RIDERGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 σε όσους στείλανε λεφτά από Γερμανία και λοιπές χώρες στο Paypal Balance σας κρατήθηκε κάποιο ποσό από το Paypal ως προμήθεια επιλέγοντας "Friends & Family" ??? αν ναι τι ποσοστό ήταν αυτό? 2.05€ 1
jaguara5 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Να αναφερω οτι και εγω ειχα προσπαθησει ανεπιτυχως πριν 10 ημερες να βγαλω κωδικους moneysafe απο διαφορα σημεια πωλησης. Χθες αγορασα κανονικα τους κωδικους απο περιπτερο βεικου και γαλατσιου, ο περιπτερας μαλιστα ανεφερε οτι μονο για paysafe δεν μπορει νσ βγαλει Να αναφερω οτι και εγω ειχα προσπαθησει ανεπιτυχως πριν 10 ημερες να βγαλω κωδικους moneysafe απο διαφορα σημεια πωλησης. Χθες αγορασα κανονικα τους κωδικους απο περιπτερο βεικου και γαλατσιου, ο περιπτερας μαλιστα ανεφερε οτι μονο για paysafe δεν μπορει νσ βγαλει 1
jomore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Είπες το αντίθετο άλλα δεν πειράζει συνεννοηθήκαμε. Το νόμισμα στις μεταφορές δεν αλλάζει, δεν γίνεται μετατροπή συναλλάγματος αν δεν τη ζητήσει ο αποστολέας. Ναι τον business εννοώ, τώρα οι λογαριασμοί είναι Personal ή Business. (τυπικά υπάρχει ακόμα premier). Τα fees για μεταφορές που ρώτησε κάποιος πριν, είναι εδώ. Αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση, θα δουλέψει μαυραγορίτης φουλ. τραγουδάς τον ίδιο τον σκοπό που να συνεννοηθώ μαζί σου?! φυσικα και θα ζητήσω να μου τα μετατρέψουν σε ευρω τι να τα κάνω πχ τα ρουβλια βρε? να μιλάμε λογικά! δεν υπάρχει premier αλλά PERSONAL PREMIER τώρα συνεννοήθηκα με τους φίλους που διαβάζουν και ενδιαφέρονται να ξέρουν τα σωστά & λογικά Παιδια μαλλον κατι αρχησε να αλλαζει.Στο paypal ειχα καρτα Πειραιως.Προσπαθουσα μερες να βαλω και μια της Εθνικης αλλα δεν με αφηνε.Μολις τωρα με αφησε.Βεβαια προσπαθησα αγορα 25 ευρω και αποτις δυο καρτες αλλα τιποτα!Μολις με χρεωσε και 1.5 ευρω για να μου δωσει και τον 4ψηφιο κωδικο. οντως ΕΘΝΙΚΗ MASTERCARD μαπα το καρπούζι απ'αυτές τις καινούριες χρεωστικές που απ΄την μπαχατέλα τις MAESTRO τουλ τωρα τις έκανε MASTERCARD!
spartak1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Από την επικοινωνία που είχα με Paypal μου είπαν ότι: Αν κάποιος ανοίξει ένα λογαριασμό τώρα θα είναι Premier είτε business. Οι παλιοί λογαριασμοί Personal είναι στην ουσία premier Αρα πλέον υπάρχουν 2 τυποι λογαριασμών: Premier (στους οποίους ανήκουν και οι παλιοί personal) και business 1
jomore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Σημερα αγορασα απο περιπτερο κωδικο και αιτηθηκα διαδικτυακα την εκδοση καρτας moneysafe . Δεδομενου οτι η συγκεκριμενη καρτα δεν ειναι ημεδαπου τραπεζικου ιδρυματος, μπορει να συνδεθει με λογαριασμο paypal? Γενικοτερα, μπορω να επιλεξω πληρωμη μονο με πιστωτικη καρτα, οταν μετα το τσεκαουτ με βγαζει αναγκαστικα στο paypal? καλά έκανες, αν και σε λίγες μερες θα φέρουν τα λίγα καταστηματα που δίνουν πλαστικές καρτες ναι γινεται ή να την συνδεσεις ή να αγοράσεις απευθείας μόνο που αν πας από ebay και επιλέξεις από καρτα θα πρέπει αυτή η κάρτα να μην έχει συνδεθει σε κπ άλλο λογαριασμό paypal γτ τοτε θα φας άκυρο το χω δοκιμάσει και στο λέω Εγω πηγα να περασω μια virtual mastercard απο πειραιως στο Paypal μιας και λενε καποιοι οτι εγινε η χρεωση του 1.50Ε και την ωρα που παω να αποδεχτω την χρεωση μου βγαζει αυτο: http://prntscr.com/7zgboa Ειναι λογω του cc η εφαγε σκαλωμα η PP? VIRTUAL εικονική δεν έχει ουτε πειραιώς ή άλλη τράπεζα στην Ελλάδα φίλε μάλλον τα μπέρδεχες δες τι έχεις ακριβώς και πες μας... γτ 2 άτομα έως τωρα έχουν αναφέρει επιτυχή συνδεση καρτας με χρεωση/δεσμευσης του 1.5€ paypal ίσως έπεσες πάνω στην συμπλήρωση του ορίου της τράπεζας?;!
iLLiCiT Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 δεν υπάρχει premier αλλά PERSONAL PREMIER τώρα συνεννοήθηκα με τους φίλους που διαβάζουν και ενδιαφέρονται να ξέρουν τα σωστά & λογικά Επειδή αυτό το λάθος ειπώθηκε και σε προηγούμενη σελίδα στο thread. Θα μπορούσες να μας δείξεις που είναι αυτό το Personal Premier? Γιατί εγώ βλέπω Personal / Premier / Business Source: Site: Paypal Σε μια ακόμα "δυσάρεστη" νότα, Με Visa+Mastercard Eurobank: HumbleBundle : Denied Steam Store: Denied DigitalOcean: Denied Webtropia: Denied G2A & G2A pay: Denied 1
jomore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Από την επικοινωνία που είχα με Paypal μου είπαν ότι: Αν κάποιος ανοίξει ένα λογαριασμό τώρα θα είναι Premier είτε business. Οι παλιοί λογαριασμοί Personal είναι στην ουσία premier Αρα πλέον υπάρχουν 2 τυποι λογαριασμών: Premier (στους οποίους ανήκουν και οι παλιοί personal) και business Επειδή αυτό το λάθος ειπώθηκε και σε προηγούμενη σελίδα στο thread. Θα μπορούσες να μας δείξεις που είναι αυτό το Personal Premier? Γιατί εγώ βλέπω Personal / Premier / Business Source: Site: Paypal Σε μια ακόμα "δυσάρεστη" νότα, Με Visa+Mastercard Eurobank: HumbleBundle : Denied Steam Store: Denied DigitalOcean: Denied Webtropia: Denied G2A & G2A pay: Denied ρε αγοράκι μου μάθε να τα διαβάζεις ΟΛΑ και προσεκτικότερα σου εξηγεί ακριβώς από πανω ο συμπολίτης μας ότι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ με PAYPAL (φρεσκο πράμα!) και υπάρχουν ΠΛΕΟΝ μόνο 2 λογαριασμοί ο PERSONAL=PREMIER & ο BUSINESS καλό είναι να ξεμπερδεύουμε τους συνανθρώπους μας βάση ΝΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & γεγονότων εξακριβωμένων & διασταυρωμένων!!! καλό ειναι να μην διαβάζουμε μπαγιάτικα ΟΚ? και σύμφωνα με τα έως τώρα αναφερθέντα δεκτές οι αγορές από google banggood amazon uk και confirm card στο paypal (1.5€ που τα επιστρέφει) με κάρτες ΠΕΙΡΑΙΩΣ μόνο εως τώρα και ό,τι αλλο ειναι συμπληρώστε με αν κτ είναι λάθος διορθώστε 1
GReekLord Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα και συγγνώμη αν βγαίνω off topic. Σήμερα μίλησα με έναν από τους πιο γνωστούς στο χώρο των εισαγωγών κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα και μου ανέφερε πως η UPS και DHL ( μεταφορικές ) έχουν κάνει κάτι σαν αντικαταβολή για την χωρά μας. Αγοράζουν δηλαδή το προϊόν (μέχρι 3500) και τους πληρώνεις εδώ. Έχει ακούσει κάποιος κάτι? Εγώ παντός πρωί πρωί την Δευτέρα θα επικοινωνήσω μαζί τους να δω αν ισχύει. 1
jomore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 σε όσους στείλανε λεφτά από Γερμανία και λοιπές χώρες στο Paypal Balance σας κρατήθηκε κάποιο ποσό από το Paypal ως προμήθεια επιλέγοντας "Friends & Family" ??? αν ναι τι ποσοστό ήταν αυτό? 10% μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό αλλά φαντάσου ότι ειναι να λειτουργείς ως κατάστημα και να δέχεσαι πληρωμή με κάρτα με την εξυπηρέτηση που κάνει το PAYPAL δεν ειναι ιδρύματα παιδιά, φυσιολογικό να μας πιάνουν τον κ@λο μην είμαστε κι αχάριστοι αφού γίνεται η δουλειά μας, τα παμε Πριν απο λιγο διαστημα(22-25 του μηνος) εγω που πηγα να ρωτησω για εκδοση ποσου, ο περιπτερας μου ειπε πως δεν τον αφηνε το συστημα να εκδωσει κωδικους. Τωρα εσυ πως τα καταφερες??? το ότι δοκιμασε κάποιος αγαπητέ σε 1 μόνο σημείο δεν ειναι γεγονός ότι δεν μπορούμε να αγοράσουμε από πουθενά ενώ paysafe είναι εξακριβωμένο από αναφορές μελών αλλά & ανακοίνωση ότι δεν γίνεται να πάρεις από πουθενά στην Ελλάδα τα κατάφερε προφανώς γτ έτυχε να πάει σε μηχανημα που δεν ειχε μονο payzone & neteller ή netlink (δεν το θυμαμαι καλά πώς λέγεται το μαραφέτι για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα πρέπει να δοκιμάσουμε και από αλλού να πάρουμε αλλά και να ρωτήσουμε κάποιον μαγαζάτορα που μπορεί να ναι πιο ψαγμένος και ολο κάτι παραπάνω μαθαίνουμε έτσι άλλο παιδί έγραψε ότι απο 15/08 θα χουν καρτες πλαστικες moneysafe τα καταστηματα εγώ το δικό μου που ρώτησα μου πε 10/08 για να δουμε τι θα δούμε 2
eddie1996 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 10% μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό αλλά φαντάσου ότι ειναι να λειτουργείς ως κατάστημα και να δέχεσαι πληρωμή με κάρτα με την εξυπηρέτηση που κάνει το PAYPAL δεν ειναι ιδρύματα παιδιά, φυσιολογικό να μας πιάνουν τον κ@λο μην είμαστε κι αχάριστοι αφού γίνεται η δουλειά μας, τα παμε το ότι δοκιμασε κάποιος αγαπητέ σε 1 μόνο σημείο δεν ειναι γεγονός ότι δεν μπορούμε να αγοράσουμε από πουθενά ενώ paysafe είναι εξακριβωμένο από αναφορές μελών αλλά & ανακοίνωση ότι δεν γίνεται να πάρεις από πουθενά στην Ελλάδα τα κατάφερε προφανώς γτ έτυχε να πάει σε μηχανημα που δεν ειχε μονο payzone & neteller ή netlink (δεν το θυμαμαι καλά πώς λέγεται το μαραφέτι για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα πρέπει να δοκιμάσουμε και από αλλού να πάρουμε αλλά και να ρωτήσουμε κάποιον μαγαζάτορα που μπορεί να ναι πιο ψαγμένος και ολο κάτι παραπάνω μαθαίνουμε έτσι άλλο παιδί έγραψε ότι απο 15/08 θα χουν καρτες πλαστικες moneysafe τα καταστηματα εγώ το δικό μου που ρώτησα μου πε 10/08 για να δουμε τι θα δούμε Δηλαδή οι πλαστικές κάρτες αυτές θα μπορείς να τις γεμίζεις από εκεί επιτόπου και μετά να τις χρησιμοποιείς στο διαδίκτυο για αγορές? ( ebay κτλ).
pigeon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ρε που μπλέξαμε. jomore, παιδί μου, σύνελθε! Παραβλέπω το γεγονός οτι ασχολείσαι αποκλειστικά για να τσακωθείς, φτιάχνοντας 5 ημερών account που σχολιάζει μόνο σ'αυτό το θέμα. Μερικοί ρε παιδιά γίνεστε τόσο καραγκιόζηδες που αν ζούσε ο Σπαθάρης θα έκανε soldout παραστάσεις για ένα χρόνο. Γράψε λίγο με το κανονικό σου account να δω κάτι... τραγουδάς τον ίδιο τον σκοπό που να συνεννοηθώ μαζί σου?! φυσικα και θα ζητήσω να μου τα μετατρέψουν σε ευρω τι να τα κάνω πχ τα ρουβλια βρε? να μιλάμε λογικά! δεν υπάρχει premier αλλά PERSONAL PREMIER τώρα συνεννοήθηκα με τους φίλους που διαβάζουν και ενδιαφέρονται να ξέρουν τα σωστά & λογικά Είσαι εκτός θέματος και λες χοντρές παπάρες και μπερδεύεις τον κόσμο. Ο φίλος πριν ρώτησε το απλό: αν του βάλουν λίρες αγγλίας θα μπορεί να πληρώσει σε ευρώ; Κι εσύ μας λες να τα κάνει μετατροπή σε ευρώ. Ε μα είσαι κα-τα-πληκτικός! Αφου δεν το κατέχεις το διάολο, ασέ εμάς τους υπόλοιπους να απαντήσουμε. ΝΑΙ λοιπον για 100η φορά, ακόμα κι αν έχεις στο balance σου λίρες, ρουβλια και ευρώ, μπορείς να πληρώσεις σε ότι νόμισμα θέλεις, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. Για τους λογαριασμούς του paypal έδωσα λινκ δεν χρειάζεται να γελοιοποιείσαι περισσότερο. Επίσης δεν καταλαβαίνω που σκάλωσες, είπα απλά οτι έχω απλό λογαριασμό για τους άλλους δεν ξέρω τι γίνεται. Θα μου βάλεις πρόστιμο; Εν τω μεταξύ "κάποιος μίλησε με κάποιον και του είπαν οτι υπάρχει personal που είναι premier" και καλή μας νύχτα. Screenshot ορ νεβερ χαπεντ. Απλά πράγματα: Τέλος, τα κρύα μπάνια και η αποφυγή αλκοόλ και μπάφου κάνει καλό στις συζητήσεις με άλλους. 1
SeXBOX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 δεκτές οι αγορές από google banggood amazon uk και confirm card στο paypal (1.5€ που τα επιστρέφει) με κάρτες ΠΕΙΡΑΙΩΣ μόνο εως τώρα και ό,τι αλλο ειναι συμπληρώστε με αν κτ είναι λάθος διορθώστε Banggood έκανα και εγώ με Mastercard της Εθνικής.
jomore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δηλαδή οι πλαστικές κάρτες αυτές θα μπορείς να τις γεμίζεις από εκεί επιτόπου και μετά να τις χρησιμοποιείς στο διαδίκτυο για αγορές? ( ebay κτλ). όχι από κει ακριβώς αλλά ναι θα παίρνεις το χαρτάκι από πολλά σημεία στην Ελλάδα όπως το paysafecard πριν και θα γεμίζεις την κάρτα είναι ο πιο ευκολος τρόπος που χει αναφερθει έως τωρα αλλά με κρατήσεις όπως και όλοι οι εναλλακτικοί φυσικά Ρε που μπλέξαμε. jomore, παιδί μου, σύνελθε! Παραβλέπω το γεγονός οτι ασχολείσαι αποκλειστικά για να τσακωθείς, φτιάχνοντας 5 ημερών account που σχολιάζει μόνο σ'αυτό το θέμα. Μερικοί ρε παιδιά γίνεστε τόσο καραγκιόζηδες που αν ζούσε ο Σπαθάρης θα έκανε soldout παραστάσεις για ένα χρόνο. Γράψε λίγο με το κανονικό σου account να δω κάτι... Είσαι εκτός θέματος και λες χοντρές παπάρες και μπερδεύεις τον κόσμο. Ο φίλος πριν ρώτησε το απλό: αν του βάλουν λίρες αγγλίας θα μπορεί να πληρώσει σε ευρώ; Κι εσύ μας λες να τα κάνει μετατροπή σε ευρώ. Ε μα είσαι κα-τα-πληκτικός! Αφου δεν το κατέχεις το διάολο, ασέ εμάς τους υπόλοιπους να απαντήσουμε. ΝΑΙ λοιπον για 100η φορά, ακόμα κι αν έχεις στο balance σου λίρες, ρουβλια και ευρώ, μπορείς να πληρώσεις σε ότι νόμισμα θέλεις, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. Για τους λογαριασμούς του paypal έδωσα λινκ δεν χρειάζεται να γελοιοποιείσαι περισσότερο. Δεν καταλαβαίνω και το νόημα της κουβέντας που σκάλωσες, είπα οτι λειτουργώ με απλό λογαριασμό για τους άλλους δεν ξέρω τι γίνεται. Θα μου βάλεις πρόστιμο; Τέλος, τα κρύα μπάνια και η αποφυγή αλκοόλ και μπάφου κάνει καλό στις συζητήσεις με άλλους. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟΤΡΙΑ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΚΡΙΒΩΤΑ εγώ σε πείραξα γιαυτο αν δεν σε μαζέψει η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ θα αναγκαστώ να σου μιλήσω διαφορετικά ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ αφού βασικά μάθεις να διαβάζεις σωστά τουλ γράφεις ορθογραφημένα στο θέμα μας τώρα τις κρατήσεις θα τις φας είτε πριν είτε μετά αν το νόμισμα ειναι διαφορετικό ασχετίδιους παραλογκους ο PREMIER = PERSONAL ρε αντε να δεις το video που κανε τον κοπο ο ORGIOS να ανεβάσει στο youtube να ακούσεις αν ξεβουλώσεις βέβαια τα βουλωμένα απ'τα μπανάκια αυτάκια σου ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ειναι ήδη premier οι νεοι λογαριασμοι και απάντησε και το paypal γιαυτο δες παραπανω τι εγραψε ο SPARTAK! και μην επιτίθεσαι έτσι γτ ξερω να μιλάω και γω στον ιδιο τονο αν θες εντάξει παλαίουρα??? με την λογική την δική σου οι καινούριοι να μην γράφονται ή να μην μιλάνε! ωραίοι ΤΡΟΠΟΙ Εγώ έφαγα άκυρο με κάρτα χρεωστική της Πειραιώς στο ebay/Paypal και στο aliexpreess. Στο banggood και στο amazon δεν δοκίμασα. δοκίμασε ή μάλλον ψώνισε αλλοι τα κατάφεραν! από amazon uk όμως δεν ξερω τι έχει πιάσει κπ με το ιαπωνικο μπορεί να φας και τελωνείο έτσι!!!
jomore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Τι παπάρας θέε μου. ΤΙ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ PRINT SCREEN παρακαλώ την διαχείριση τον ειρωνευτηκα απλά ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΥΒΡΙΖΕΙ......... Ναι ειναι premier, βεβαια ορισμενες φορες εχω παρατηρησει πως ενω εχω πληρωσει μεσω paypal με καρτα η επιστροφη μεν γινεται σε αυτην, αλλα μου επιστρεφει και ενα πολυ μικρο ποσο στο paypal balance π.χ 10 λεπτα του ευρω. Μηπως ξερεις γιατι? εχει αναφέρθει πολλές φορές αγαπητέ η σειρά που παίρνει το paypal επειδή είχες φαίνεται κπ μικρο ποσο ήδη μεσα στο paypal (ίσως καθε φορά από προηγούμενη επιστροφη σου γινεται αυτό) σου παίρνει αυτό από κει μέχρι να μηδενιστεί και μετά παίρνει το υπόλοιπο από την κάρτα σου μεχρι να συμπληρωθει το οφειλούμενο ποσό! ετσι δλδ αν ειχες πληρωσει 50 ευρω ενα αντικείμενο και ειχε παρει 1 ευρω απ΄το balance & 49 απ΄την καρτα μετά έτσι επιστρέφει 1 στο balance κι 1 στην κάρτα ελπίζω να στο εξήγησα όσο καλύτερα γινόταν Τοσες μερες ουτε την καρτα δεν με αφηνε να προσθεσω.Τωρα με αφησε και πατησα για 4ψηφιο και περασε κανονικα!Μου στειλανε κανονικα και μαιλ αλλα δεν ξερω πως να το ανεβασω εδω! Και αλλο νεο.Πηγα να κανω αγορα απο aliexpress.Ολες τις μερες μολις παταγα να πληρωσω ετρωγα ακυρο.Τωρα οταν πατησα να πληρωσω με παρεπεμψε στην Τραπεζα Πειραιως για να ενεργοποιησω την καρτα να συνεργαζεται με το aliexpress.Την ενεργοποιησα εφτιαξα username και pass που ζηταγε η τραπεζα.Στο τελος εγινε προπσαθεια για πληρωμη αλλα τιποτα.Ισως εχουν συμπληρωθει τα ορια της τραπεζας.Μπορει μετα τις 12-1 να μπορεσουμε να κανουμε αγορα! τι εννοείς σου δωσε η τραπεζα user pass για e-banking μήπως? ομολογώ ότι μπερδεύτηκα! μήπως έχεις καποια VIP κάρτα πιστωτική με μεγάλο όριο και έχει κπ δικλείδα ασφαλείας?;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα