guido Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, Έχω ενα ipad 3, το οποίο εδώ και 3 μέρες, μου βγάζει με τον μαμίσιο φορτιστή ότι δεν φορτίζει, άλλα στην πράξη φορτίζει (κάπως πιο αργά από ότι συνήθως) Δοκίμασα και άλλο καλώδιο στον ίδιο φορτιστή και μου βγάζει το ίδιο. Φταίει ο φορτιστής ή η μπαταρία άρχισε να τα παίζει;
iMarilina Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, Έχω ενα ipad 3, το οποίο εδώ και 3 μέρες, μου βγάζει με τον μαμίσιο φορτιστή ότι δεν φορτίζει, άλλα στην πράξη φορτίζει (κάπως πιο αργά από ότι συνήθως) Δοκίμασα και άλλο καλώδιο στον ίδιο φορτιστή και μου βγάζει το ίδιο. Φταίει ο φορτιστής ή η μπαταρία άρχισε να τα παίζει; Δοκίμασε κι άλλο φορτιστή να δεις. Υπερθερμαίνεται ο φορτιστής?
guido Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 δεν υπάρχει δυστυχώς διαθέσιμος κάποιος για να δοκιμάσω. ο φορτιστής πάντα υπερθερμαινόταν
basilis5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 <p>Αναγκαστικα παρε το ipad παραμασχαλα κ πηγαινε σε οποιο μαγαζι μπορει να στο δοκιμασει. Προσπαθησε καποιο καταστημα που να εχει σερβις, επειδη δυσκολα θα βρεις εκθεσιακο ipad/iphone με τον παλιο φορτιστη για να κανεις μια σκατζα-δοκιμη επι τοπου.<br /> Δες καμια istorm η public, ή κανενα απο αυτα τα i / service μαγαζια.</p>
taslikos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 <p>Ότι είπαν και οι προλαλήσαντες απλά να ξέρεις πως πολυ φθηνό φορτιστή (και σκέτο καλώδιο) έχει το tiger για iPad και iPhone για να κανείς δοκιμή αλλιώς μάλλον πας για μπαταρία ποσά χρόνια περίπου το χρησιμοποιείς???</p>
guido Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 τρία; το είχα πάρει με το που κυκλοφόρησε Ελλάδα πάντως προς το παρόν δεν βλέπω πρόβλημα στη λειτουργία μπαταρίας (π.χ να τελειώνει πολύ γρήγορα κτλ) θα κάνω λογικά αυτό που προτείνετε οταν βρω λίγο χρόνο
ramarg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Πήγαινε σε ένα istorm εκεί που έχουν τα εκθεσιακά και δοκίμασε να το φορτίσεις εκεί.. Αν δεν κάνει και εκεί τίποτα θες αλλαγή dock connector μαλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα