turbat0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Και μένα μου το έχει βγάλει αυτό η εθνική κανά δυό φορές τελευταία. Με eurobank έκανα δουλειά. 1
spartak1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, greekboy είπε παιδια προσπαθω να στειλω λεφτα στην revolut μεσω ΕΤΕ και μου πεταει σφαλα για υπερβαση ελευθερων κεφαλαιων. οριο 114.62. Ειναι θεμα capital control ή δικο μου? Προφανως δεν έχεις ελευθερα κεφαλαια. Θα επιλέξεις με χρήση διμηνιαίου ορίου 4000 (εκεί που λέει τρόπος εκτέλεσης εμβάσματος). 1
turbat0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Σήμερα δοκίμασα και με εθνική, πέρασε κανονικά.
mindreader Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3+ χρονια με capital controls... Παμε 'αισιως' για κλεισιμο 4ετιας.... παμε ταυτοχρονως και για εκλογες.... εχω καιρο να ακουσω για χαλαρωση/αρση... τι θα γινει, θα απαλλαγουμε ποτε εντελως απο αυτα; Ή μηπως τελικα, υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να επιστρεψουν δριμυτερα;
turbat0s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Θα απαλλαγούμε όταν επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα, δηλαδή όταν περάσει εξολοκλήρου και αμετάκλητα στα χέρια των πιστωτών, οπότε και θα τους εξυπηρετεί η επιστροφή στην ανάπτυξη.
spartak1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mindreader είπε 3+ χρονια με capital controls... Παμε 'αισιως' για κλεισιμο 4ετιας.... παμε ταυτοχρονως και για εκλογες.... εχω καιρο να ακουσω για χαλαρωση/αρση... τι θα γινει, θα απαλλαγουμε ποτε εντελως απο αυτα; Ή μηπως τελικα, υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να επιστρεψουν δριμυτερα; Αυτη τη στιγμή ο μέσος πολίτης εργαζόμενος/επιχειρηματίας δεν έχει ουσιαστικά πρόβλημα με τους περιορισμούς. Με την τελευταία χαλάρωση αυξηθηκαν και τα όρια αναληψεων και τα όρια εμβασμάτων. 1 Ιουλίου εγινε η τελευταία χαλάρωση. Δεν εχεις καιρό να ακούσεις λοιπόν Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από spartak1 1
nikif28 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπερα! πρεπει να πληρωσω καποια διδακτρα για εξετασεις στο εξωτερικο ο υπευθυνος οργανισμος δεχεται πληρωμη μονο με visa η mastercard oταν παω να πληρωσω η συναλλαγη δεν μπορει να πραγματοποιηθει καθως ο οργανισμος εμφανιζει κωδικο κοινωφελούς ιδρυματος και απορριπτεται λογω capital controls δεν εχω καρτα ή λογαριασμο στο εξωτερικο για να πληρωσω τι μπορω να κανω; η κατασταση ειναι τραγικη
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 ^^ Μίλα μαζι τους να δεχτούν ενα έμβασμα
nikif28 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 μακαρι να δεχοντουσαν μονο visa ή mastercard
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, nikif28 είπε μακαρι να δεχοντουσαν μονο visa ή mastercard Στην ανάγκη Φτιάξε μία ρεβολουτ και πλήρωσε τους
turbat0s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Βρες κάποιον με κάρτα εξωτερικού ή καμιά revolut.
nikif28 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 ευχαριστω θερμα για τις αμεσες απαντησεις! ξεκινησα revolut και λεει οτι δεν δεχεται ελληνικες καρτες το εμβασμα θα το δεχτει; σας ευχαριστω 75 ευρω ειναι το ποσο
turbat0s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, nikif28 είπε ευχαριστω θερμα για τις αμεσες απαντησεις! ξεκινησα revolut και λεει οτι δεν δεχεται ελληνικες καρτες το εμβασμα θα το δεχτει; σας ευχαριστω 75 ευρω ειναι το ποσο Με έμβασμα ναι.
nikif28 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 ολα καλα! πολυ σημαντικη η βοηθεια σας σας ευχαριστω πολυ ευχαριστω το φορουμ
dexterios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Υπογράφηκε και στάλθηκε για δημοσίευση η νέα χαλάρωση capital control https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1638808/telos-ta-capital-controls-stis-analhpseis-metrhton.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα