katerina083 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ .....ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Π.Χ FACEBOOK EΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΜΕ ΒΕΛΑΚΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ,....ΕΝΩ ΕΚΤΕΛΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ??? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ????
La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Με ποιο browser το ανοίγεις; Αν το ανοίξεις με κάποιον άλλον κάνει το ίδιο; 1
katerina083 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 με το mozilla μπαινω ....τωρα που ανοιξα το chrome δεν κανει το ιδιο ......τι μπορει να ειναι?
La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το mozilla και να το ξανακάνεις εγκατάσταση να δεις αν θα φτιάξει.
balourdiskakos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Λογικα ειναι καποιο addon-plugin απο καποιο προγραμμα που εγκατεστησες , μερικα προγραμματα οταν τα κατεβαζεις ''παιρνανε'' κατι περιεργα μεσα που εσυ απλα πατας next χωρις να δωσεις βαση τι εγκατεστησε..Συνιστω να κανεις antimalware bytes ενα scan και να απεγκαταστησεις τους brownsers σου, πριν τους απεγκαταστησεις καντους ενα reset σε καθε bronswer ξεχωριστα.. 1
katerina083 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ακριβως αυτο ειναι εγκατεστησε το wordanchor επικινδυνο ...........τι εννοεισ reset στουσ browser prin τουσ κανω απεγκατασταση ?? Λογικα ειναι καποιο addon-plugin απο καποιο προγραμμα που εγκατεστησες , μερικα προγραμματα οταν τα κατεβαζεις ''παιρνανε'' κατι περιεργα μεσα που εσυ απλα πατας next χωρις να δωσεις βαση τι εγκατεστησε..Συνιστω να κανεις antimalware bytes ενα scan και να απεγκαταστησεις τους brownsers σου, πριν τους απεγκαταστησεις καντους ενα reset σε καθε bronswer ξεχωριστα.. ακριβως αυτο ειναι ...εγκατεστησε το wordanchor που ειναι επικινδυνο ........τι εννοεις νακανω reset πριν απεγκαταστησω τουσ browsers ?
balourdiskakos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Στις ρυθμισεις των brownsers καπου λεει reset settings..
katerina083 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 μονο στο mozilla και μονο στη σελιδα του facebook tto kanei auto....σε ολοκαινουργιο υπολογιστη χτες τον πηρα απλα εκανα εγκατασταση τουσ σελιδοσεικτεσ απο τον παλιο υπολογιστη .....εκανα εππανεκινηση mozilla se safe mode kai mou δημιουργησε ενα φακελο στην επιφανεια εργασια που λεει παλια δεδονενα firefox.....ti μπορει να συμβαινει αν ξερει καποιος να μου πει ....σας ευχαριστω ολους...
Kris_Lyn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μετά την επανεκκίνηση σε safe mode σου το κάνει; Και μιας που είπες κλεψύδρα... Τι Windows έχεις;
katerina083 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 ναι και μετα την επανεκκινηση το ιιδιο κανει.... στο παλιο laptop eixa τα vista kai τωρα στο καινουργιο τα 8.1 και παλι κανει το ιδιο μονο στο mozilla kai mono sth selida tou facebook......den kserw ti mporei an einai ...molis ta phra apo ton texniko kai einai πεντακαθαρα απο ιους......
Kris_Lyn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Στα 8.1 βγάζει κλεψύδρα; Μήπως το κυκλάκι που στρυφογυρίζει; Anyway, το πρόβλημα που περιγράφεις το έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής και σε άλλους 2 απ' τους 4 οικιακούς μου υπολογιστές. Εμφανίζεται το κυκλάκι/κλεψύδρα όταν πατήσεις σε οποιαδήποτε εικόνα στο facebook και δεν εξαφανίζεται. Μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει ότι αν κάνεις ανανέωση στη σελίδα φεύγει, αλλά επιστρέφει αν πατήσεις ξανά σε οποιαδήποτε εικόνα/σύνδεσμο. Μιλάμε για το ίδιο θέμα; Δεν το έχω ψάξει και πολύ μέχρι στιγμής πάντως (δεν είναι δικοί μου οι υπολογιστές στους οποίους εμφανίζεται ), αλλά αν βρω κάποια λύση θα σου πω.
katerina083 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 ναι ακριβως ετσι ειναι στα 8.1 βγαζει κυκλακι και κανει ακριβως το ιδιο οπωσ το ειπες ,,,μολισ ανανεωσεις φευγει αλλα μετα ξανα το ιδιο...σε ευχαριστω πολυ παντως αν το βρεις πες μου
Kris_Lyn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 3 στους 4 οικιακούς μου υπολογιστές, μόλις τσέκαρα και τον τελευταίο. Με λίγο ψάξιμο, φαίνεται ότι είναι κάποιο bug του facebook, σχετικά με τους non-webkit browsers. Δεν επηρεάζει σε κάτι την πλοήγηση, αν δε σε ενοχλεί το αφήνεις ως έχει. Αν σε ενοχλεί, δοκίμασε την λύση που προτείνει ο τύπος εδώ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155936539120647 Στο κομμάτι που λέει για Firefox users. 1
katerina083 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥ...ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 3 στους 4 οικιακούς μου υπολογιστές, μόλις τσέκαρα και τον τελευταίο. Με λίγο ψάξιμο, φαίνεται ότι είναι κάποιο bug του facebook, σχετικά με τους non-webkit browsers. Δεν επηρεάζει σε κάτι την πλοήγηση, αν δε σε ενοχλεί το αφήνεις ως έχει. Αν σε ενοχλεί, δοκίμασε την λύση που προτείνει ο τύπος εδώ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155936539120647 Στο κομμάτι που λέει για Firefox users. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥ.. ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ...ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΝΟ ΚΥΚΛΑΚΙ..... NA ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙΑ ΑΡΧΕΙΑ FIREFOX NA TON ΣΒΗΣΩ?? ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ?
Kris_Lyn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Έκανες κάποια επαναφορά σε εργοστιασιακές ρυθμίσεις τον Firefox. Ο φάκελος με τα παλιά αρχεία περιέχει αρχεία/ρυθμίσεις πριν απ' αυτήν την επαναφορά. Οι σελιδοδείκτες/κωδικοί/διάφορα άλλα προσωπικά στοιχεία περάστηκαν αυτόματα. Οπότε μπορείς να σβήσεις τον φάκελο που δημιουργήθηκε. Πράγματι πάντως, είναι εκνευριστικό το κυκλάκι. Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα (έστω και στα ψέματα, μέχρι να διορθώσει το bug το fb).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα