Anorymous Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, christakos07 είπε @Anorymous γιατί να μην συνδέσεις τη χρεωστική? το ιδιο δεν ειναι αφου η χρεωστικη ειναι συνδεδεμενη με τον τραπεζικο λογαριασμό 1
makfil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι δεν είναι το ίδιο. Με το balance είσαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιείς την ασύμφορη ισοτιμία του paypal στις αγορές σε συνάλλαγμα και, φυσικά, αποκλείεις τη χρησιμοποίηση της κάρτας. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από makfil
Mitsos_The_Great Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά έχω πρόβλημα με κάρτα εθνικής τράπεζας. Δεν μπορώ να κάνω ΚΑΜΜΙΑ διαδικτυακή συναλλαγή (είτε εσωτερικού, είτε εξωτερικού). Υπάρχει χρηματικό ποσό στο λογαριασμό. Επίσης ούτε με paypal περνάει η συναλλαγή. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή;
christakos07 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Anorymous είπε το ιδιο δεν ειναι αφου η χρεωστικη ειναι συνδεδεμενη με τον τραπεζικο λογαριασμό Το top up ποσού από την τράπεζα στο paypal θα έχει κάποια ταρίφα, την οποία δεν την πληρώνεις στην περίπτωση της χρεωστικής.
deadendkings Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα έχω μια απορία .εκανα μόλις λογαριασμό στο ebay πολύ εύκολα απλα και μονο για να αγοράσω στο μέλλον κάποια πραγματα .αποκλειστικά και μονο για να αγοράσω δεν με ενδιαφέρει να πουλησω τίποτα μέσω ebay .η ερώτηση μου .θα έχω κάποια χρέωση απο το ebay απλα και μονο επειδή έχω λογαριασμό εκεί ;γιατί δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη .
makfil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Mitsos_The_Great είπε Παιδιά έχω πρόβλημα με κάρτα εθνικής τράπεζας. Δεν μπορώ να κάνω ΚΑΜΜΙΑ διαδικτυακή συναλλαγή (είτε εσωτερικού, είτε εξωτερικού). Υπάρχει χρηματικό ποσό στο λογαριασμό. Επίσης ούτε με paypal περνάει η συναλλαγή. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή; Οι πιθανές αιτίες είναι είτε ο συγκεκριμένος πωλητής να είναι καταχωρημένος σε απαγορευμένα είδη είτε να΄ξεπερνάς το όριο της κάρτας. Δοκίμασε, εάν έχεις, με άλλη κάρτα ή σε άλλον πωλητή. 1
rafdel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Kαλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να πουλήσω ένα σκάφος στην ταυλάνδη για 7000 ευρώ και μου λέει ο τύπος από εκεί ότι γίνεται μόνο μέσω paypal αλλά πέρα από αυτό ότι πρέπει να του καταθέσω πρώτα εγω 850 ευρώ και μετα να μου καταθέσει αυτος?? Λογικά είναι απάτη αλλά πέρα απο αυτό γινεται να γίνει αυτη η συναλλάγη μέσω paypal; Eυχαριστώ εκ των προτέρων
christakos07 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, rafdel είπε Kαλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να πουλήσω ένα σκάφος στην ταυλάνδη για 7000 ευρώ και μου λέει ο τύπος από εκεί ότι γίνεται μόνο μέσω paypal αλλά πέρα από αυτό ότι πρέπει να του καταθέσω πρώτα εγω 850 ευρώ και μετα να μου καταθέσει αυτος?? Λογικά είναι απάτη αλλά πέρα απο αυτό γινεται να γίνει αυτη η συναλλάγη μέσω paypal; Eυχαριστώ εκ των προτέρων Σίγουρα είναι απάτη. Μην κάνεις καμιά κατάθεση και μετά ψάχνεσαι. 1
Blacktan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, rafdel είπε Kαλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να πουλήσω ένα σκάφος στην ταυλάνδη για 7000 ευρώ και μου λέει ο τύπος από εκεί ότι γίνεται μόνο μέσω paypal αλλά πέρα από αυτό ότι πρέπει να του καταθέσω πρώτα εγω 850 ευρώ και μετα να μου καταθέσει αυτος?? Λογικά είναι απάτη αλλά πέρα απο αυτό γινεται να γίνει αυτη η συναλλάγη μέσω paypal; Eυχαριστώ εκ των προτέρων Αληθεια τωρα ? Μας τρολλαρεις ε ?
makfil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, rafdel είπε Kαλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να πουλήσω ένα σκάφος στην ταυλάνδη για 7000 ευρώ και μου λέει ο τύπος από εκεί ότι γίνεται μόνο μέσω paypal αλλά πέρα από αυτό ότι πρέπει να του καταθέσω πρώτα εγω 850 ευρώ και μετα να μου καταθέσει αυτος?? Λογικά είναι απάτη αλλά πέρα απο αυτό γινεται να γίνει αυτη η συναλλάγη μέσω paypal; Eυχαριστώ εκ των προτέρων Ο τύπος φαίνεται ότι το έχει προχωρήσει αρκετά και ζητάει προκαταβολικά την αμοιβή του αντί εκ των υστέρων, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις απάτες. Διάβασε το σχετικό νήμα της υπογραφής μου.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Γιατί να μην γίνεται, στείλε του ανθρώπου 850 ευρώ, μπορεί να τα έχει ανάγκη
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω αγορες μεσω PAYPAL με κεφαλαια εξωτερικου? SCRILL η NETELLER η καποιο αλλο τροπο που να μην σκονταφτει στo Capital Control? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
shadowstep00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γρήγορη ερώτηση παιδιά, Μέχρι πόσο είναι το επιτρεπτό όριο αγοράς μέσω PayPal? Θέλω να κάνω μια αγορά στα 1500 ευρώ περίπου. Λόγο capital control υπάρχει ένα συγκεκριμένο όριο νομίζω, απλά δεν ξέρω πόσο είναι. Γνωρίζω μόνο ότι το όριο ανάληψης είναι 1800. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από shadowstep00
atrias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) έως 1000 ευρώ το μήνα μπορείς να στείλεις στο εξωτερικό http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/emvasmata/emvasmata-eksoterikou Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από atrias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα