Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεία Σας! Θέλω να αγοράσω έμα μεταχειρισμένο ιPhone 6!Τι να προσέξω για να μην με κοροιδέψουν ?

Επεξ/σία από stauros96
Δημοσ.

Γεία Σας! Θέλω να αγοράσω έμα μεταχειρισμένο ιPhone 6!Τι να προσεψω για να μην με κοροιδέψουν ?

Θα πας σε ένα καφέ όπου έχει ίντερνετ, θα μπείτε στο αειφον να τσεκάρεις ότι το find my iphone είναι απενεργοποιημένο και να έχει κάνει και μια logout από το icloud, θα κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά του μέσα στις Ρυθμίσεις - Γενικά - Πληροφορίες, θα έχεις κάρτα σιμ μέσα που να μπαίνει, και θα το τσεκάρεις με ανοιχτό Σαφάρι χωρίς κάποιο σάιτ μέσα να δεις αν έχει κανα καμμένο πίξελ (φαίνονται στο άσπρο φόντο).

Στη συνέχεια θα κάνετε επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις επιτόπου, και θα σιγουρευτείς ότι μπορείς να το κάνεις εσύ register με δικό σου apple ID/password (το οποίο βέβαια θα πρέπει να έχεις από πριν φτιάξει και να έχει ενεργοποιηθεί σε κάποια συσκευή apple). 

Μόλις λοιπόν αν όλα πάνε καλά ενεργοποιηθεί η συσκευή με τα δικά σου στοιχεία, θα βάλεις και την κάρτα σιμ μέσα να σιγουρευτείς ότι παίζει κανονικά. Αν όλα αυτά ισχύουν το παίρνεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ παρα πολυ!

Τίποτα. Αν δεις κάποια αγγελία που σε ενδιαφέρει στείλε μου τη να την τσεκάρω αν θες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...