voltmod Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Η Κινέζικη Meizu ανακοίνωσε το νέο MX5, το οποίο έρχεται με μεταλλική κατασκευή, οθόνη AMOLED ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και βασίζεται στο Helio X10 Turbo SoC της MediaTek που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit (Cortex-A53, 2,2GHz, PowerVR G6200 GPU). Το τελευταίας γενιάς SoC της MediaTek συνοδεύουν 3GB RAM. Η συσκευή διαθέτει επίσης εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels, αισθητήρα σάρωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό πλήκτρο στην πρόσοψη καθώς και κύρια κάμερα που βασίζεται στον αισθητήρα της Sony, IMX220, στα 20 Megapixels. Η κύρια κάμερα συνοδεύεται από laser autofocus και από dual-tone LED flash ενώ υποστηρίζει video 4Κ. Η συσκευή διαθέτει WiFi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4,1,GPS ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3150mAh. Η εταιρεία υπόσχεται ότι με την τεχνολογία mCharge, η μπαταρία μπορεί να φορτίσει στο 25% σε 10 λεπτά και στο 50% σε 20λεπτά. Το Meizu MX5, που έχει πάχος 7,6 χιλιοστών και βάρος 149 γραμμαρίων, με 16GB αποθηκευτικού χώρου θα έχει τιμή περίπου $290, με 32GB θα κοστίζει περίπου $320 ενώ με 64GB θα κοστίζει $387. Site: Phonearena
eemix Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Θα ήθελα OIS στην κάμερα και όχι σαρωτή αποτυπώματος. Ελεος πια με αυτούς τους σαρωτές για την ασφάλεια και καλά. (Σε θεωρίες συνωμοσίας θα έλεγε κανείς ότι είναι ακόμη ένα φακέλωμα με κάποιο τρόπο). Λες και έχουμε τις... δραχμές μας κλειδωμένες μέσα. Πέρα από αυτά για όποιον ψάχνει (και θα μπορέσει να κάνει ανάλογα τις εξελίξεις αγορές από εξωτερικό) κινητό από Κίνα είναι μια πολύ καλή συνολικά πρόταση. 2
Smart.ST Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 οταν μεγαλωσω θελω να γινω iphone!!ενταξει ωραιο δοκιμασμενο design!! μια χαρα θα παει αν εχει και καλη τιμη 2
palavas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ο συγκεκριμένος αισθητήρας κάμερας δεν υποστηρίζει ois. Είναι θέμα hardware κ αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει κάποιος αισθητήρας πάνω από 16 MP με ios. Δεν ξέρω της ΝΟΚΙΑ αν έχουν. Ξέρουμε αν η δεύτερη υποδοχή καρτας ειναι κ για SD card; 1
TheAccountant Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 μου λειπει το NFC και η SD. Δε μου λειπει ο κλειδωμενος bootloader που έχουν. Κατα τα αλλα πολυ καλό και ομορφο
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ξέρουμε αν η δεύτερη υποδοχή καρτας ειναι κ για SD card; http://www.gsmarena.com/meizu_mx5-7240.php Απ΄οτι λενε οχι
dali13gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Κοίτα καιρό που διάλεξε να μπει capital control... 4
kelas7back Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ME full hd οθόνη ότι antutu και να βγάλει είναι μέτρια συσκευή πλέον χωρίς 2κ δε πας για highend συσκευή
tulipas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ο συγκεκριμένος αισθητήρας κάμερας δεν υποστηρίζει ois. Είναι θέμα hardware κ αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει κάποιος αισθητήρας πάνω από 16 MP με ios. Δεν ξέρω της ΝΟΚΙΑ αν έχουν. Ξέρουμε αν η δεύτερη υποδοχή καρτας ειναι κ για SD card;Έχει το Lumia 830, OIS με 10mp camera pureview. 1
Fil_X Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Νέο Mazda MX-5 ? ώπα meizu λέει άκυρο Το Mazda-κι πανέμορφο btw 1
exor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 exv note 4 me 2k αλλα το 1080p ειναι υπεραρκετο και βαλε.. amoled !!!??! τι λες τωρα το κινητο ειναι απλα κορυφαιο και πολυ ομορφο ..τρομερη συσκευη εχω εντυπωσιαστει πραγματικα.. καποιος να τα εισαγει βρε παιδια ..τα μειζιυ και ξιαομι 1
Smart.ST Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 exv note 4 me 2k αλλα το 1080p ειναι υπεραρκετο και βαλε.. amoled !!!??! τι λες τωρα το κινητο ειναι απλα κορυφαιο και πολυ ομορφο ..τρομερη συσκευη εχω εντυπωσιαστει πραγματικα.. καποιος να τα εισαγει βρε παιδια ..τα μειζιυ και ξιαομι τα εισαγει ο γερμανος τα meizu...
dali13gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Έχει το Lumia 830, OIS με 10mp camera pureview. Για αισθητήρα πάνω από 16ΜΡ λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα