atrigane Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Θεωρησαν τα 500ευρω υποπτα καθως δεν αντιστοιχουσαν σε πωλησεις στο ebay ή σε αλλη πλατφορμα πωλησεων. Μου εκαναν τον λογαριασμο limited με ρωτησαν αν πουλαω σε αλλα sites ή πλατφορμες και ζητησαν αναλυτικα αποδειξεις για ολες τις πληρωμες που δεχτηκα το τελευταιο 6μηνο αλλα ΚΑΙ αποδειξεις των προιοντων που αγορασα προκειμενου να τα πουλησω στο ebay ή οπου αλλου εκανα πωλησεις. Οπως καταλαβαινεις εφαγα ενα σαββατοκυριακο να βρω ο,τι μπορουσα, να τα κανω pdf οσα δεν ηταν, να συνταξω ενα καλο email και να τα στειλω. Αλλα πως θα μπορουσα να εχω αποδειξεις για προγραμματα γυμναστικης και διατροφης που εγραξα και πουλησα; Αποτελεσμα δεν ειχα. Τωρα, αποτι τους ρωτησα, δεν μπορω να ανοιξω αλλο λογαριασμο στο ονομα μου ουτε να χρησιμοποιησω τις ιδιες καρτες(ειναι blacklisted). Για τις καρτες δεν πολυνοιαζομαι, βγαζεις οσες θες ηλεκτρονικα σε ο,τι ονομα θες νομιμα. Αλλα για το ονομα εχω θεμα καθως σταματησα να πουλαω στο ebay. Για την ακριβεια ουτε listing δεν μπορω να ανεβασω αφου ειχα το ονομα μου και στο ebay και στο paypal.
Billator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 @atrigane Φιλικά πάντα σίγουρα δεν φταίνε τα 500€ αλλά το πιο πιθανόν ο τρόπος που τα πέρασες στην paypal η κάποια άλλη σου ενέργεια για την οποία έγινε για να τα αποκτήσεις.
atrigane Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Οπως τα λες, ο τροπος που τα αποκτησα θεωρηθηκε υποπτος.
Blacktan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 @atrigane Φιλικά πάντα σίγουρα δεν φταίνε τα 500€ αλλά το πιο πιθανόν ο τρόπος που τα πέρασες στην paypal η κάποια άλλη σου ενέργεια για την οποία έγινε για να τα αποκτήσεις. Ετσι ακριβως ... Το paypal δεν ειναι εισαγγελικη αρχη .. Απλα τηρει καποια πρωτοκολλα ασφαλειας συναλλαγων..
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ετσι ακριβως ... Το paypal δεν ειναι εισαγγελικη αρχη .. Απλα τηρει καποια πρωτοκολλα ασφαλειας συναλλαγων.. εισαγγελική αρχη μπορεί να μην ειναι αλλα ελέγχεται απο τις ευρωπαϊκές αρχές και ειναι υποχρεωμένο να ακολουθεί τους νόμους, μάλλον δεν εχεις διαβάσει τους.
drskin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα σε ολους. εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη λυση?https://www.giftocard.com κανει αμεση εκδοση prepaid mastercard και για πληρωμη δεχονται εμβασμα αλλα και paypal balance. μιλησα με το support τους και δεχονται κανονικα πληρωμες απο ελληνες το μονο τους μειονεκτημα ειναι πως η καρτα εκδιδετε σε usd k οχι eur
fastnq2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι να μην βγαλεις μια προπληρωμενη εθνικης η πειραιως?Περνανε κανονικα οι αγορες πλεον και με ελληνικες καρτες καλησπερα σε ολους. εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη λυση?https://www.giftocard.com κανει αμεση εκδοση prepaid mastercard και για πληρωμη δεχονται εμβασμα αλλα και paypal balance. μιλησα με το support τους και δεχονται κανονικα πληρωμες απο ελληνες το μονο τους μειονεκτημα ειναι πως η καρτα εκδιδετε σε usd k οχι eur
drskin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 εχω και εθνικης και πειραιως. ναι στις περισοτερες αγορες περνανε κανονικα. υπαρχουν ακομα περιορισμοι ομως πχ αγορα κρυπτονομισματων, στοιχηματικες του εξωτερικου αλλα και αγορες απο καποιες χωρες αν δεν μπει το paypal ενδιαμεσος. ειναι για συγκεκριμενες περιπτωσεις δεν αντιλεω γιαυτο κ ζηταω γνωμη μπας κ εχει αποκτησει κανεις.κατι παρομοιο 1
fastnq2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 εχω και εθνικης και πειραιως. ναι στις περισοτερες αγορες περνανε κανονικα. υπαρχουν ακομα περιορισμοι ομως πχ αγορα κρυπτονομισματων, στοιχηματικες του εξωτερικου αλλα και αγορες απο καποιες χωρες αν δεν μπει το paypal ενδιαμεσος. ειναι για συγκεκριμενες περιπτωσεις δεν αντιλεω γιαυτο κ ζηταω γνωμη μπας κ εχει αποκτησει κανεις.κατι παρομοιο Σε αυτες τις περιπτωσεις μπορεις και με εμβασμα πχ να φορτωσεις το πειπαλ,η για κρυπτο να στειλεις εμβασμα πχ στο κρακεν.Βεβαια ειναι μονο μεχρι 1000 ευρω τον μηνα.Εγω το λεω για να μην ''μπλεκεις'' δινεις στοιχεια ταυτοτητες και τετοια.
Blacktan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 εισαγγελική αρχη μπορεί να μην ειναι αλλα ελέγχεται απο τις ευρωπαϊκές αρχές και ειναι υποχρεωμένο να ακολουθεί τους νόμους, μάλλον δεν εχεις διαβάσει τους. Πρωτοκολλα ασφαλειας συναλλαγων ... Ειναι ξεκαθαρο απο το προηγουμενο μηνυμα μου..
AccountSaver Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 εγώ να πω το θέμα μου σήμερα; Προπληρωμένη Εθνική δική μου ,με συχνές αγορές μικρό ποσά,μικρό μεγάλα κτλ. πότε εώς και σήμερα πρόβλημα. Σήμερα για κάποιο λόγο μου την κάνει reject και την δική μου και του αδερφού μου. Τι φάση πιστεύεται; Το θέμα είναι ότι πήρα τηλ.και βλέπουν την κάρτα μου κανονική και ότι δεν έχω θέμα να προβώ σε αγορά.
makfil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα σήμερα (ίσως και εβδομαδιαίο όριο) γιατί και εγώ προσπάθησα να πληρώσω ασφάλεια με πιστωτική μέσω paypal, η εντολή απορρίφθηκε, άλλαξα κάρτα στο paypal (Eurobank) και έκανα τη δουλειά μου. 1
AccountSaver Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα σήμερα (ίσως και εβδομαδιαίο όριο) γιατί και εγώ προσπάθησα να πληρώσω ασφάλεια με πιστωτική μέσω paypal, η εντολή απορρίφθηκε, άλλαξα κάρτα στο paypal (Eurobank) και έκανα τη δουλειά μου. α ,ρε Εθνική τι μας κάνεις. Θα δοκιμάσω ξανά μίλησα και με τον seller,αλλά το γέλιο άλλες παραγγελίες τις πέρασε κάτι οθόνες για κινητά και κάτι προστατευτικά και γενικά τέτοια κανονικά,αλλά εκείνo reject Μίλησα με τράπεζα,μίλησα με eBay μίλησα με Paypal και όλοι με λένε φτάιει ο πωλητής ,αλλά πως γίνεται να φταίει αφού η πληρω΄μη γίνεται μέσω paypal & ebay Μα΄ζι ;
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το κατάλληλο θέμα αλλά δεν βρήκα άλλο...για να στείλουμε λεφτά στο εξωτερικό μέσω τράπεζας υπάρχει όριο 1000€. Ξέρει κάποιος αν το όριο είναι ανά άτομο ή ανά τράπεζα; Δηλαδή αν έχω συμπληρώσει το όριο με μια τράπεζα που έχω λογαριασμό μπορώ να στείλω άλλα 1000€ από λογαριασμό άλλης τράπεζας; Δεν μπόρεσα να το ξεκαθαρίσω στο google.
spartak1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το κατάλληλο θέμα αλλά δεν βρήκα άλλο...για να στείλουμε λεφτά στο εξωτερικό μέσω τράπεζας υπάρχει όριο 1000€. Ξέρει κάποιος αν το όριο είναι ανά άτομο ή ανά τράπεζα; Δηλαδή αν έχω συμπληρώσει το όριο με μια τράπεζα που έχω λογαριασμό μπορώ να στείλω άλλα 1000€ από λογαριασμό άλλης τράπεζας; Δεν μπόρεσα να το ξεκαθαρίσω στο google. Είναι 1000 ευρώ ανά άτομο ανα τράπεζα. Μπορείς να στείλεις απο άλλες τράπεζες εφόσον στείλεις από τη μια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα