να σέρνεται;
StigmaX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ξαναλεω δεν είμαι χαιτερ. .. γιαυτό κιόλας έχω αγοράσει τόσα προϊόντα σαμσουνγκ..αγανακτησμενος είμαι. .και συγγνώμη αλλά γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να δεχτείς ότι το touchwiz είναι βαρύ και κάνει το κινητό να σέρνεται; Είσαι προκατελειμενος απέναντι στα σαμσουνγκ. Και γενικευεις υπερβολικά την εμπειρία χρήσης των διαφόρων τηλεφώνων.
Grumandel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Είσαι προκατελειμενος απέναντι στα σαμσουνγκ. Και γενικευεις υπερβολικά την εμπειρία χρήσης των διαφόρων τηλεφώνων. εντάξει ρε παιδιά σορρυ τότε..εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι η σαμσουνγκ όσο έχει το touchwiz δεν πάει πουθενά...ας βγει ένας να μου πει ότι έχω άδικο και γιατί. .όχι να μου λέει ότι λέω βρομες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα