Προς το περιεχόμενο

LG g4 vs Samsung galaxy s6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμη είναι φυσιολογική(βλεπε Apple, Htc που δεν πέφτει)

Το sd slot δεν είναι πρόβλημα σχεδόν όλους τους καλύπτει 24gb...και οποιοβ δε.... μπορεί να πάρει 127-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 4gb

Για το edge (δυστυχώς πληρώνουμε σχεδιασμό και όχι κάτι καλύτερο)

Για το <αδιαβροχο > σου έχει βραχει ποτέ κινητό;

Καλα παντως ο αδιαβροχο σημαντικο ειναι αλλα με τη κατασκευη που εχει τωρα δεν ειναι τοσο ευκολο να το πετυχουν αυτο.

Και ενοειεται πως θα του εχει βραχει κινητο. Δηλαδη σε ποιον δεν εχει βραχει... Για καφε εισαι πεφτει ενα ποτηρι νερο . Δεν παν να εχεις και θηκη το νερο θα περασει, Οποτε αν ειναι αδιαβροχο ειανι ενα +.  Βεβαια δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα....

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα παραπανω τα αναφερω καθαρα σε σχεση με το S5 οχι οτι επειδη δεν ειναι αδιαβροχο μην το παρει κοσμος.Και το Sd Slot πιο πολυ το αναφερω σαν αλλαγη πολιτικης και νοοτροπιας στην Samsung κατι που το κραζει κοσμος. Δηλαδη οτι παει να γινει αυτο που κοροιδευει την αλλη γνωστη εταιρια.

Συμφωνώ φίλε... Η Samsung πηγαίνει βήματα προς τα πίσω... Τα μόνα αξιολογα κινητά που έχει είναι τα κινητά της σειράς NOTE αλλα από ότι βλέπω τελευταία με της φωτο του επερχόμενου NOTE 5 θα κάνει το λάθος που έκανε με το s6,UNIBODY DESIGN

• Like 2
Δημοσ.

Μα γιαυτο το λογο και οι πωλησεις του S6 δεν ειναι αυτες που ηθελε η Samsung,γιατι την εφαγε η ζηλεια δυστηχως.

Δημοσ.

Μα γιαυτο το λογο και οι πωλησεις του S6 δεν ειναι αυτες που ηθελε η Samsung,γιατι την εφαγε η ζηλεια δυστηχως.

Αληθεια ? Εγω νομιζα οτι το Samsung galaxy s6 παει πολυ καλα... Το I phone 6 εχει πιο πολλες πωλησεις ε?

Δημοσ.

Αληθεια ? Εγω νομιζα οτι το Samsung galaxy s6 παει πολυ καλα... Το I phone 6 εχει πιο πολλες πωλησεις ε?

Σε σχεση με τα νουμερα που ηθελε να φτασει η Samsung για τις πωλησεις του S6 ειναι κατωτερες αυτο εννοω. Το ποσο καλα ειναι οι πωλησεις το ξερει κυριως η ιδια η εταιρια. Οσο για το Iphone 6 ειδικα τωρα που μπηκε και στην αγορα της Κινας τα παει παρα πολυ καλα και θα παρει και τα πανω του με την κυκλοφορια του iwatch λογικα.

Δημοσ.

To G4 - κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα - είναι έτη φωτός εμπρός από το S6 που είναι ψεφτιά πλαστικούρα γυαλιστερή.

Το G4 με την καφέ δερμάτινη πλάτη, είναι όλα τα λεφτά. Μου αρέσουν βέβαια οι μεγάλες οθόνες.....

Και για να πούμε όμως και την αλήθεια, ακόμα και στη μέγιστη φωτεινότητα το G4, αμφιβάλλω αν φτάνει το 60% του note 4 που έχω.... Το άτιμο το S6 έχει πολύ φωτεινη οθόνη....

Κατά τα άλλα, είναι άψογο... το G4 ...

Δημοσ.

To G4 - κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα - είναι έτη φωτός εμπρός από το S6 που είναι ψεφτιά πλαστικούρα γυαλιστερή.

Το G4 με την καφέ δερμάτινη πλάτη, είναι όλα τα λεφτά. Μου αρέσουν βέβαια οι μεγάλες οθόνες.....

Και για να πούμε όμως και την αλήθεια, ακόμα και στη μέγιστη φωτεινότητα το G4, αμφιβάλλω αν φτάνει το 60% του note 4 που έχω.... Το άτιμο το S6 έχει πολύ φωτεινη οθόνη....

Κατά τα άλλα, είναι άψογο... το G4 ...

Αρα η γνωμη σου ειναι οτι το G4(που δεν εχεις)ειναι ετη φωτος απο το S6(που παλι δεν εχεις)παρολο που στην πραξη ειναι τα ιδια και τα γιδια απο Specs επειδη δεν σου αρεσει εμφανησιακα το S6.

Επισης το ψεφτια γυαλιστερη πλαστικουρα η κατασκευη του S6 απο που και ως που?????

Ολα τα λεφτα η δερματινη πλατη παλι απο που και ως που???

Ετη φωτος το G4 ειπαμε http://techblog.gr/mobile/lg-g4-rumored-to-have-touchscreen-issues-5893/:) Φυσικα η συσκευη ειναι καλη απο Specs οπως εν μερη αναμενοταν για κινητο ναυαρχιδας οπως και το ιδιο ισχυει και για το S6 αλλα οταν διαβαζω για τετοιες κουβεντες(ετη φωτος)σε κινητα ισοδυναμα ειναι για γελια.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ, αυτό το ''Έτη φωτός'' το σκότωσες. Να θεωρείς την μια συσκευή καλύτερη από την άλλη είναι απόλυτα θεμιτό, ο καθένας μας έχει τα δικά του κριτήρια, αλλά με τίποτα δεν μπορείς να πεις πως η μια είναι πολύ καλύτερη από την άλλην

Δημοσ.

μη βαράτε ντε... υπερβολή ήταν.... είναι προσωπική άποψη ότι η αίσθηση ποιότητας που αφήνει το s6 δεν είναι για ναυαρχίδα.

@fulgore εσύ δηλαδή έχεις και το g4 και το s6? Ή μόνο όσοι το έχουν μπορούν να γράφουν...? Anyway, δεν τρέχει κάστανο...

Δημοσ.

Και μετα γυρισες πλευρο...

http://cdn02.androidauthority.net/wp-content/uploads/2015/02/Galasy-S5-metal-body-710x426.jpg

Εχεις "δικιο"...πλαστικουρα.

S6-Gorilla 4

G4-Gorilla3.

s6-DDR4

G4-DDR3

S6-EXYNOS 14nm

G4-sd 808 20nm

κ.ο.κ...

Μερα με νυχτα.

Eαν δεν γνωριζετε απο τεχνολογια καλο ειναι να ειστε λιγο μετρημενοι σε αυτα που λετε.

Ναυαρχιδα ειναι τα Note οχι η σειρα S.

• Like 1
Δημοσ.

Το galaxy s6 αδιαβροχο ειναι?

Οχι.

ουσιαστικα είναι ψαξε στο tube εχει βιντεο που αντεχει 25 λεπτα κατω απτο νερο πριν καει...οποτε...

Και μετα γυρισες πλευρο...

http://cdn02.androidauthority.net/wp-content/uploads/2015/02/Galasy-S5-metal-body-710x426.jpg

Εχεις "δικιο"...πλαστικουρα.

S6-Gorilla 4

G4-Gorilla3.

s6-DDR4

G4-DDR3

S6-EXYNOS 14nm

G4-sd 808 20nm

κ.ο.κ...

Μερα με νυχτα.

Eαν δεν γνωριζετε απο τεχνολογια καλο ειναι να ειστε λιγο μετρημενοι σε αυτα που λετε.

Ναυαρχιδα ειναι τα Note οχι η σειρα S.

ρε συ μην τα δειχνεισ αυτά με τα unibody θα στεναχωρήσεις τον djtaurus ξερεις τον οικονομικο αναλυτη της αππλε που ελεγε πως είναι πλαστικο :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Φιλαράκο μην κάνεις ποτέ το λάθος να γεμίσεις με προϊόντα Samsung

είναι άθλιοι και δεν σέβονται τον κόσμο

πληρώνεις για τα κινητά τους και τα ταμπλέτ περιουσίες και τίποτα...ήμουν χρήστης s3-s5 ένα χάλι μαύρο. .. εν έτη 2015 και τα κινητά τους κολλάνε , άσε που τα updates μπορεί να μην τα πάρεις και πότε.

Τέλος πάντων μετά από αυτά τα δύο κινητά είπα να πάρω το note 4 μπας και δω φως επειδή όλοι έλεγαν το κινητό πάει σφαιρα..ναι εντάξει ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ το κινητό τρώει σκάλωματα ασύστολα υποτίθεται ότι τα 3 gb ram κάνουν δουλειά...

ο αδερφός μου έχει το g3 και ο θείος μ g2 και τους ζηλεύω γιατί πολύ απλά τα κινητά τους τρέχουν πολύ smooth και δεν πα να τα ζορίζεις δεν θα κολλήσουν...

απαράδεκτη η σαμσουνγκ από δω και πέρα αγαπάμε lg

το πρώτο άτομο που θα πάρει το lg g5 θα είμαι εγω!

Kisses !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...