Michaels_V2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 καλησπερα σημερα μου ηρθε το κινητο και περασα την 5.1.1 και το εψαξα παρα πολυ! αλλα δυστυχως διαβασα οτι τωρα δεν μπορω να δω ποιον σενσορα εχω!αυτο ειναι το ενα θεμα μου!μηπως γνωριζετε πως μπορω γιατι τον βαζω αλλα δεν μου βγαζει την επιλγοη isp ver! Tο 2 και σημαντικοτερο ειναι οτι στην μπροστινη καμερα στη λειτουργια selfie χωρις εφε υπαρχει λαγκαρισμα και δεν ειναι smooth ειδικα στο σκοταδι ενω αν βαλω εφε στη λειτουργια selfie δεν εχει λαγκ!επισης το ιδιο ακριβως γινετε και στη λειτουργια ληψη κατα διαστηματα οταν δεν εχω εφε ενω οταν εχω εφε δεν κολλαει και ειναι smooth γνωριζετε γιατι γινεται αυτο?γινετε και σε σας?το εκανα και hard reset μπας και ηταν καποια εφαρμογη αλλα παλι τα ιδια!
voldemort Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Το lag που εχεις στην μπροστινη καμερα ειναι καθαρα software issue. Το ειχες με την προηγουμενη εκδοση που σου ηρθε ή απευθειας εβαλες 5.1.1; Λογικα το software δεν μπορει να διαχειριστει τις συνθηκες χαμηλου φωτισμου με την μπροστινη καμερα.Να ξερεις οτι δεν ειναι προβλημα hardware.Εαν βαλεις λιγο φωτισμο διπλα σου φανταζομαι απευθειας σου την βγαζει οκ. Να το αναφερεται ως issue στην samsung ωστε να βγει μια διορθωση. Για το πρωτο που ανεφερες σε ποιον σενσορα αναφερεσαι; 1
Michaels_V2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 εβαλα 5.1.1 γτ μου ηρθε αμεσως ειδοποιηση!ναι οπως τα λες ειναι π.χ αν παω απο ενα δωματιο με φως θα ναι μια χαρα (χωρις εφε παντα σε αυτες τις 2 λειτουργιες τις μπροστινης καμερας) σε ενα αλλο χωρις φως δεν θα ναι smooth!δηλαδη λες να μην ανησυχω εψαξα και στο Internet βρηκα 2 θεματα για το σ6 με το ιδιο θεμα,πηρα τηλεφωνο την samsung αλλα δεν με βοηθησε μονο εκκαθαριση δεδομενων μου ειπε αλλα το ειχα κανει ηδη hard reset και δεν χρειαζοταν εκλεισα ομως ενα ραντεβου για αυριο για γινει απο εναν τεχνικο τους απομακρυνσμενη προσβαση και να δει,τουλαχιστον ετσι με ειπε! για τον σενσορα διαβασα οτι βγαζει η σαμμυ και με σονυ και με δικο τους σενσορα αλλα τωρα επειδη περασα την 5.1.1 οταν καλω *#34971539# δεν μου βγαζει την επιλογη isp ver check και δεν μπορω να δω ποιον σενσορα εχω μηπως γνωριζεις καποιον αλλο τροπο για να το δω? εχεις και εσυ το σ6?
voldemort Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω εχω note 4 και λογω Exynos 5433 εχω μπροστινη καμερα Icocell!Η πισω ειναι sony. Ειναι πολυ καλυτερη της sony με πιο φυσικα χρωματα(η sony μπλεδιζει παρα πολυ). http://www.sammobile.com/2015/05/05/heres-the-difference-between-samsung-and-sony-camera-sensors-on-the-galaxy-s6-and-s6-edge/ Μηπως να εβαζες καποια εφαρμογη phone info εναλλακτικα για να το δεις; Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2015 από voldemort
Michaels_V2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 εβαλα αλλα τιποτα δεν αναφερει πουθενα για camera sensor!βρηκα σε ενα σχολιο απο το λινκ που εδωσες αυτο You can easily check via the EXIF data. Samsung sensors have ‘LL’ and Sony sensors have ‘LS’ under the Image ID tag. I’ve checked a couple of sites and all of them have the Sony sensors. Even on Flickr, almost all Galaxy S6 photos are from the Sony sensor, except 1 or 2 using the Samsung. αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοει exif data και image id tag δηλαδη πως θα δω αυτα τα LL και LS
voldemort Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιωντας εναν exif editor μπορεις να δεις τα στοιχεια της καμερας απο την φωτογραφια. Βγαλε μια φωτο με την μπροστινη καμερα και ανοιξε την με το Puma v 4.2. http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3147416&d=1422938870 Το βαζεις language english Πηγαινεις tools και camera. Ανοιξε την φωτο απο εκει και θα δεις αυτο που θελεις. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2015 από voldemort
Michaels_V2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 ωραια το εκανα συγνωμη για την καθυστερηση!αλλα ημουν χωρις ιντερνετ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα