Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω φτιάξει με το raspberry pi b+ ένα συναγερμό για το σπίτι μου και θέλω να βρω έναν καλό φορτιστή Micro usb 5V 2αμπέρ. Χρησιμοποιώ αυτόν που έχω της Samsung από το note2 που είναι 2Α αλλά με τον καιρό πρέπει να έχει πέσει η απόδοση σου με αποτέλεσμα μετά από λίγες μέρες λειτουργίας ο μικρό ελεγκτής κρεμάει από το ρεύμα αφού δεν του φτάνει και σβήνει... ο μικρό ελεγκτής θέλει το ληγοτερο 2Α να είναι το ρεύμα που παίρνει..
Αυτό που θέλω είναι να βρω έναν αξιόπιστο φορτιστή που να αντέχει και να δουλεύει για χρόνια ασταμάτητα...
όσους φορτιστές έχω αγοράσει για το κινητό μου η μου χαλάνε πολύ γρήγορα η φορτίζουν αργά και ας λέει ότι είναι 2Α ο φορτιστής ειδικά όταν αγοράζω no name φορτιστές....

Επεξ/σία από BluEDr4g0n
Δημοσ.

ολα κινεζικα ειναι οποτε παρε ενα απο το ebay με 2 ευρω να μην ξοδευεσαι σε μαρκες, εγω εχω παρει φτηνιαρικο τροφοδοτικο για arduino και εδω και 2 μηνες δεν εχει χαλασει.Λες οτι ο ελεγτης σου θελει το λιγοτερο 2α και ζητας για φορτιστη 2α,καλυτερα να παρεις τροφοδοτικο  με παραπανω αμπερ να μην ζοριζεται 

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω φτιάξει με το raspberry pi b+ ένα συναγερμό για το σπίτι μου και θέλω να βρω έναν καλό φορτιστή Micro usb 5V 2αμπέρ. Χρησιμοποιώ αυτόν που έχω της Samsung από το note2 που είναι 2Α αλλά με τον καιρό πρέπει να έχει πέσει η απόδοση σου με αποτέλεσμα μετά από λίγες μέρες λειτουργίας ο μικρό ελεγκτής κρεμάει από το ρεύμα αφού δεν του φτάνει και σβήνει... ο μικρό ελεγκτής θέλει το ληγοτερο 2Α να είναι το ρεύμα που παίρνει..

Αυτό που θέλω είναι να βρω έναν αξιόπιστο φορτιστή που να αντέχει και να δουλεύει για χρόνια ασταμάτητα...

όσους φορτιστές έχω αγοράσει για το κινητό μου η μου χαλάνε πολύ γρήγορα η φορτίζουν αργά και ας λέει ότι είναι 2Α ο φορτιστής ειδικά όταν αγοράζω no name φορτιστές....

Καταρχάς η φόρτιση κινητού και πόσο γρήγορα γίνεται είναι άσχετη με το πόσα αμπέρ μπορεί να δώσει ο φορτιστής.

To rpi b+ λεει οτι χρειάζεται απο 650 εώς 1800 mA. Ο φορτιστής του Note κανονικά πρέπει να είναι υπερ-αρκετός.

Μήπως τροφοδοτείς και τίποτα άλλο παράλληλα, πχ κάποιο shield ή κάποια συσκευή USB?

Δημοσ.

Φιλε μου πριν προχωρησεις σε αγορα θα σου πρωτεινα να αλλαξεις το usb καλωδιο με καποιο κατα προτιμηση γνησιο κινητου (πολυ χλωμο να φταιει ο φορτιστης).

Υπαρχει τεραστια διαφορα στην ποιοτητα των καλωδιων... Με ενα usb power meter θα εβλεπες την διαφορα των amber. Στη θεση σου θα αγοραζα ενα ποιοτικο καλωδιο (4-5€).

Μπορεις να μας πεις περισσοτερα για το συναγερμο (καποιο url) και αν εισαι ευχαριστημενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...