Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω το σύστημα της υπογραφής μου και το παραπάνω πρόβλημα...Θέμα με θερμοκρασίες δέν υπάρχει μιας και με 1.46-1.47βολτ δεν ξεπερνάω τους 55 βαθμούς στο socket(lepa ftw!).Ακόμα και με αυτό το ρέυμα το IBX κρασάρει στο 2ο τέστ και το prime sFFT μεσα σε 3 λεπτά...δοκίμασα συνδιασμούς πολλαπλασιαστή και FSB αλλα είχα τα ίδια και χειρότερα...Ξέρει κανείς τί άλλο μπορώ να κάνω;Μήπως με κρατάει πίσω το τροφοδοτικό;(θα αλλάξει σύντομα)

Δημοσ.

επίσης,μην φτάνεις την τάση κοντά στα 1.5 βόλτ αν θες το καλό του επεξεργαστή σου.

δεύτερον,πιθανότατα σε κόβει η μητρική.

LLC πόσο έχεις βάλει; αν έχεις την δυνατότητα βάλε ανεμιστήρα να χτυπάει την ΠΙΣΩ μεριά του socket και αλλον εναν στα VRM και δοκίμασε πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

LLC είναι extreme,έχω έναν 120mm πάνω στο vrm που το πιάνω και δέν ζεματάει οπως πρίν..βασικά δεν είναι ζεστό κάν...Το μόνο που ζορίζεται είναι το τροφοδοτικο όσο κάνω τέστ στο ΙΒΤ και φτάνω 4.5 με 1.35v στο bios και LLC extreme (δλδ κάπου 1.4 στο τέστ).Πίσω απο το socket δέν γίνεται να βάλω λόγω χόρου.

Δημοσ.

LLC είναι extreme,έχω έναν 120mm πάνω στο vrm που το πιάνω και δέν ζεματάει οπως πρίν..βασικά δεν είναι ζεστό κάν...Το μόνο που ζορίζεται είναι το τροφοδοτικο....????? όσο κάνω τέστ στο ΙΒΤ και φτάνω 4.5 με 1.35v στο bios και LLC extreme (δλδ κάπου 1.4 στο τέστ).Πίσω απο το socket δέν γίνεται να βάλω λόγω χόρου.

αυτο πως το καταλαβαινεις?  

ρωταω γιατι το συστημα σου δεν ειναι και απο τα ενεργοβορα.......!!!

Δημοσ.

γιατί με το που ξεκινάει το test το fan του δουλέυει στο full και ζεστάινεται...κατα πόσο είναι αυτο ακριβές δεν ξερω,δεν έχω αλλο τρόπο να το ελένξω.

Δημοσ.

6300 oced και 260Χ oced είναι αρκετά βαριά για 450 αν και ποιοτικά βαττ. Δεν είναι πάρα πολλά αλλά αρκετά.

Με q9400 @3.5 (140watt) και GTX275 ήταν οριακά στα 380-420 σε παιχνίδι με μέτρηση.

Ο 6300 τρώει κάπου 180watt και η 260Χ κάπου 150.

Δημοσ.

6300 oced και 260Χ oced είναι αρκετά βαριά για 450 αν και ποιοτικά βαττ. Δεν είναι πάρα πολλά αλλά αρκετά.

Με q9400 @3.5 (140watt) και GTX275 ήταν οριακά στα 380-420 σε παιχνίδι με μέτρηση.

αιντε παλι με τα W...!!! τι τα περασατε μωρε....?  στραγάλια...?

τοσα που λες, 380-400, καιει το δικο μου, με OCed 8320 καi την 7950 στην πλατη του.  ειναι δυνατον να καιει τα ιδια, αυτο το συστημα...?    

Δημοσ.

Δεν το λές και πολύ ποιοτικό το τροφοδοτικό αυτό.. 45 ευρώ πριν 3 χρόνια και αυτό γιατί ήταν ότι πιο φτηνό bronze 80+ έπαιζε στο eshop αλλά τότε δεν ήξερά.

Δημοσ.

Δεν είναι και από τα πιο ποιότικα επώνυμα, ωστόσο είναι σίγουρα 1000% αξιόπιστο μπροστά στις κινεζιές. Εμένα ας πούμε το cx 430 που έχω δεν είναι και από τα πιο ποιοτικά επώνυμα παρόλο που είναι ανώτερο από τα vs, δυστυχώς στα λεφτά αυτά δεν μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο τότε. Από περιέργεια, εμένα τσιμπάει άραγε καμιά 180αρια βατ ο a8 6600k στα 4.5 ghz 1.416v μόνο ο επεξεργαστής και η κάρτα στα 1013mhz καμιά 50αρια βατ σε full load ή λέω πολλά ;

• Like 1
Δημοσ.

to extreme calculator μου λέει πως ο 6300 με αυτήν την τάση τραβάει 170watt στο 100%... για checkαρε το Multi

Ε με το μυαλό το έκανα, 170 πες αντί για 180. Στην 12άρα γραμμή αυτό δίνει 406βαττ πάντως. Αν και αμα απαιτηθεί μπορέι μέχρι και 500 να δώσει!

cabdik, ναι, γιατί όχι? Μιλάμε σε εξτρημ καταστάσεις, μια χαρά μπορεί να τα τραβήξει. Αν και είναι κατανάλωση στην πρίζα και όχι έξοδος τροφοδοτικού.

Δεν κινδυνεύει αλλά είναι αρκετά για το μικρό Corsair.

For the record, εμένα σηκώνει και 4870Χ2 (286watt) και q6600 (105watt), μαζί με υδρόψυξη, οπότε έχει "αέρα". Πάντα με VS450

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...