PhonEee Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 καλησπερα παιδια οταν παω να τρεξω το συγκεκριμενο προγραμμα τρεχει παει να κανει το scan και μετα απο μερικα λεπτα βγαινει και σβηνετε το προγραμα απο μονο του χωρις να πατησω εγω Χ να κλησει το πργοραμμα γιατι συμβαινει αυτο? και το antimalware οταν παει να κανει scan κληνει το pc οταν παει να φτασει στο τελος γιατι ετσι? το εκανα unistall λετε να το ξανα κανω Install? ευχαριστω
David20 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 καλησπερα παιδια οταν παω να τρεξω το συγκεκριμενο προγραμμα τρεχει παει να κανει το scan και μετα απο μερικα λεπτα βγαινει και σβηνετε το προγραμα απο μονο του χωρις να πατησω εγω Χ να κλησει το πργοραμμα γιατι συμβαινει αυτο? και το antimalware οταν παει να κανει scan κληνει το pc οταν παει να φτασει στο τελος γιατι ετσι? το εκανα unistall λετε να το ξανα κανω Install? ευχαριστω Μηπως εχεις 32 bit και εχεις κατεβασει το Hitman Pro για 64 bit;....Η το αναποδο τελως παντων... Οταν λες το "antimalware" εννοεις το Malwarebytes Antimalware;
PhonEee Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 παιδια τελικα το hitman pro με αφησε να το τρεξω ολα comple. εχω 2 users στο pc και μπηκα απο τον κανονικο και ετρεξε κανονικα βρηκε κατι αρχεια κτλπ τα εσβησε τωρα να ρωτησω κατι εγω. Πιστευετε οτι πρεπει να τρεξω και malwarebytes antimalware ? η με καλυπτει το hitman? ευχαριστω
flik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Βασικα πρέπει να δεις γιατι δεν τρέχει στον κανονικό χρήστη. Δοκίμασε το ξανά. Επίσης, όταν κάνεις σάρωση με ένα πρόγραμμα δεν είναι αρκετό, ιδίως όταν λες οτι βρήκε πράγματα. Κάνε σάρωση με malwarebytes και emsisoft emergency kit. Αν θες πριν τρέξεις τα προγράμμτα τρέξε αυτό, υπάρχει μια -μικρή- πιθανότητα κάτι να εμποδίζει την εκτέλεσή τους κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα