Προς το περιεχόμενο

note 4 910c lollipop update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε το note 4 910c με τον exynos (απο σκρουτζ) με προεγκατεστημενη kitkat, αξιζει το update σε lollipop? Γιατι ακουω διαφορα... επισης αν ναι, να το κανω OTA?

Δημοσ.

Το εχεις δουλεψει με Kit kat λιγο πρωτα;

Πως σου φαινεται;εχεις καποιο προβλημα;

Δουλεψε το πρωτα με Kit kat και αν εντοπισεις κατι το μονο ευκολο να κανεις αναβαθμιση.

Δημοσ.

Το εχεις δουλεψει με Kit kat λιγο πρωτα;

Πως σου φαινεται;εχεις καποιο προβλημα;

Δουλεψε το πρωτα με Kit kat και αν εντοπισεις κατι το μονο ευκολο να κανεις αναβαθμιση.

Το δουλεύω περιπου 6 ωρες kitkat με τις εφαρμογες μου μεσα, και δεν εχω δει το παραμικρο κολλημα! (btw ξερω οτι υποστιριζεις lollipop )

Δημοσ.

Το δουλεύω περιπου 6 ωρες kitkat με τις εφαρμογες μου μεσα, και δεν εχω δει το παραμικρο κολλημα! (btw ξερω οτι υποστιριζεις lollipop )

Οχι μην το σκεφτεσαι ετσι με λολιποπ επειδη εγω δεν εχω προβλημα.Δουλεψε το κιτ κατ και αν το κινητο ειναι αψογο μεινε ετσι.Πας αργοτερα σε 5.1.1 και με αρκετες βελτιωσεις περισσοτερο.Εχεις εγγυση οποτε δυσκολα θα πας μετα απο λολι σε κιτ κατ.

Κανε οτι τεστς θελεις και πες μου αν τελικα ο octa αξιζε την επιλογη.Θα σε αφησει τελειως ικανοποιημενο.Θα περιμενω στις επομενες μερες εντυπωσεις.

Η μπαταρια να ξερεις θελει μερικους κυκλους φορτισης αποφορτισης για να ισχυροποιηθει.

Δημοσ.

Οχι μην το σκεφτεσαι ετσι με λολιποπ επειδη εγω δεν εχω προβλημα.Δουλεψε το κιτ κατ και αν το κινητο ειναι αψογο μεινε ετσι.Πας αργοτερα σε 5.1.1 και με αρκετες βελτιωσεις περισσοτερο.Εχεις εγγυση οποτε δυσκολα θα πας μετα απο λολι σε κιτ κατ.

Κανε οτι τεστς θελεις και πες μου αν τελικα ο octa αξιζε την επιλογη.Θα σε αφησει τελειως ικανοποιημενο.Θα περιμενω στις επομενες μερες εντυπωσεις.

Η μπαταρια να ξερεις θελει μερικους κυκλους φορτισης αποφορτισης για να ισχυροποιηθει.

Οκ, θα το κανω ετσι, πιστεύω οτι ο octa αξιζει, και το εψαξα πολυ πριν παω στο C αντι για το F, κυριως για θεματα υπερθερμανσης και μπαταριας! θα ενημερωσω σε λίγες μερες ;)

Δημοσ.

Παιξε και μερικα games,δες 2ωρες ταινιες και δες θερμοκρασιες.Θα καταλαβεις γιατι επελεξα exynos.Αψογο ρολαρισμα και δεκαδες βαθμους κατω η θερμοκρασια σε σχεση με τον δρακουλη.Ολα αυτα θα σε αποζημιωσουν και στο θεμα διαρκειας ζωης μπαταριας αλλα και της συσκευης γενικα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιξε και μερικα games,δες 2ωρες ταινιες και δες θερμοκρασιες.Θα καταλαβεις γιατι επελεξα exynos.Αψογο ρολαρισμα και δεκαδες βαθμους κατω η θερμοκρασια σε σχεση με τον δρακουλη.Ολα αυτα θα σε αποζημιωσουν και στο θεμα διαρκειας ζωης μπαταριας αλλα και της συσκευης γενικα.

Το μονο που παρατήρησα οτι είναι λιγο ενοχλητικο είναι οτι μερικες φορες, ενω έχω κλειδώσει το κινητο, πατάω το κουμπί και αργει να ανάψει η οθόνη... ολα τα άλλα σφαιρα!

Δημοσ.

Το μονο που παρατήρησα οτι είναι λιγο ενοχλητικο είναι οτι μερικες φορες, ενω έχω κλειδώσει το κινητο, πατάω το κουμπί και αργει να ανάψει η οθόνη... ολα τα άλλα σφαιρα!

Βαλε αλλον Launcher ισως φταιει αυτο.

Θα σου προτεινα τον NOVA Launcher

Δημοσ.

Ποση ωρα σου κανει να αναψει;

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα αντιδραει σαν να μην το παταω... και πρεπει να το πατησω 2η φορα, αλλα δεν ειναι hardware το θεμα γιατι γενικα δουλευει απροβληματιστα!

Δημοσ.

Δεν εκανα καμοια αναβαθμιση, το s-voice το εκανα disable!

Συγνωμη σημερα ειμαι λιγο θολωμενος.

Εχεις κιτ κατ ειπαμε και οχι λολιποπ.

Δωσε μου λιγες πληροφοριες τι απενεργοποιησες απο αχρηστες εφαρμογες και τι ειναι τσεκαρισμενο στις ρυθμισεις "Κλειδωμα Οθονης" και "Προβολη Πληροφοριων".

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω απενεργοποιησει τπτα εκτός του open svoice via home button, εχω επιλεξει κλειδωμα οθονης με κυληση και στο κλειδωμα οθονης ειναι ολα επιλεγμενα εκτως απο την προβολη πληροφοριων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...