greeneye Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Θα ηθελα προτασεις για λαστιχα (4αδα) για το αμαξι nissan primera P11 του 2000 κυκλοφορια που φοραει εργοστασιακα 185-65R-15 Θελω επωνυμο λαστιχο (οχι κινα) και καλη επιδοση Α κατα προτιμηση ειδικα στο 1. 1) Οικονομια καυσιμου (εχω υγραεριο-βενζινη) 2) Κρατημα-γλιστρημα Ακουω προτασεις τονιζοντας οτι θελω μικτες διαδρομες και πολη και εκτος και απο φορτιο ειμαι συνηθως εγω που οδηγαω και αλλο ενα ατομο το πολυ. Σπανια το φορτωνω με αλλους 1-2. Ευχαριστω! * Οποιος ξερει και απο τιμες ας γραψει και τιμες με τοποθετηση μαζι (και πολη αν ειναι αθηνα η αλλου)
Sorath Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μόλις έβαλα τα Dunlop BlueResponce σε διαστάσεις 185/60/14. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Απορροφά πολύ καλύτερα τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, είναι πολύ ήσυχο λάστιχο και ακόμα και όταν προχθές στην ΕΟ έπεσα σε φοβερή καταιγίδα με αποτέλεσμα να περνάω μέσα από ποτάμια νερού, δεν ένιωσα καμία υποψία υδρολίσθησης. Ακόμα, μου έδωσε την εντύπωση ότι όντως το αμάξι τσούλαγε πιο εύκολα. Πρώτη φορά είδα το trip computer να μου βγάζει κατανάλωση κάτω απο 7lt/100. Για τιμές γύρω στα 230€ παίζει στην διάστασή σου. 1
greeneye Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μόλις έβαλα τα Dunlop BlueResponce σε διαστάσεις 185/60/14. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Απορροφά πολύ καλύτερα τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, είναι πολύ ήσυχο λάστιχο και ακόμα και όταν προχθές στην ΕΟ έπεσα σε φοβερή καταιγίδα με αποτέλεσμα να περνάω μέσα από ποτάμια νερού, δεν ένιωσα καμία υποψία υδρολίσθησης. Ακόμα, μου έδωσε την εντύπωση ότι όντως το αμάξι τσούλαγε πιο εύκολα. Πρώτη φορά είδα το trip computer να μου βγάζει κατανάλωση κάτω απο 7lt/100. Για τιμές γύρω στα 230€ παίζει στην διάστασή σου. A/B ειναι το δικο σου? Α καυσιμο και Β γλιστρημα?
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Θα ηθελα προτασεις για λαστιχα (4αδα) για το αμαξι nissan primera P11 του 2000 κυκλοφορια που φοραει εργοστασιακα 185-65R-15 Θελω επωνυμο λαστιχο (οχι κινα) και καλη επιδοση Α κατα προτιμηση ειδικα στο 1. 1) Οικονομια καυσιμου (εχω υγραεριο-βενζινη) 2) Κρατημα-γλιστρημα Ακουω προτασεις τονιζοντας οτι θελω μικτες διαδρομες και πολη και εκτος και απο φορτιο ειμαι συνηθως εγω που οδηγαω και αλλο ενα ατομο το πολυ. Σπανια το φορτωνω με αλλους 1-2. Ευχαριστω! * Οποιος ξερει και απο τιμες ας γραψει και τιμες με τοποθετηση μαζι (και πολη αν ειναι αθηνα η αλλου) Έχω το ίδιο αυτοκίνητο, και πριν 3-4 μήνες έβαλα τα goodyear efficientgrip performance αλλά λόγω ζάντας σε 195/60R15 88H. Β σε καύσιμο και Α σε κράτημα στο βρεγμένο. Στο βρεγμένο δρόμο κυριολεκτικά με εντυπωσίασε. 290€ τα πλήρωσα, τα 185/60R15 μου τα έδινε με 250€. Υπόψιν τα συγκεκριμένα έχουν 1 χρόνο εγγύηση, ακόμα και σε πεζοδρόμιο να το σκίσεις στο αλλάζουν εντελώς δωρεάν.
giannisv6 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 +1 για τα Dunlop BlueResponce έχουν αρκετά καλά χαρακτηριστικά σε λογική τιμή, και όλα τα Reviews ειναι θετικά, και εγω μετα την ερευνα μου εκει κατέληξα 1
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ειπαμε παιδια.σε τετοια λαστιχα και "οικολογικα" παιζουν τα dunlop blueresponse,τα goodgear efficient grip και τα pirelli cinturato P7. σχεδον τα ιδια λαστιχα ειναι.τα goodyear τα εβαλε ο κολλητος μου,τα pirelli τα εβαλα εγω και τα dunlop τα εχει βαλει ο αδερφος μου. εχω μια μιιιιιικρη προτιμηση στα dunlop. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2015 από Thanos1972
greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 με ενδιαφερει το Α καυσιμο και Β γλιστρημα η Α/Α (αν εχει βγει κατι). οποτε που παω λετε?
palawiaris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Σε τεστ της γερμανικής ΕΛΠΑ με τα dunlop blueresponse,και τα goodgear efficient grip με διαστάσεις 195/65/R15V Σε στεγνό έχουν την ίδια βαθμολογία. Σε βρεγμένο καλύτερα τα Goodyear Σε θόρυβο και άνεση καλύτερα τα Dunlop Σε αντοχή καλύτερα τα Goodyear. Σε οικονομία καυσίμου λίγο καλύτερα τα Dunlop Σε τιμή ελάχιστα καλύτερα τα Goodyear,αναλόγως και το κατάστημα. 1
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 με ενδιαφερει το Α καυσιμο και Β γλιστρημα η Α/Α (αν εχει βγει κατι). οποτε που παω λετε? Έχε υπόψιν ότι η διαφορά από A σε B όσον αφορά την κατανάλωση είναι πολύ μικρή, δεν θα σε κάνει να δεις διαφορά στην τσέπη σου, από τη στιγμή που θα τα βάλεις μέχρι να τα αλλάξεις ζήτημα να σου γλιτώσουν 20€ σε καύσιμα...
greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 τοσο μικρη διαφορα? χμμμμμμ dunloop εχω πανω και ειμαι ευχαριστημενος , τα εχω 4,5 χρονια και ειναι η ωρα της αλλαγης. Επειδη εδω που ειμαι οι βροχες στο χρονο ειναι λιγες (ειμαι νησι) μαλλον καταληγω στα dunlop! Ειχα ακουσει οτι με καλο λαστιχο βγαζω 20 χιλιομετρα παραπανω στο γεμισμα η εστω εως 20 χιλιομετρα... μουφα?
kalogeros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Έχω το ίδιο αυτοκίνητο, και πριν 3-4 μήνες έβαλα τα goodyear efficientgrip performance αλλά λόγω ζάντας σε 195/60R15 88H. Β σε καύσιμο και Α σε κράτημα στο βρεγμένο. Στο βρεγμένο δρόμο κυριολεκτικά με εντυπωσίασε. 290€ τα πλήρωσα, τα 185/60R15 μου τα έδινε με 250€. Υπόψιν τα συγκεκριμένα έχουν 1 χρόνο εγγύηση, ακόμα και σε πεζοδρόμιο να το σκίσεις στο αλλάζουν εντελώς δωρεάν. Can confirm. Πριν περίπου ένα μήμα έβαλα και εγώ αυτά τα λάστιχα σε άλλη διάσταση (205/60/16 92Η). Το κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα είναι όντως εντυπωσιακό. Για την κατανάλωση, σε σχέση με τα προηγούμενα ελαστικά που φορούσα (κάτι Kumho, ήταν αυτά με τα οποία έβγαινε από το εργοστάσιο), είμαι λίγο επιφυλακτικός. Σε ταξίδι η κατανάλωση είναι πάνω-κάτω ίδια. Εντός πόλης έχω παρατηρήσει ότι από 11,5 λ/100χλμ έχει πέσει στα 10,5 λ/100χλμ, αλλά δεν έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα εντός πόλης για να έχω ασφαλή αποτελέσματα και η διαφορά μου φαίνεται εξωφρενικά μεγάλη.
greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ανα γεμισμα 8-10 ευρω?! ΟΝΤΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ! δυσκολο να το πιστεψεις... Με μελετη που εκανα στις διαστασεις μου για 185/65/R15 - μεγαλο νουμερα,μεγαλη ταχυτητα (ολα 88Η περιπου) διαπιστωσα οτι ΔΕΝ βρισκω κατηγορια με Α καυσιμο και Β γλιστρημα αλλα το αναποδο δηλαδη Β καυσιμο και Α γλιστρημα... περιπου στα 312 ευρω. Θα προτιμουσα το Α/Β για αυτο το ψαχνω ακομα... εχουμε λοιπον 1) goodyear B/A 68 185/65R/15 88H effigrip perf 2) dunloop B/A 67 185/65R/15 88H blueresponse Μαλλον ειναι τα ιδια που εγραψε και ενας φιλος παραπανω. Εχει κανεις προταση για Α/Β ? Ψαχνω αλλα δε βρισκω !
coolerman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 http://www.elastika-online.gr/product/Michelin/65/15/R-229997
greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 http://www.elastika-online.gr/product/Michelin/65/15/R-229997 ευχαριστω φιλε δεν το ειχα βρει μεχρι τωρα! * ποσο παιζει να εχω τα λαστιχα και να ζητησω τοποθετηση? ενοω σε λεφτα ποσο παει το μαλλι γενικα? Να με σφαξουν επειδη τα εφερα μονος ισως? Θελω να τσεκαρω δηλαδη αν συμφερει να παω τοπικα σε μαγαζι και να συμφωνησω τα συγκεκριμενα ελαστικα με τοποθετηση η συμφερει να τα φερω μονος και να τα πω για να μου τα βαλουν, εσεις τι λετε?
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Φυσικά και θα σε σφάξουν επειδή τα έφερες μόνος σου. 30€ το ελάχιστο + αξία βαλβίδων, σε νησιά έχω ακούσει πως ζητάνε πολλά περισσότερα. Τώρα για το τι σε συμφέρει, τι να σου πούμε εμείς? Πήγαινε στο τοπικό μαγαζί και ρώτα πόσο θα σου χρεώσει για να σου βάλει τα συγκεκριμένα, και πόσο θα σε χρεώσει για να σου βάλει λάστιχα που θα του φέρεις εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα