Προς το περιεχόμενο

σύστημα ψύξης!!! Σας χρειάζομαι corsair!!!

Taxiarxis2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχω πάρει μια corsair h80i με εγγύηση και τα λοιπά μεταχειρισμένη και δεν έχει μέσα τα Βιδακια για Intel αυτά που μπαίνουν μεταξύ mobo & bracket αν κάποιος τα έχει περίσσευμα η μπορεί να μου πει σε τι μαγαζί περίπου μπορώ να βρω θα ήταν πολύ χρήσιμη η συμμετοχή του στο ποστ ευχαριστω

Και συγνώμη αν έκανα λάθος θέμα σας παρακαλω αν ειναι να το μετακινήσετε εκεί που πρέπει ευχαριστω

post-304043-0-81584400-1435700771_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Καλησπερα ρε φιλος.Και εγω το ιδιο πραγμα επαθα με την Η100.Λοιπον ακουσε με γιατι εκανα μοντα και δεν παιζει κανενα προβλημα.Θα πας σε ενα μαγαζι με βιδες και θα παρεις 4 βιδες 4-5 cm και διασταση να χωραει μεσα απο την τρυπα του mobo σου.Θα παρεις και 3 παξιμαδια για την καθε μια και πλαστικες ροδελιτσες καμια 20αρια.

Περνας μια πλαστικη ροδελιτσα στην βιδα και την περνας μεσα απο το mobo.Ξαναπερνας μια πλαστικη ροδελιτσα και μετα παξιμαδια για την κοντρα.Το κανεις και για τις 4 βιδες και βαζεις το waterblock και βαζεις τα παξιμαδια σου και σφιγγεις.Οχι πολυ και παρεις στα χερια το CPU.Exω το Asus P6T pro και i7 920 και δεν εχουν παθει τιποτα.Μπακαλια μεν...λειτουργικο δεν.

p.s ΜΑΥΡΕΣ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ

παιδες σας ευχαριστω παρα πολυ για της σημβουλες συγνωμη που αργησα να απαντησω εχω βρη την λυση!!! και απο πλαισιο που μου εδωσαν της βιδες αλλα απο Η80ι τζι τι αλλα και με μοντα που εκανα και ειναι καλυτερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...