panaggiotis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Σήμερα μου ήρθε το note 4 910c με τον exynos (απο σκρουτζ) με προεγκατεστημενη kitkat, αξιζει το update σε lollipop? Γιατι ακουω διαφορα... επισης αν ναι, να το κανω OTA?
voldemort Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το εχεις δουλεψει με Kit kat λιγο πρωτα; Πως σου φαινεται;εχεις καποιο προβλημα; Δουλεψε το πρωτα με Kit kat και αν εντοπισεις κατι το μονο ευκολο να κανεις αναβαθμιση.
panaggiotis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το εχεις δουλεψει με Kit kat λιγο πρωτα; Πως σου φαινεται;εχεις καποιο προβλημα; Δουλεψε το πρωτα με Kit kat και αν εντοπισεις κατι το μονο ευκολο να κανεις αναβαθμιση. Το δουλεύω περιπου 6 ωρες kitkat με τις εφαρμογες μου μεσα, και δεν εχω δει το παραμικρο κολλημα! (btw ξερω οτι υποστιριζεις lollipop )
voldemort Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το δουλεύω περιπου 6 ωρες kitkat με τις εφαρμογες μου μεσα, και δεν εχω δει το παραμικρο κολλημα! (btw ξερω οτι υποστιριζεις lollipop )Οχι μην το σκεφτεσαι ετσι με λολιποπ επειδη εγω δεν εχω προβλημα.Δουλεψε το κιτ κατ και αν το κινητο ειναι αψογο μεινε ετσι.Πας αργοτερα σε 5.1.1 και με αρκετες βελτιωσεις περισσοτερο.Εχεις εγγυση οποτε δυσκολα θα πας μετα απο λολι σε κιτ κατ.Κανε οτι τεστς θελεις και πες μου αν τελικα ο octa αξιζε την επιλογη.Θα σε αφησει τελειως ικανοποιημενο.Θα περιμενω στις επομενες μερες εντυπωσεις. Η μπαταρια να ξερεις θελει μερικους κυκλους φορτισης αποφορτισης για να ισχυροποιηθει.
panaggiotis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Οχι μην το σκεφτεσαι ετσι με λολιποπ επειδη εγω δεν εχω προβλημα.Δουλεψε το κιτ κατ και αν το κινητο ειναι αψογο μεινε ετσι.Πας αργοτερα σε 5.1.1 και με αρκετες βελτιωσεις περισσοτερο.Εχεις εγγυση οποτε δυσκολα θα πας μετα απο λολι σε κιτ κατ. Κανε οτι τεστς θελεις και πες μου αν τελικα ο octa αξιζε την επιλογη.Θα σε αφησει τελειως ικανοποιημενο.Θα περιμενω στις επομενες μερες εντυπωσεις. Η μπαταρια να ξερεις θελει μερικους κυκλους φορτισης αποφορτισης για να ισχυροποιηθει. Οκ, θα το κανω ετσι, πιστεύω οτι ο octa αξιζει, και το εψαξα πολυ πριν παω στο C αντι για το F, κυριως για θεματα υπερθερμανσης και μπαταριας! θα ενημερωσω σε λίγες μερες
voldemort Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Παιξε και μερικα games,δες 2ωρες ταινιες και δες θερμοκρασιες.Θα καταλαβεις γιατι επελεξα exynos.Αψογο ρολαρισμα και δεκαδες βαθμους κατω η θερμοκρασια σε σχεση με τον δρακουλη.Ολα αυτα θα σε αποζημιωσουν και στο θεμα διαρκειας ζωης μπαταριας αλλα και της συσκευης γενικα. 1
kataramenos32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ουτε εγω εχω προβληματα με lollipop στο C αλλα η λυση που ειπε ο Lord Voldemort ειναι η πιο σωστη
panaggiotis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Παιξε και μερικα games,δες 2ωρες ταινιες και δες θερμοκρασιες.Θα καταλαβεις γιατι επελεξα exynos.Αψογο ρολαρισμα και δεκαδες βαθμους κατω η θερμοκρασια σε σχεση με τον δρακουλη.Ολα αυτα θα σε αποζημιωσουν και στο θεμα διαρκειας ζωης μπαταριας αλλα και της συσκευης γενικα. Το μονο που παρατήρησα οτι είναι λιγο ενοχλητικο είναι οτι μερικες φορες, ενω έχω κλειδώσει το κινητο, πατάω το κουμπί και αργει να ανάψει η οθόνη... ολα τα άλλα σφαιρα!
saruman123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Το μονο που παρατήρησα οτι είναι λιγο ενοχλητικο είναι οτι μερικες φορες, ενω έχω κλειδώσει το κινητο, πατάω το κουμπί και αργει να ανάψει η οθόνη... ολα τα άλλα σφαιρα!Βαλε αλλον Launcher ισως φταιει αυτο.Θα σου προτεινα τον NOVA Launcher
voldemort Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Το μονο που παρατήρησα οτι είναι λιγο ενοχλητικο είναι οτι μερικες φορες, ενω έχω κλειδώσει το κινητο, πατάω το κουμπί και αργει να ανάψει η οθόνη... ολα τα άλλα σφαιρα! Ποση ωρα σου κανει να αναψει; 1
panaggiotis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Βασικα αντιδραει σαν να μην το παταω... και πρεπει να το πατησω 2η φορα, αλλα δεν ειναι hardware το θεμα γιατι γενικα δουλευει απροβληματιστα!
voldemort Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Εκανες hard reset μετα απο την αναβαθμιση; Κανε και εναν καθαρισμο την cache. Το s voice το εκανες disable απο το home button ;
panaggiotis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δεν εκανα καμοια αναβαθμιση, το s-voice το εκανα disable!
voldemort Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δεν εκανα καμοια αναβαθμιση, το s-voice το εκανα disable! Συγνωμη σημερα ειμαι λιγο θολωμενος. Εχεις κιτ κατ ειπαμε και οχι λολιποπ. Δωσε μου λιγες πληροφοριες τι απενεργοποιησες απο αχρηστες εφαρμογες και τι ειναι τσεκαρισμενο στις ρυθμισεις "Κλειδωμα Οθονης" και "Προβολη Πληροφοριων". 1
panaggiotis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δεν εχω απενεργοποιησει τπτα εκτός του open svoice via home button, εχω επιλεξει κλειδωμα οθονης με κυληση και στο κλειδωμα οθονης ειναι ολα επιλεγμενα εκτως απο την προβολη πληροφοριων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα