taslikos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Η Vodafone με σκοπό να βοηθήσει τον κόσμο τις παρούσες μέρες δίνει σε όλους τους συνδρομητές της από 300 λεπτά sms και mb http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12257 Η ενεργοποίηση έχει γίνει ήδη δεν χρειάζεται τίποτα από μέρος των συνδρομητών το παρόν νήμα ανοίχτηκε για την ενημέρωση των πάντων 5
link67 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Η Vodafone με σκοπό να βοηθήσει τον κόσμο τις παρούσες μέρες δίνει σε όλους τους συνδρομητές της από 300 λεπτά sms και mb http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12257 Η ενεργοποίηση έχει γίνει ήδη δεν χρειάζεται τίποτα από μέρος των συνδρομητών το παρόν νήμα ανοίχτηκε για την ενημέρωση των πάντων Δεν νομίζω να ισχύει για όλους, σε εμένα σε δύο κινητά σε κανένα δεν έχει ενεργοποιηθεί.
agriokatsiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Πρέπει να κάνεις και ενεργοποίηση κάρτας σε περίπτωση καρτοκινητής, από 29/3 μέχρι το τέλος της "προσφοράς". Το εξηγεί στο link που έχει παραθέσει ο ts. Σημείωση: Λάθος μήνας εκ παραδρομής, διορθώθηκε. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2015 από agriokatsiko
idomeneas26 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Για τις εταιρικές συνδέσεις ισχύει ; υ.γ. Άκυρο τώρα μου έστειλαν μήνυμα και ισχυει κανονικά.
link67 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Λέει πολύ καθαρά ότι ισχύει για όσους έχουν κάνει ανανέωση μέχρι 29/3/15 θα μπουν στις 2 το μεσημέρι Έτσι είναι μόλις μπηκαν
mertaghon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 νομιζω πως η βοντα αποδεικνυει πως προσπαθει να αφουγκραστει τις αναγκες των συνδρομητων της. δεν το λεω υπερ της και δεν το διαπιστωνω απο αυτο που κανει εδω.. απο το 2004 και μετα που παρακολουθω σχεδον παντα πρωτη η βοντα κινειται.. προφανως ειναι η μονη απο τις 3 που εχει το τμημα αυτο.....
iguana Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ε καλά έδωσε και η wind δωρεαν facebook μεχρι τελη ιουλίου μη λέμε ότι θέλουμε..
iliasbass Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 ηρθε μηνυμα και στο προσωπικο και στο εταιρικο!!!
panosem Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 μόνο σε μένα στο φοιτητικό δεν έφτασε τίποτα ακόμα??
volleyball Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 μόνο σε μένα στο φοιτητικό δεν έφτασε τίποτα ακόμα?? Μπορεί να μην σου έχει έρθει μήνυμα αλλά ίσως σου έχει ενεργοποιηθεί. Πάρε στο 1252, πάτα 1 και άκου τι λεπτά, μηνύματα, μβ έχεις.
othon.gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 μόνο σε μένα στο φοιτητικό δεν έφτασε τίποτα ακόμα?? Μπορεί να μην σου έχει έρθει μήνυμα αλλά ίσως σου έχει ενεργοποιηθεί. Πάρε στο 1252, πάτα 1 και άκου τι λεπτά, μηνύματα, μβ έχεις. Εμένα σε φοιτητικό CU μου ήρθε στη 1 τη νύχτα... Μεγάλη προσοχή πάντως, αν δεν σας έρθει το sms μην αρχίζετε το ξεσάλωμα γιατί σας καταναλώνει χρόνο από το τυχόν πακέτο σας ή τα χρήματα που υπάρχουν στην κάρτα σας. Η προσφορά ισχύει από τη στιγμή που έρχεται το sms (το αναφέρει και στο ίδιο το μήνυμα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα