panos0100 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 παιδια εχω δυο δισκους μεσα ο ενας ειναι seagate 750gb και ο αλλος ειναι παλι 750gb wd ο θορυβος ειναι απο τον 2 σκληρο στον οποιο ετρεξα και το προγραμα της wd εκανα και το αργο τεστ και το γρηγορο το θεμα ειναι οτι δεν βρηκε κατι και τα περασε και 2 τα τεστ, επισης εκανα και το hd sendinel παλι και τα 2 τεστ το μικρο και το μεγαλο παλι τιποτα δεν βρηκε ο θορυβος ειναι αυτος https://www.youtube.com/watch?v=RpgghujZwXo
soteras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Αν αυτος ειναι ο δισκος παει στο 2.25 που ειναι πλαγια φαινονται μεσα η βλακιαουλα που ειναι η κεφαλες οποτε χερετα τον
panos0100 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 οχι αυτο ειναι ενα παραδειγμα απο το youtube για το πως κανει ο δισκος μου, κανει ακριβως τον ιδιο θορυβο απλα το κανει αυτο οταν παιζω καποιο παιχνιδι για αρκετη ωρα ή οταν βλεπω ενα βιντεο στο youtube μετα παει καλα δεν ακουγεται περνανε δηλαδη 20 λεπτα και ειναι οκ. Κατι αλλο τωρα που με κανει εντυπωση ειναι οτι δεν βρισκει σφαλματα το προγραμα wd εκανα και το μεγαλο τεστ ουτε το αλλο το hd sendinel δεν ξερω γιατι, και το 2 ειναι οτι ενω αλλαξα τα windows τα εβαλα στον αλλον δισκο τον καλο παλι ακουγεται ο δισκος ο wd αφου δεν δουλευει πλεον εβαλα σε αυτον κατι αρχεια καπου στα 450gb παιχνιδια και τετοια αλλα τα εχω και back up παρολα αυτα οταν παιζω καποιο παιχνιδι παλι ακουγεται μετα και δεν ξερω γιατι αφου πλεον διαβαζει απο τον seagate δισκο τα windows και το παιχνιδι
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 αν δεν κανω λαθος ειναι η κεφαλη η οποια μετακινειται για να διαβασει τα δεδμοενα απο το δισκο
panos0100 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 μπωρει να ειναι και αυτο που λες γι αυτο δηλαδη κανενα προγραμα δεν μπωρει να βρει την βλαβη; γιατι δεν εχει bad sectors αλλα η βλαβη ειναι στο μοτερ απ οτι καταλαβα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 δεν ξερω κατα ποσο εχει προβλημα. Αλλα σιγουρα ο θορυβος ειναι απο το μηχανισμο!
panos0100 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 δεν ειναι περιεργο που δεν το πιανουν τα προγραμματα διαγνωσης; και κυριως το δικο του προγραμα το wd
WalkerSW Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το γεγονος οτι κανει θόρυβο δεν σημαίνει κατα αναγκη οτι εχει προβλημα ο σκληρος!
panos0100 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ναι ο συγκεκριμενος ποτε δεν εκανε τετοιο θορυβο ενταξει ηταν λιγο παραπανω θορυβωδεις απ οτι ο seagate που εχω αλλα δεν εκανε ετσι , χαθηκε δηλαδη να κανει τον θορυβο ο seagate που ειναι και σατα 2; εβαλα εκει τα windows και τα παιχνιδια και ειναι πιο αργος ο υπολογιστης λογικο αφου ειναι σατα 2 ενω ο wd ειναι σατα 3 και ειχε μεγαλη διαφορα ηταν πολυ πιο γρηγορος με διαφορα εχει βεβαια και 32 mb cashe ενω ο seagate ειναι σατα 2 με 16 cashe
WalkerSW Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Η εκδοση σατα παντως μηδαμινο ρόλο παιζει στους μηχανικους... για αλλους λογους ειναι πιο αργος ο seagate
WalkerSW Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Πολλα παιζουν ρολο, απο cache, firmware μεχρι μηχανισμο κεφαλης κτλ κτλ.... Το σατα παντως όχι διοτι απλα δεν υπαρχει 7200 μηχανικός σκληρος που να ξεπερναει τα 150mb/s σε seq wirte/read το οποιο ειναι πολυ χαμηλοτερο απο τα 300 που φτάνει το sata2
panos0100 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 εσυ πια μαρκα λες ειναι καλη; εγω πιστευω η wd παρο ολα αυτα νομιζω οτι ο δισκος μου ειναι και λιγο παλιος μιας και τον εχω απο το 2009 τοτε ακομα ειχα τα xp σε αυτον με σοκετ 775 και τωρα εχω βαλει 1150 σοκετ και κρατησα τους δισκους μου μαζει και το τροφοδοτικο το οποιο το αλλαξα εβαλα ενα καινουριο γιατι το παλιο ηταν ετοιμο να χαλασει και ξανα ρωταω γιατι τα προγραμματα δεν πιανουν την βλαβη του δισκου;
WalkerSW Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 εσυ πια μαρκα λες ειναι καλη; Αυτη με την χαμηλοτερη τιμη και την μεγαλύτερη εγγύηση!! και ξανα ρωταω γιατι τα προγραμματα δεν πιανουν την βλαβη του δισκου; Διοτι κατα 99% δεν εχει βλάβη ο δισκος.... τουλαχιστον προς το παρον!!
panos0100 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 μηπως αυτα τα προγραματα κανουν τεστ για χαλασμενα κοματια του δισκου μηπως εχει προβλημα στο μηχανικο κοματι και απλα δεν το βλεπουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα