Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,
Το προβλημα που εχω ειναι το εξης: ενω ο υπολογιστης βρισκει το wifi κανονικα πταν παει να συνδεθει μου βγαζει το χαρακτηριστικο κιτρινο τριγωνακι-θαυμαστικο που λεει : μη αναγνωρισμενο δικτυο-χωρις προσβαση στο ιντερνετ ! Οπως εχω διαβασε εδω μπηκα στις συνδεσεις δικτυου και το απενεργοποιησα-ενεργοποιησα αλλα τιποτα
Ευχαριστω εκ των προτερων !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ,

Το προβλημα που εχω ειναι το εξης: ενω ο υπολογιστης βρισκει το wifi κανονικα πταν παει να συνδεθει μου βγαζει το χαρακτηριστικο κιτρινο τριγωνακι-θαυμαστικο που λεει : μη αναγνωρισμενο δικτυο-χωρις προσβαση στο ιντερνετ ! Οπως εχω διαβασε εδω μπηκα στις συνδεσεις δικτυου και το απενεργοποιησα-ενεργοποιησα αλλα τιποτα

Ευχαριστω εκ των προτερων !

Καλησπερα...

Εχεις laptop;..Αν ναι ποιο;

Εχεις τα γνησια Windows ;

Εχεις κανει τις ενημερωσεις των Windows  Update;

Εχεις ενημερωμενους -εγκατεστημενους τους σωστους drivers; (Και φυσικα τον αντιστοιχο του ασυρματου δικτυου)

Κανε ελεγχους και μας ενημερωνεις.

Επεξ/σία από David20
Δημοσ.

<p>Καλησπερα , το λαπτοπ που εχω ειναι ενα samsung np270e5e-k0GR εχει windows 8.1 τα οποια ειναι γνησια και εχει πληρως ενημερωμενους drivers (δεν το εχω πειραξει καθολου οπως το αγορασα το εχω αφησει σε αυτον τον τομεα) ευχαριστωωω παρα πολυ για το ενδιαφερον</p>

Δημοσ.

<p>Καλησπερα , το λαπτοπ που εχω ειναι ενα samsung np270e5e-k0GR εχει windows 8.1 τα οποια ειναι γνησια και εχει πληρως ενημερωμενους drivers (δεν το εχω πειραξει καθολου οπως το αγορασα το εχω αφησει σε αυτον τον τομεα) ευχαριστωωω παρα πολυ για το ενδιαφερον</p>

Καλησπερα...

Οταν λες "δεν το εχω πειραξει καθολου" κλπ κλπ,τι εννοεις;....Εισαι απολυτα βεβαιος οτι οι drivers ειναι ενημερωμενοι,οτι εχεις τους τελευταιους κλπ;...Υπαρχει πιθανοτητα να χρειαζονται ενημερωση ή εγκατασταση νεων drivers αν δεν το χεις πειραξει καθολου οπως λες κολλητε...Στα προγραμματα σου αναγραφει τον "Qualcomm Atheros driver Installation Program";

Ελεγξε το..

Αν τον εχεις στα προγραμματα, κανε ενα κοπο και πανε στη γραμμη εργασιων και δεξι κλικ στο εικονιδιο  δικτυου -αντιμετωπιση προβληματων και προχωρα το...Επισης τσεκαρε αν το laptop εχει καποιο κουμπακι ,ή συνδυασμο με το fn + κουμπακι που ενεργοποιει-απενεργοποιει το wifi.

Δημοσ.

<p>Το τσεκαρα αυτο με το κουμπακι !! Ολα κ τιποτα ! Εννοω οτι δν το εχω σκανταλησει οπως κανω συνηθως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...