Dare-Devil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Γεια σας . Θα ήθελα να μου πεί κάποιος που έχει αγοράσει όχημα με αγροτική άδεια πως πρέπει να κινηθώ τί δικαιολογητικά θέλει σε ποιες αρμόδιες υπηρεσίες να απευθυνθώ κτλ.Το θέμα έχει ως εξης . Συνταξιούχος πρωην αγρότης αλλά με αγροτικό εισόδημα στο Ε1 . Δεν έχει δίπλωμα αυτοκινήτου . Τί χαρτιά χρειάζονται για να αγοραστεί ένα pick up και να μετατραπεί σε αγροτικής άδειας απο επαγγελματικό που είναι δηλωμένο (μεταχειρισμένο). Πού πρέπει να απευθυνθώ;Επίσης καπου διάβασα ότι μόνο του πρώτου βαθμού συγγενείς μπορούν να το οδηγούν . Ισχύει αυτό;
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Στα φορτηγά κατά τη μεταβίβαση παραδίδονται στο μηχανολογικό οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας, και μετά ΜΟΝΟ εφόσον ο αγοραστής έχει τις προϋποθέσεις βγάζει νέα άδεια. Για την συγκεκριμένη άδεια που αναφέρεις, μοναδικές προϋποθέσεις είναι το όχημα να μην έχει μικτό βάρος πάνω από 2,5 τόνους, και να έχει δηλώσει την προηγούμενη χρονιά αγροτικό εισόδημα. Το μόνο αποδεικτικό που ζητάνε για το αγροτικό εισόδημα είναι το τελευταίο εκκαθαριστικό. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://www.yme.gr/index.php?getwhat=1&oid=360&id=&tid=360 Όσο για το ποιος μπορεί να το οδηγεί δεν νομίζω να υπάρχει περιορισμός, αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα