titanforce Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Παιδια καλησπερα. Απο τη μια στιγμη στην αλλη ο δεικτης αρχισε να κινειται μονος του και να κανει κυκλους. Τι μπορει να φταιει;
titanforce Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δεν κανεις μια σαρωση με malwarebytes;;Λες να εχει μολυνθει; Θα κανω μολις παω σπιτι, υπαρχει περιπτωση να εχει καποιο προβλημα το ποντικι;
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Με μπιλια ειναι;;;;μονο αν ηταν μπιλια ισως να ειχε κολλησει... Παρατηρησες ποτε στο εκανε;;;;θυμησου,εγκατεστησες καποιο προγραμμα πριν στο κανει;;;
titanforce Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Με μπιλια ειναι;;;;μονο αν ηταν μπιλια ισως να ειχε κολλησει... Παρατηρησες ποτε στο εκανε;;;;θυμησου,εγκατεστησες καποιο προγραμμα πριν στο κανει;;; Χαχα οχι. Δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειναι του αδερφου μου. Θα τον ρωτησω.
titanforce Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 μολις γυρισα σπιτι και εκανα ενα σκαν με malwarebytes και βρηκε 17 threats.. με πληροφορησε ο μικρος μου αδερφος οτι κατεβασε καποια προγραμματα απο ακυρα sites.
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Παντα ετσι γινεται..σκανναρε και με καποιο αλλο προγραμμα π.χ. χιτμαν.. Αφου απεγκαταστησεις ο,τι σκ@το-προγραμμα βρεις στον πινακα ελεγχου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα