Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα , μεχρι σημερα δουλευα με sync toy ,εβαλα τα 8.1pro πλεον το sync toy  δεν υποστηριζεται .Εχετε υποψην σας καποιο αλλο προγραμμα εξισου απλο για να μεταφορα κυριως με ενδιαφερει να κανει συνγχρονιζει τα αρχεια. 

• Moderators
Δημοσ.

εγω εχω το SyncBack Pro. Με εχει βολεψει απειρα και εχεις παρα πολλες ρυθμισεις για να το φερεις στα μετρα σου

Δημοσ.

εγω εχω το SyncBack Pro. Με εχει βολεψει απειρα και εχεις παρα πολλες ρυθμισεις για να το φερεις στα μετρα σου

καλημερα  ευχαριστω για την απαντηση ,το κατεβασα και το ετρεξα . ΚΑνω χρηση κυριως του συγχρονισμου μεταξυ δισκων.Μπορεις να με βοηθησεις σε κατι ? πως μπορω οταν εχω διαγραψει ενα αρχειο απο το left να διαγραφεται και απο το right? Τωρα κανει μονο copy απο left to right ή αναποδα, οποτε οτι διαγραφεις απο τον ενα στο επαναφερει αφου στον επομενο συγχρονισμο στο κανει copy paste απο τον αλλον . 

• Moderators
Δημοσ.

λοιπον ανοιγεις το profile που θες και πας στο Decision-Files και εκει προς τα κατω εχει κατι επιλογες οι δυο ειναι 

What to do if a file exists in left and not on Right & What to do if a file exists in Right and not on Left

εσυ θα πας στην δευτερη επιλογη δηλαδη υπαρχει στον right και οχι στον left και θα επιλεξεις delete from Right

τα left + right διαφερουν αναλογα πως τα εχεις ονομασει εσυ

Δημοσ.

Από όσα δοκίμασα προ εξαμήνου κράτησα το second copy το οποίο χρησιμοποιώ έως και σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα με Windows 8.1 x64!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...