Stogianz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Λοιπον το g2 μου παρουσιασε το κλασσικο κιτρινισμα στην οθονη το οποιο καλύπτει η εγγύηση με αντικατασταση οθονης απο οσο ξερω. Ποιο σερβις επισημο της Lg εχετε να μου προτείνετε στην Αθηνα που να ειναι καλό κι γρηγορο?
kostas8080 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Procordia Τετάρτη το δίνεις,Παρασκευή το παίρνεις... Έτσι έγινε τουλάχιστον σε εμένα, αλλά να τους πάρει να τους ρωτήσεις αν είναι έτοιμο, γιατί μπορεί να αργήσουν να σε παρουν
veteranos123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Στην Arvato που πήγα ένα νόκια έχει και της Lg. Είναι στα ktel Κηφισού.
iron man 29 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 παιδια εχω ακριβος το ιδιο προβλημα το κινιτο ειχε κανει αντικατασταση πλακετας στο procordia και περνω τηλ σημερα και μου λενε δεν εχχουν ανταλακτηκα??
SIP1995 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Στην Arvato που πήγα ένα νόκια έχει και της Lg. Είναι στα ktel Κηφισού. ΜΑΚΡΙΑ από την Arvato........ 2
leo06 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 gt γτ φιλε μου http://www.insomnia.gr/topic/459826-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-arvato%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B9/ http://www.insomnia.gr/topic/573326-sony-arvato/
Tragic! Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Η arvato έχει το χειρότερο σέρβις εβερ. Πας για καμμενο πιξελ και το παίρνεις με σπασμένο καπάκι, ραγισμένη οθονη, σκαψίματα, χαρακιές, στραβά σλοτ και σπασμένα ασφαλειακια-βιδες Ποτε ξανά αρβατο
iron man 29 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 παδια σημερα το εστειλα στην lg γιανα μου κανουν αντικατασταση στην οθονη ξερεις κανενας ποσο καιρο κανει να το φτιαξουν?
greekbusters Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Οι προλαλήσαντες έχετε παει κινητό για επισκευή; γτ εγώ το πήγα με γρατσουνιές στο πίσω τζαμι και το πήρα με αλλαγμενο εντός εγγύησης. Κ μετά την αλλαγή πλακέτας ήταν και σωστά αδιάβροχο.Όπως και παρόμοια περιστατικά φίλων. Όσο για την LG που είναι τρομερή μας γύρισαν πίσω κινητό λέγοντας ότι δεν φτιάχνει το GPS του .L50. Τόσο καλά .
Tragic! Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Οι προλαλήσαντες έχετε παει κινητό για επισκευή; γτ εγώ το πήγα με γρατσουνιές στο πίσω τζαμι και το πήρα με αλλαγμενο εντός εγγύησης. Κ μετά την αλλαγή πλακέτας ήταν και σωστά αδιάβροχο.Όπως και παρόμοια περιστατικά φίλων. Όσο για την LG που είναι τρομερή μας γύρισαν πίσω κινητό λέγοντας ότι δεν φτιάχνει το GPS του .L50. Τόσο καλά . Βασικά, τελικά είναι όπου κάτσεις. Η συμπάθεια που σου έχουν, οι ορέξεις του μάστορα, το αν στραβοκοιμήθηκε, αν το επισκευάσε τελικά ο 4χρονος ανιψιός του επειδή αυτός πήγε να πληρώσει τον ΟΤΕ κλπ 1
arnold94 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μου ειπαν οτι θα χρειαστει αλλαγη πλακετας για το πρόβλημα στο wifi(αναβοσβήνει μονο του το σημαδακι)...τι κανω;συμφερει η αλλαγή χωρις εγγυηση; Αναζήτηση Παρακολούθηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα