Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η διαρκεια για την καταναλωση των 400 λεπτων ποια ειναι? μεχρι 7 του μηνος? Για 1 μηνα? ποσο?

Διαβαστε λιγο πριν ποσταρετε

Η προσφορά ισχύει από 1η Ιουλίου (μετά τις 17:00) μέχρι και 7 Ιουλίου για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής με σύνδεση φωνής. Τα 400ΜΒ θα παρέχονται, επίσης, και στους συνδρομητές συμβολαίου των προγραμμάτων COSMOTE Internet On the Go.

Δημοσ.

Διαβαστε λιγο πριν ποσταρετε

Η προσφορά ισχύει από 1η Ιουλίου (μετά τις 17:00) μέχρι και 7 Ιουλίου για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής με σύνδεση φωνής. Τα 400ΜΒ θα παρέχονται, επίσης, και στους συνδρομητές συμβολαίου των προγραμμάτων COSMOTE Internet On the Go.

απλα καταλαβα οτι μεχρι τις 7 ιουλιου θα μπορουσε να ενεργοποιηθει ..οκ λαθος μου.

Δημοσ.

Άνοιξε από τώρα παιδιά.

Ναι μόλις τσέκαρα στην εφαρμογή της cosmote και έχει ενεργοποιηθεί κανονικά

Δημοσ.

"η προσφορά δεν διατίθεται στο οικονομικό σας πρόγραμμα"

έχω φοιτητικό whats up.

ξεφτίλες.

Δημοσ.

"η προσφορά δεν διατίθεται στο οικονομικό σας πρόγραμμα"

έχω φοιτητικό whats up.

ξεφτίλες.

Δοκίμασε τώρα.. Και εγώ φοιτητικό τηλέφωνο μόλις μου ήρθε η προσφορά  τους "400" στο 1330

Δημοσ.

εγώ έχω εταιρικό Cosmote και μου ήρθε απάντηση πως επεξεργάζονται το αίτημα μου και θα με ενημερώσουν..

σε σας ενεργοποιήθηκε κατευθείαν;

Δημοσ.

και εγώ έχω εταιρικό Cosmote και μου ήρθε απάντηση πως επεξεργάζονται το αίτημα μου και θα με ενημερώσουν..

πραγματι μετα απο κανα 10λεπτο ηρθε και η επιβεβαιωση.

Δημοσ.

Αραγε αυτά τα MB καταναλώνονται πρώτα από τα δικά μας?

Πρωτα αυτα της προσφορας καταναλωνει. Στειλε 1 στο 1256 ή βαλε την εφαρμογη της cosmote για να δεις το υπολοιπο σου

Δημοσ.

εχω στειλει εδω και κανα δεκαλεπτο 400 στο 1330 και δεν εχω λαβει κανενα μηνυμα ουτε λεπτα.

εχω whats up

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...