kitsos 79 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 καλησπερα.εχω μια msi z97 gaming 5.εχω πανω 2 4ρες ραμ συνολο 8γιγα.η μιτρικη λεει πως ειναι σε ντουαλ τσανελ κ να χρησημοποιω πρωτα τα σλοτ 2-4 κ μετα 1-3.το 2-4 ειναι κομπλε.βρηκα μια ολοιδια μνημη απο φιλο.αν την βαλω κ εχω πανω 3 μνημες 4+4+4 γιγα παιζει να διμιουργιθει καπιο προβλημα στο πισι?με προβλιματιζει κυριως αυτο που λεει η μιτρικη για ντουαλ τσανελ.ευχαριστω
XronisR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Κανενα προβλημα απλα δεν θα ειναι dual channel.
kitsos 79 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ευχαριστω αρα να υποθεσω πως το καλυτερο ολων ειναι αλλα 2 ντιμ ραμ των 4γιγα.κ ετσι θα εχω 16 γιγα ραμ σε ντουαλ τσανελ.ετσι?συγνωμη αλλα καλο ειναι πρωτα να ρωταμε κ μετα να πρατουμε οταν δε γνωριζουμε.
blitzNikos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Σχεδόν πάντα προτιμάω την αύξηση της ποσότητας της μνήμης από τη διατήρηση του dual channel. Αν μπορείς από 2x4=8g να πας σε 3x4=12g, κάντο αμέσως χωρίς να το σκέφτεσαι. Η αύξηση της συνολικής ποσότητας της μνήμης από 8g σε 12g σε single channel (50% σε κάθε εφαρμογή) είναι πολύ αποδοτικότερη σε σχέση με το (αρκετές φορές υπερτιμημένο), σημαντικά μικρότερο πλεονέκτημα του dual channel (5-15%, σε benchmarks ή ανάλογα την εφαρμογή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα