lageor7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία περαιτέρω σύνδεση λογαριασμού στο Paypal. Αν έχεις συνδέσει έναν ήδη, έχεις τα στοιχεία για να πάει το έμβασμα. Δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένος και ο λογαριασμός από τον όποιο τελικά θα στείλεις. Κάνε κατάθεση λεφτά σε ένα Online ΑΤΜ (για να μπουν άμεσα-πολλά αν όχι τα περισσότερα και στην Πειραιώς είναι τέτοια πλέον) στο λογαριασμό σου στην Πειραιώς αν δεν έχεις υπόλοιπο και κάνε το έμβασμά σου από την Πειραιώς προς το Paypal και τελείωσες. Όσο για το ως τι "εκλαμβάνει" την κίνηση με την πιστωτική προς το Paypal η τράπεζα, ασφαλώς και αποτελεί πληρωμή/αγορά αυτή. Ανάληψη είναι μόνο το να πάρεις στο χέρι σου μετρητό. Και κάτι τέτοιο ούτως ή άλλως δεν είναι εφικτό με τις πιστωτικές από τότε που επιβλήθηκαν τα capital controls. Δεν σου συνίστώ ούτως ή άλλως να χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο όμως για πολλούς λόγους. Τελικά έκανα link τη χρεωστική μου γιατί φοβόμουν με τη πιστωτική και στη συνέχεια send money σε άλλον λογαριασμό μου. Δεν το περιμένα ότι θα γινόταν άμεσα σχεδόν! Το έμβασμα απ' ότι ξέρω (αν και πιο φθηνό) παίρνει μέρες. Για αυτό αν θες μου λες για ποιούς λόγους δεν συνιστείς αυτή τη μέθοδο? Προσωπικά νιώθω πιο ανασφαλής αν έχω συνδέσει τη χρεωστική όπου έχω τα χρήματα μου, για αυτό ρωτώ.
theopan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τελικά έκανα link τη χρεωστική μου γιατί φοβόμουν με τη πιστωτική και στη συνέχεια send money σε άλλον λογαριασμό μου. Δεν το περιμένα ότι θα γινόταν άμεσα σχεδόν! Το έμβασμα απ' ότι ξέρω (αν και πιο φθηνό) παίρνει μέρες. Για αυτό αν θες μου λες για ποιούς λόγους δεν συνιστείς αυτή τη μέθοδο? Προσωπικά νιώθω πιο ανασφαλής αν έχω συνδέσει τη χρεωστική όπου έχω τα χρήματα μου, για αυτό ρωτώ. Η σύσταση αποφυγής πήγαινε στη μέθοδο (send money στο Paypal) και όχι στο είδος της κάρτας. Ο λόγος είναι ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος χρήσης του Paypal αυτός (να φορτώνεις το balance με 2ο ψευτικο account και να πληρώνεις με αυτό το balance στη συνέχεια). 1) Γιατί απαγορεύεται να έχει το ίδιο πρόσωπο 2ο λογαριασμό Paypal (κάποια στιγμή το καταλαβαίνει και τον κλειδώνει) 2) Γιατί η ύπαρξη balance >0 δεν αφήνει να γίνει χρέωση σε κάρτα ακόμα και όταν αυτό είναι εφικτό 3) Γιατί οι συναλλαγές σε άλλο νόμισμα εκτός του ευρώ όσο υπάρχει διαθέσιμο balance, γίνονται υποχρεωτικά με μετατροπή από το Paypal με ασύμφορη ισοτιμία.
dimitrisdou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, 1 Ιανουαρίου έκανα μια αγορά ένα ρολόι από το eBay, η τοποθεσία του πωλητή ήταν USA και το έστειλε με usps first class mail. Το θέμα είναι πως εδώ και 23 μέρες το tracking λέει ότι έφυγε από jamaica και είναι "in transit to destination". Σε πόσες μέρες κανονικά έπρεπε να το περιμένω; Υπάρχει περίπτωση να κόλλησε κάπου όπως πχ τελωνείο; αν ήταν τελωνείο δε θα το ανέφερε το tracking? Επίσης από ποια ελληνική μεταφορική να το περιμένω; η αξία του είναι μικρή (25£) οπότε και τελωνείο να σταμάτησε δε νομιζω να επιβαρυνθεί κάτι αλλά και πάλι δε νομίζω να είναι αυτός ο λόγος που αργεί, αν άργησε όντως.
Theodore41 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, 1 Ιανουαρίου έκανα μια αγορά ένα ρολόι από το eBay, η τοποθεσία του πωλητή ήταν USA και το έστειλε με usps first class mail. Το θέμα είναι πως εδώ και 23 μέρες το tracking λέει ότι έφυγε από jamaica και είναι "in transit to destination". Σε πόσες μέρες κανονικά έπρεπε να το περιμένω; Υπάρχει περίπτωση να κόλλησε κάπου όπως πχ τελωνείο; αν ήταν τελωνείο δε θα το ανέφερε το tracking? Επίσης από ποια ελληνική μεταφορική να το περιμένω; η αξία του είναι μικρή (25£) οπότε και τελωνείο να σταμάτησε δε νομιζω να επιβαρυνθεί κάτι αλλά και πάλι δε νομίζω να είναι αυτός ο λόγος που αργεί, αν άργησε όντως. Κι εμένα άργησε ένα δεματάκι από την Αγγλία ,και όταν το είπα στον άνθρωπο,μου απήντησε ότι μου στέλνει άλλο.Εν τω μεταξύ,μου ήλθε το πρώτο,και θα πω του ταχυδρόμου να επιστρέψει το δεύτερο.
ppetr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Κι όμως έχουν δίκιο... Αυτό που συμβαίνει με τα ΕΛΤΑ και τις καθυστερήσεις τους αποστολών από το εξωτερικό το τελευταίο 3μηνο-4μηνο είναι πρωτοφανές και θα πρέπει να πέσουν κεφάλια. Ε αν δεν λυθεί αυτό το αίσχος άμεσα, προβλέπω να το παίρνουν χαμπάρι και τα υπόλοιπα μαγαζιά και να μη μας στέλνει κανείς πια... Εχω χασει και εγω πολλα πραματα, χωρις tracking number. Καποιοι τα σουφρωνουν
Blacktan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, 1 Ιανουαρίου έκανα μια αγορά ένα ρολόι από το eBay, η τοποθεσία του πωλητή ήταν USA και το έστειλε με usps first class mail. Το θέμα είναι πως εδώ και 23 μέρες το tracking λέει ότι έφυγε από jamaica και είναι "in transit to destination". Σε πόσες μέρες κανονικά έπρεπε να το περιμένω; Υπάρχει περίπτωση να κόλλησε κάπου όπως πχ τελωνείο; αν ήταν τελωνείο δε θα το ανέφερε το tracking? <br><br> Επίσης από ποια ελληνική μεταφορική να το περιμένω; η αξία του είναι μικρή (25£) οπότε και τελωνείο να σταμάτησε δε νομιζω να επιβαρυνθεί κάτι αλλά και πάλι δε νομίζω να είναι αυτός ο λόγος που αργεί, αν άργησε όντως. Υπομονη ... Αντιμετωπιζω ιδιο θεμα με 2 νταραβερια στο ebay. Ενα ως αγοραστης απο Αγγλια για ραδιοσιντι αυτοκινητου οπου ο Αγγλος το εδιωξε 12/1 και στις 14/1 λεει sent abroad και εκτοτε ΤΙΠΟΤΑ και κανεις δεν ξερει τιποτα ... Και ενα ως πωλητης ρολογιου σε Νοτια Κορεα οπου εστειλα δεμα στις 12/1 και απο τις 13/1 βγαζει sent abroad επισης και εκτοτε παλι κανεις δεν ξερει τιποτα ... Τραγικα πραγματα κρατικων ταχυδρομειων ...
dimitrisdou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Υπομονη ... Αντιμετωπιζω ιδιο θεμα με 2 νταραβερια στο ebay. Ενα ως αγοραστης απο Αγγλια για ραδιοσιντι αυτοκινητου οπου ο Αγγλος το εδιωξε 12/1 και στις 14/1 λεει sent abroad και εκτοτε ΤΙΠΟΤΑ και κανεις δεν ξερει τιποτα ... Και ενα ως πωλητης ρολογιου σε Νοτια Κορεα οπου εστειλα δεμα στις 12/1 και απο τις 13/1 βγαζει sent abroad επισης και εκτοτε παλι κανεις δεν ξερει τιποτα ... Τραγικα πραγματα κρατικων ταχυδρομειων ... Εννοείς ότι ευθύνονται τα ελληνικά ταχυδρομεία για τη καθυστέρηση, έχουν φτάσει Ελλάδα δηλαδη και εδώ καθυστερούν; εμένα πιο πολύ με ανησύχησε επειδή είναι από Αμερική και στέλνει με usps first class mail μήπως σκάλωσε σε κανένα τελωνείο αν και το δέμα είναι και μικρό σε όγκο αλλά και μικρής αξίας οπότε σχεδόν απίθανο. Τα δέματα που αποστέλλονται με usps first class με ποια εταιρία μεταφορών έρχονται Ελλάδα;
Blacktan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Υπομονη ... Αντιμετωπιζω ιδιο θεμα με 2 νταραβερια στο ebay. Ενα ως αγοραστης απο Αγγλια για ραδιοσιντι αυτοκινητου οπου ο Αγγλος το εδιωξε 12/1 και στις 14/1 λεει sent abroad και εκτοτε ΤΙΠΟΤΑ και κανεις δεν ξερει τιποτα ... Και ενα ως πωλητης ρολογιου σε Νοτια Κορεα οπου εστειλα δεμα στις 12/1 και απο τις 13/1 βγαζει sent abroad επισης και εκτοτε παλι κανεις δεν ξερει τιποτα ... Τραγικα πραγματα κρατικων ταχυδρομειων ... Εννοείς ότι ευθύνονται τα ελληνικά ταχυδρομεία για τη καθυστέρηση, έχουν φτάσει Ελλάδα δηλαδη και εδώ καθυστερούν; εμένα πιο πολύ με ανησύχησε επειδή είναι από Αμερική και στέλνει με usps first class mail μήπως σκάλωσε σε κανένα τελωνείο αν και το δέμα είναι και μικρό σε όγκο αλλά και μικρής αξίας οπότε σχεδόν απίθανο. Τα δέματα που αποστέλλονται με usps first class με ποια εταιρία μεταφορών έρχονται Ελλάδα; Δεν μπορω να πω με σιγουρια ομως ,Το 1ο δεμα ειναι parcelforce to elta καιΤο2ο δεμα ειναι elta to koreapostΚοινος παρανομαστης και στα 2 ειναι τα Ελτα ..Ομοιως και στο δικο σουUsps to eltaΛες να φταινε usps parcelforce koreapost και τα Ελτα να ειναι αθωα ?Ισως ...Μεγαλυτερες πιθανοτητες ειναι το προβλημα να ειναι του Ελτα και οχι ολων των αλλων ...Τι να πω ...
makfil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Τα δέματα που αποστέλλονται με usps first class με ποια εταιρία μεταφορών έρχονται Ελλάδα; usps= αμερικάνικο ταχυδρομείο και, επομένως, παραδίδεται από ΕΛΤΑ.
theopan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Έλαβα μόλις πριν λίγο μη συστημένο δεματάκι (απλό με tracking που φαίνεται μέχρι την είσοδο στην Ελλάδα) με tr. no. YD146715655YW. Απόστολή από Κίνα 26/12/2016, φαινόταν με άφιξη στην Ελλάδα από 1/1/2017 (έκανε 1 μήνα ακριβώς από τότε που έφτασε). Για το συστημένο που περιμένω με αποστολή από 15/12 ούτε λόγος ακόμα...
Alitovasilias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα εχω κανονισε να πουλησω κατι με αγγελια και ο τροπος που θα πληρωθω ειναι μεσω paypal. Εχω το μειλ του αγοραστη αλλα με το ρικουεστ πειμεντ το paypal κραταει προμηθεια. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να με πληρωσει χωρις να κρατησει προμηθεια το paypal; Αν του πω το μειλ που εχω συνδεδεμενο στο pp και με πληρωσει μεσω "send money to family and friends" υπαρχει παλι η ιδια προμηθεια;
theopan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα εχω κανονισε να πουλησω κατι με αγγελια και ο τροπος που θα πληρωθω ειναι μεσω paypal. Εχω το μειλ του αγοραστη αλλα με το ρικουεστ πειμεντ το paypal κραταει προμηθεια. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να με πληρωσει χωρις να κρατησει προμηθεια το paypal; Αν του πω το μειλ που εχω συνδεδεμενο στο pp και με πληρωσει μεσω "send money to family and friends" υπαρχει παλι η ιδια προμηθεια; Υπάρχει προμήθεια σε κάθε περίπτωση εφόσον τα λεφτά του αποστολέα δεν είναι ήδη στο balance του Paypal του. Εκτός αυτού δεν πρέπει αυτός (αν γνωρίζει) να δεχτεί να σου πληρώσει σαν "send money to friends..." γιατί πολύ απλά δεν είσαι φίλος του, δεν σου κάνει δώρο και δεν καλύπτεται σε αυτή την περίπτωση από την ασφάλεια του Paypal. Πρόκειται ξεκάθαρα για εμπορική συναλλαγή και δικαιολογημένα αυτή έχει προμήθεια. Έτσι βγάζει λεφτά το Paypal τι να κάνουμε... 1
spartak1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Έλαβα μόλις πριν λίγο μη συστημένο δεματάκι (απλό με tracking που φαίνεται μέχρι την είσοδο στην Ελλάδα) με tr. no. YD146715655YW. Απόστολή από Κίνα 26/12/2016, φαινόταν με άφιξη στην Ελλάδα από 1/1/2017 (έκανε 1 μήνα ακριβώς από τότε που έφτασε). Για το συστημένο που περιμένω με αποστολή από 15/12 ούτε λόγος ακόμα... Η ενδειξη της yanwen ότι έφτασε Ελλάδα δεν είναι αξιόπιστη
theopan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Η ενδειξη της yanwen ότι έφτασε Ελλάδα δεν είναι αξιόπιστη Και έτσι να είναι, 36 μέρες να φτάσει είναι πολλές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα