WalkerSW Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Φαγωθηκες με το ζορι να εχει προβλημα ο σκληρος!! 1
panos0100 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 γιατι τοτε μου τα κανει αυτα παλια δεν το εκανε αυτο και ειναι θορυβος ο οποιος ενταξει σταματαει μετα απο 30 λεπτα αλλα γιατι να το κανει αυτο ομως βασικα ολα αυτα εγιναν απο τοτε που αλλαξα την μητρικη και πηγα σε σοκετ 1150 τον ιανουαριο δηλαδη λεω μηπως φταιει το καλωδιο του δισκου; εβαλα ενα απ αυτα τα παρελκομενα που ειχε μεσα στο κουτι της μητρικης
panos0100 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 παιδια κατι μου λεει πλεον οτι το προβλημα αρχισε να ειναι το τροφοδοτικο μαλον, γιατι απ οτι βλεπω οταν θελω να κανω καποιο φορματ να βαλω τα 7 ή αν θελω να βαλω τα λινουξ ως δοκιμαστικα κολανε ολες οι θυρες usb δεν δινει ρευμα σε καμια θυρα και επισης εχτες που παλι πηγα να βαλω τα λινουξ σε δοκιμαστικο ειδα να μου βγαζει δεν υπαρχει σημα στην οθονη σας λεω λιγο τις τασεις 12ν->11,827 3.3ν->3,280 5,0ν->5,088 το τροφοδοτικο το εχω εναν χρονο μονο και ειναι της corsair 650w RM τι λετε μηπως δεν δινει καλη ταση στον δισκο και γι αυτο κανει τον θορυβο αυτο;
voldemort Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Στον δισκο που κανει τον θορυβο εχεις το λειτουργικο ή games; Σε καθε περιπτωση βαλε αυτο. http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/ Και κανε ενα πληρες slow defrag.(defrag and optimize). Πιστευω οτι ο θορυβος θα σταματησει τρομερα.Πολλοι το παθανε αυτο γι'αυτο σου το λεω. Ο θορυβος ειναι η βελονα του δισκου που τρεχει τρελα για να βρει τα διασκορπισμενα αρχεια. Δοκιμασε καθως δεν εχεις να χασεις τιποτε. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2015 από voldemort
panos0100 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 να σε ρωτησω θα χαθουν και τα αρχεια αν το κανω αυτο; τωρα εχω βαλει στον αλλον σκληρο τα windows 7 μαζει με τα παιχνιδια και σε αυτον που κανει τον θορυβο εβαλα το back up μου ομως και παλι στον δισκο που εχω τα windows 7 παλι ακουγεται ο ιδιος θορυβος και οι 2 δισκοι να κανουνε τον ιδιο θορυβο; να χαλασαν μαζει δεν γινεται αυτο (αν και εκανα την ανασυγκροτηση των windows και δεν εκανε κατι ας το βαλω κι αυτο να δουμε)
panos0100 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 μολις τελειωσε το προγραμα αυτο που με ειπες για την ανασυγκροτηση δισκου, σα να εγινε πιο γρηγορος ο υπολογιστης μενει να δω αν σταματησε ο θορυβος, παντως ειχα κανει ανασυγκροτηση και με το προγραμα των windows αλλα ειχε σταματησει στο 75% για να δουμε μηπως αυτο εκανε καλυτερη δουλεια, θα φανει Στον δισκο που κανει τον θορυβο εχεις το λειτουργικο ή games; Σε καθε περιπτωση βαλε αυτο. http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/ Και κανε ενα πληρες slow defrag.(defrag and optimize). Πιστευω οτι ο θορυβος θα σταματησει τρομερα.Πολλοι το παθανε αυτο γι'αυτο σου το λεω. Ο θορυβος ειναι η βελονα του δισκου που τρεχει τρελα για να βρει τα διασκορπισμενα αρχεια. Δοκιμασε καθως δεν εχεις να χασεις τιποτε. ουαου που λεει και ο γιανης, και ναι τελικα σταματησε και ο θορυβος σε ευχαριστω πολυ φιλε αυτη η ανασυγκροτηση εκανε δουλεια, οχι σαν αυτη των windows που δεν εκανε τιποτα, μαλον το προβλημα ηταν οτι απο τον εναν δισκο που εβγαλα τα windows ξανα περασα τα ιδια πραγματα στον αλλον δισκο, σβηνοντας και ξανα βαζωντας το ιδιο λειτουργικο γιατι ηθελα να δω με το back up πως γινεται, και απο το πολυ σβησε γραψε ειχε γινει ο δισκος χαλια οποτε ολα καλα, αρα οι δισκοι δεν ειχαν κανενα προβλημα και ολα μια χαρα, αυριο θα ξανα παρω αν ειναι back up τα αρχεια μου, ευχαριστω και τα αλλα τα παιδια που ασχοληθηκαν με το θεμα να ειστε καλα παιδια
panos0100 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) δυστηχως ξανα το ιδιο δεν εγινε τιποτα, δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω θα το αφησω ετσι αφου δεν κολαει αμα ειναι να χαλασει ο δισκος ας χαλασει μου κανει εντυπωση που κανενα προγραμα δεν βρισκει σφαλματα. Οποτε ο δισκος ειναι καλος, κατι αλλο θα φταιει Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2015 από panos0100
panos0100 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα, επανέρχομαι γιατί ο δίσκος έχει χειροτερέψει, μου έχει βγάλει στο sendinel πρόβλημα στην επικινωνια του δίσκου με τον host άλλαξα καλώδιο έβαλα άλλο, και πριν 3 μήνες δεν τον έβλεπε κιόλας, αναγκάστηκα να βγάλω και να βάλω το καλώδιο 4 φορές για να πάρει μπρος το κακό είναι ότι έχω back up αρχεία, άλλα άμα δεν τον βλέπει στο bios δεν μπορώ να μπω στα windows γιατί έχει περάσει τα 100mb system στον δίσκο που έχει το πρόβλημα, αυτό γίνεται να το αλλάξω; να κάνει ολόκληρο boot σε αυτόν που έχω τα windows κανονικά έπρεπε να τον είχα βγάλει πριν κάνει εγκατασταστη τα windows και αν γίνεται να βρω μια πλακέτα για τον δίσκο γιατί είναι κριμας να τον πετάξω δεν έχει ούτε ένα bad sector
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα