hariC11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ρε παιδια, ειμαι σε δίλλημα τωρα κάτι μέρες.. Εχω δυο SSD, εναν 840 EVO και εναν 850 EVO. 120gb ειναι και οι δυο. Δεν εχω προβλημα με κανέναν με RAPID, ο 850 πιάνει 3k read και 2,8k write. Μπορώ να τους κάνω RAID και αν ναι, αν τους κάνω θα κερδίσω κάτι σε απόδοση; (ξέρω οτι χάνω το TRIM) Ευχαριστώ!!!
Raiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ναι μπορεις και θα κερδισεις αρκετα μεγαλη ταχυτητα.(περιπου x1.5)
hariC11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 <p>Σίγουρα? το RAPID και TRIM όμως που χάνω δίνουν αρκετό performance...</p>
Raiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Το μονο προβλημα σε raid0 ειναι οτι υπαρχει κινδυνος απωλειας δεδομενων.Η αποδοση θα εχει μεγαλη διαφορα ακομα καιαν χασεις αυτες τις λειτουργιες.Κανε μια δοκιμη και τεσταρε τους
neof1z Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Εγώ έχω 2 840 evo 120GB Raid0 σε Z97. Το Trim δουλεύει μια χαρά αλλά το magician οχι.Βασικά δεν βλέπει καθόλου τους δίσκους και δεν μπορείς να κάνεις firmware update αν χρειαστεί. Σαν επίδοσης σκοτώνουν αλλά ισχύουν αυτά που είπε ο Raiko με μόνη διαφορά το Trim.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα