Ilias95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Εγώ λέω δεν χρειάζεσαι τίποτα για την σχολή σου. Και οποιαδήποτε ανάγκη να προκύψει για την σχολή (λέμε τώρα), αυτό δεν θα γίνει σίγουρα στο 1ο εξάμηνο, οπότε μπαίνεις στη σχολή και βλέπεις. Αν θες να καλύψεις άλλες ανάγκες ή ψάχνεις δικαιολογία για να πάρεις pc, τότε άλλο.Η μεταφερσιμότητα των laptop είναι βολική αν μετακινείσαι συχνά, αλλά και πάλι αυτό είναι άσχετο με την σχολή. Κι εγώ έναν μέτριο Athlon II X4 εξαετίας έχω και μια χαρά μου κάνει compile custom linux kernel σε λιγότερο από 10λεπτο. Όχι ότι θα σας βάλουν να κάνετε κάτι τέτοιο σύντομα, αλλά anyway. Πόσο compile να κάνετε για την σχολή και για ποιο λόγο; 3
migf1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μια χαρά είναι φίλε μου ο επιτρεπάζιός σου, δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Θα έχεις και τα εργαστήρια της σχολής σου. 'Ετσι κι αλλιώς, αυτά που θα κάνεις τουλάχιστον στα 2 πρώτα εξάμηνα (μη σου πω σε όλη τη διάρκεια) της σχολή σου βγαίνουν χαλαρά και σε παλιότερα μηχανήματα από το δικό σου. 2
MeTaXaS4 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 αφού έχεις υπολογιστή δεν αξίζει να πάρεις τώρα νέο, περίμενε εγκλιματίσου λίγο με τα μαθήματα και δες όταν χρειαστείς να πάρεις ανάλογα με αυτό που θα χρειαστείς. όπως λέει και ο migf1 για αυτά που θα κάνεις στην αρχή αρκούν και πιο παλιά μηχανήματα. 1
djcat Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Τα πρώτα χρόνια σιγουρα δε σου χρειάζεται. Μετά θα ξέρεις από μόνος σου αν χρειάζεται να πάρεις ή οχι... Καλή αρχή να έχεις φίλε! 1
cpttony Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καλησπερα, επειδη οπως και ο @takatakaros, απότι φαινεται περναω υπολογιστες στο Ηρακλειο (CSD). Ψαχνομαι και εγω για λαπτοπ, και επειδη δεν ηθελα να ανοιξω αλλο θεμα ειπα να γραψω εδω.. Χρειαζεται απο το πρωτο εξαμηνο? Συμφωνα με το προγραμμα σπουδων, ερχεσαι σε επαφη με C. Ποσα θα ηταν καλο να δωσω? Εχω ψαξει στην ιστοσελιδα του πανεπιστημιου, αλλα δεν βρισκω καποιο σχετικο εγγραφο, για το τι χρειαζεσαι στην σχολη! Ευχαριστω!
MeTaXaS4 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 αν δεν έχεις καθόλου υπολογιστή θα σου χρειαστεί. έστω ένας απλός υπολογιστής είναι οκ για την αρχή. από 3ο έτος και μετά θα χρειαστείς κάτι λίγο καλύτερο αλλά όχι κάτι τρομερό.
bond_bill Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δεν χρειαζεσε αμεσα pc, στο πρωτο ετος απλα πρεπει να τρεχει το pc σου το dev c++ τιποτα αλλο. Τωρα που το σκεφτομαι και στο δευτερο ετος που καναμε c++ δν καναμε τπτ απαιτητικο, απο εκει και περα δν ξερω. Εχεις την δυνατοτητα με το putty να συνδεθεις στους υπολογιστες linux της σχολης και να τρεξει εκει τα προγραμματα απο το σπιτι σου. Ορεξη και διαβασμα θελει η σχολη οχι υπολογιστη 2
gon1332 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δεν χρειαζεσε αμεσα pc, στο πρωτο ετος απλα πρεπει να τρεχει το pc σου το dev c++ τιποτα αλλο. Τωρα που το σκεφτομαι και στο δευτερο ετος που καναμε c++ δν καναμε τπτ απαιτητικο, απο εκει και περα δν ξερω. Εχεις την δυνατοτητα με το putty να συνδεθεις στους υπολογιστες linux της σχολης και να τρεξει εκει τα προγραμματα απο το σπιτι σου. Ορεξη και διαβασμα θελει η σχολη οχι υπολογιστη Σπυριά θα βγάλω με αυτό το dev c++. Το Code::blocks ή το PellesC (απ'όσο έχω ακούσει) ή το Orwell για C σε windows. Αν και λογικά θα σας βάλουν να περάσετε GNU/Linux. Και καλύτερα να περάσετε GNU/Linux. Τέλος πάντων, όχι μόνο dev c++. Mπορώ να γράψω και ποίημα για την ακρίβεια και εξυπνάδα τόσο του editor όσο και του compiler που κουβαλάει/ούσε.
παπι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Σπυριά θα βγάλω με αυτό το dev c++. Το Code::blocks ή το PellesC (απ'όσο έχω ακούσει) ή το Orwell για C σε windows. Αν και λογικά θα σας βάλουν να περάσετε GNU/Linux. Και καλύτερα να περάσετε GNU/Linux. Τέλος πάντων, όχι μόνο dev c++. Mπορώ να γράψω και ποίημα για την ακρίβεια και εξυπνάδα τόσο του editor όσο και του compiler που κουβαλάει/ούσε. Visual studio community ή το χάος. 1
bond_bill Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Σπυριά θα βγάλω με αυτό το dev c++. Το Code::blocks ή το PellesC (απ'όσο έχω ακούσει) ή το Orwell για C σε windows. Αν και λογικά θα σας βάλουν να περάσετε GNU/Linux. Και καλύτερα να περάσετε GNU/Linux. Τέλος πάντων, όχι μόνο dev c++. Mπορώ να γράψω και ποίημα για την ακρίβεια και εξυπνάδα τόσο του editor όσο και του compiler που κουβαλάει/ούσε. Δικιο εχεις αλλα στο πρωτο ετος αυτο μας ειχαν προτεινει στο εκπα.
cpttony Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Aρα δεν χρειαζεται? Υ.Γ Μιλαμε για το CSD (Hρακλειο), οχι ΕΚΠΑ ή καποιο αλλο!
CtrlFreak Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν χρειάζεται αν έχεις. Ανεξάρτητα που θα είσαι.
Newbie18 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 καλησπερα, μιας και τον σεπτεμβρη θα μπω στο 2ο ετος σπουδων οπως σου ειπαν και οι υπολοιποι δεν χρειαζεται κατι σπουδαιο,υπαρχουν και τα μηχανηματα στη σχολη αν κατι χρειαστεις, φιλε cpttony επειδη τυχαινει να περνας στη σχολη που ειμαι και γω εχω να σε συμβουλεψω οτι δεν χρειαζεται τιποτα σπουδαιο απο αποψη υπολογιστη... θελει αρκετη υπομονη ισως δυσκολευτεις αρκετα στην αρχη,ισως ακους πραγματα που δεν εχεις ξανα ακουσει να τα θεωρουν δεδομενα αλλα cool,διαβασμα θελει,μερακι και να σ'αρεσει.. και ολα θα πανε μια χαρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα