Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, το τελευταίο καιρό έχω ενα πρόβλημα με το τάμπλετ μου. Αρχικά πατάει με πάθος ένα συγκεκριμένο σημείο της οθόνης και ξαφνικά κλείνει το τάμπλετ απότομα χωρίς να τελειώσει η μπαταρία και όταν το ξανανοίγεις δείχνει ότι δεν έχει μπαταρία ενώ έχει! Το τάμπλετ λέγεται Vero A8826 και πρόσφατα πήγε στο συνεργείο και άλλαξαν το σύστημα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε μου η περιγραφη σου ειναι ....πολυ παθιασμενη.... Αμφιβαλλω αν καποιος καταλαβε κατι... Ξαναγραψε αναλυτικα και αντι για "παθιαρικους" ορους χρησιμοποιησε τεχνικους αν μπορεις...

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Εκεί που μπαίνω στο ίντερνετ ξαφνικά πατάει μόνο του το digitizer με εμμονή ενα συγκεκριμένο κομμάτι της οθόνης, δηλαδή συμπεριφέρεται σαν δαιμονισμένο και όταν χειροτερεύει η κατάσταση ξαφνικά το tablet κλείνει μόνο του! Και πέρσι το καλοκαίρι είχε το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν ήταν όπως τώρα. Μήπως φταίει το digitizer? Για πείτε..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν σχετικά με το Digitizer, θέλει αλλαγή αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει επειδή κάνω μερικές δουλειές εκεί το τελευταίο καιρό και το χρειάζομαι πολύ τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο. Τώρα μου ήρθε άλλο πρόβλημα. Όταν έκλεισε το κινητό είχα 75% μπαταρία και όταν το άνοιξα έπεσε στο 0%! Τι φταίει;

Δημοσ.

Το πρόβλημα με την μπαταρία λύθηκε. Όσο για την οθόνη. Τα ghost touches τελικά εμφανίζονται όταν ζεσταίνεται το τάμπλετ. Θέλει αλλαγή οθόνης ή όχι;

Δημοσ.

Θες να γράψεις πως λύθηκε το πρόβλημα με την μπαταρία μήπως βοηθησεις στο μέλλον κάποιον με αντίστοιχο πρόβλημα;

Πιθανόν να θέλει αλλαγή το digitizer οντως

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μήπως τελικά φταίει η μπαταρία; Γιατί κάπου διάβασα από κάποιο σε ένα φόρουμ ότι το τάμπλετ του συμπεριφέρονταν περίεργα και άλλαξε την μπαταρία και ησύχασε!

Πάντως αυτό το πρόβλημα που έχω στο τάμπλετ άρχισε μετά το service που κάνανε στο τάμπλετ τον Απρίλιο, πριν το στείλω στο service δούλευε άψογα, μετά την επισκευή άρχισαν τα προβλήματα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...